259

Анонимен

преди 9 години

Kolegi,az sum edin ot vas ot platenite ot Ataka(s ruski pari) komentatori.Iskam da kaja,che spiram da pisha protiv USA i EU nezavisimo,che parata e dobra.ne si struva da prodavam rodinata si na ruskita oligarsi i vi suvetvam da me posledvata.Da jivee svobodna Bulgariq!

258

Анонимен

преди 9 години

последните вести от мариопул са че терористите обстрелват града със системи град на редовната руска армия. огъня се направлява от безпилотни руски самолети. на 12 места в града има пожари,убитите са над 50,ранените в пъти повече.въпреки това,сред жителите няма паника и са формирани доброволчески отряди за отбрана,медицински пунктове за бърза помощ и кръводаряване.жителите са изключително рускоговорящи.решени са да дадат отпор на агресора

257

до 352

преди 9 години

Прав си, но болния мозък е май На Стария площад.

256

Анонимен

преди 9 години

При това единия стрелец мариуполчанин е арестуван!!!Този,ако не е криминално проявен и не са му обещали амнистия за свършеното,ще се изненадам.

255

Анонимен

преди 9 години

Имам чувството, че този филм вече съм го гледал с Либия.

254

Анонимен

преди 9 години

В украинските медии се твърди ,че двамата бойци насочили ракетите Град са граждани на самия Мариупол,това е интервсно.От самото начало на конфликта през инцидента със сваления самолет,стрелбата по автобуси и тролейбуси до този случай личи един и същ почерк.За мен в генщаба или ръководството на Украйна на лидерска позиция има луд психопат,чиято дума се слуша или другият вариант ,който е по-достоверен,инструкциите за диверсиите да идват от НАТО.

253

Анонимен

преди 9 години

Айде разбирам, когато става въпрос за загинали военни. Трагично е, но те са си поели риска. Но това да си стоиш в апартамента си, пиеш си кафето в събота сутрин, детето ти се готви да решава задачите от домашното. И изведнъж гръм трясък и всичко свършва. Това не може да е дело на хора. Просто не искам да го повярвам.

252

Анонимен

преди 9 години

рускоезичното население в украйна винаги е било срещу агресията и войната. терористите са руски наемници,редовни офицери,убийци от чечня и Ингушетия,местни криминали,останки от беркут,алкохолици и руски войници преоблечени в камуфлажи без обозначителни знаци

251

Анонимен

преди 9 години

За каква демокрация ще се бори Украйна след като не зачита собствените си хора пожелали самростоятелнос? Няма ли международни институции да се намесят по подобие на Косово ???

250

Анонимен

преди 9 години

сайта на мариупол 0629.ua - в града няма паника,местните хора,в голямото си болшинство рускоезични се организират за защита на града.въоръжават се доброволчески отряди,правят се медицински пунктове и преградни съоръжения. жителите са готови на отчаян отпор срещу агресора

249

американецо

преди 9 години

Ужас!!!Горкичките хорица! Тоя долен сатрап Путин ги изби като пилци!!!! Слава Богу, че България успя с Божията воля да стане член на НАТО и ЕС, че иначе Путин щеше и на нас да ни прати Червената Армия да ни коли! Крайно време е световна коалиция предвождана от САЩ да спре този психопат!

248

Анонимен

преди 9 години

сформираните доброволчески отряди за териториална отбрана в мариопул са от местното руско население. тези отряди,макар и лошо въоръжени отбиват атаките на терористите и редовната руска армия

247

Анонимен

преди 9 години

мариопул се защитава от доброволци рускоезични. това е факт. терористите воюват срещу местното руско население

246

Анонимен

преди 9 години

сепаратисти, терористи=народ! води се война срещу Народа!!!стига сте ни лъгали!вижте какво става в Германия, там прогледнаха!само нас ни имате за ***!

245

Анонимен

преди 9 години

рускоезичното население се записват като доброволци в отряди за териториална отбрана срещу терористите.руския агресор и наемниците ще бъдат победени. украинците,включително и рускоговорящите водят отечествена война срещу путинските фашисти

244

амстор

преди 9 години

Тука вече няма братче извъртане , както при другите случаи досега. На *** ще му бъде начукано здраво. Доказателствата са неоспорими-има видео, свидетели половин град, вече е хванат "наводчика ", дава показания. И Захарченко се издъни, трябваше да си оттегля думите за атаката на Мариупол. Нищо не могат да скалъпят, шаш и паника.

243

АТАКИСТ

преди 9 години

до 335Що бе, като *** банана на господарят ти маймуняка по-одухотворен ли се чувстваш?

242

Наблюдател

преди 9 години

Прави са руснаците, значи да били осъдени провокативни изказвания на опълченските ръководители, да бе да, а провокативните, и дори откровенно фашистките изказвания за геноцид от страна на хунтата и техните слуги нещо да кажат а.... Смешници и лицемери , британски наглеци ... пффф

241

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСtNARODNA REPUBLIKA BALGARIA I SHTASTLIVA RUSIA EDINNI V BORBATA SRESHTU SVETOVNIAT TERORIZAM

240

АТАКИСТ

преди 9 години

Просто най-великият народ! Просто най-великата култура! Просто най-великият несломим дух!Това са братушките!Няма да пийш ли в тяхна чест!Наздраве на всички Истински българи във форума за НАС и нашите братя освободители- Братушките!Вечна признателност към тях!