125

Поясняващ

преди 9 години

До крадецЧе те винаги са залагали на престъпници. То държавата им е основана от такива...

124

Анонимен

преди 9 години

АЗ ДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ-.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА . А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.

123

dp

преди 9 години

Не ми е ясно на какво се надяват руските слуги та се потят да пишшат простотиите сипод новините и да опресняват през TOR по цял ден за да цъкат +/-.Че цивилизованият свят изведнъж ще се срине и те вече няма да са никои? Готови са даизмрат в огромната си част от глад само да не им се налага да гледат тия, дето имнапомнят колко са жалки?Едва ли, по-скоро са нископлатен персонал от кол и въже по някаква руска агитационнапрограма, като всичко руско и тя толкова работи както се вижда.

122

аха

преди 9 години

До ИСТ Ти по-добре се питай БГ то дали ще го има Това е по-правилния въпрос

121

ХХХ

преди 9 години

И кой ще оглави Русия ? Джон Кери ? Мечтата на САЩ е Русия да не са сила .......само да не забравят че точно и единствено Русия разполага с ракети които поразяват цели на 17500 км което означава - всяка точка на планетата ! До колкото ми е известно най-добрите противоракетни щитове свалят от 10 подобни ракето едва около 3 макс 4 !

120

дамдум

преди 9 години

До до 167Обаче пропускаш факта, че тези ракетни двигатели ги купуват не за скрап--------Че кой ти е казал че Япония е купувала мотокарите за скрап?Те ги претапяха и си ползваха за техни нужди.По евтино беше от това да купят или добият стомана.А за това че не могат да разработят САЩ същия двигател малко си грешка.Точно за това има закон за интелектоална собствености патенти.Ама то от каде да разбираме от закон като това животно поншите ширини само сме го чували

119

ИСТ

преди 9 години

Добра новина но до някъде. Чак след 10 гадини. Тогава тази Русия още ли ще я има.

118

Анонимен

преди 9 години

До 10 години я камилата я камиларяТо и аз така мога да хвърлям бобИначе прозира че тоя не е в редМоже да се е ошашавил в пандиза

117

Анонимен

преди 9 години

Като бяхме с руснаците поне получавахме газ, нефт, оръжие на преференциални цени. Изкупувахани скапаните домати с вагони, цигари, вино , всичко. Сега като се кланяме на американците какво получаваме от тях и какво ни иизкупуват?

116

АЗ

преди 9 години

До Анонимен 187Тъпак си ти.Защото Р.О беше задължен да го подпише според договорните отношения които Костов наложи.Ако някой твърди, че за, най тъпия и задължаващ робски договор не е виновен КОСТОФФ е пълен ***.Все едно на черното да кажеш бяло.Ей такива като тебе учат децата ни, че е нямало турско робство.За такива лъжи направо на бесилото.

115

радио "Ереван&q

преди 9 години

Да беше по-добре "предрекъл" че ще го вкарат в затвора преди 10 г.

114

bertram

преди 9 години

Това, което очаква народа на най-голямата и богата на природни ресурси страна в света е ГЛАД.Народ дал гений на света, но известен стова, че го управляват варвари.

113

аха

преди 9 години

До политолог Бооже какви високи технологии в ЕС и САЩ бре?????????? Като са толкоз ербап,що не си качват космонавтите с прословутите совалки а ????????? Опа ,забравих,че супер-технологичните хамерикански совалки имат голяма склонност да се взривяват И каква още технология от ЕС и САЩ ,като на всичко пише made in china,made in vietnam,made in taiwan и т.н. да не изброявам целия азиатски континент

112

Я Русский

преди 9 години

никой не знае какво ще бъде след 10 години. И Ходорковски също не може да бъде след 10 години. Още повече, че Кадыров го обявява за враг на мюсюлманите и личен враг. Може и Путин да си отиде. Но ако дойде на власт Той, Той и Глазьев - Америка, и Европа като цяло взвоют! Още Путин е забавил. Миролюбив той. И Русия обича.

111

политолог

преди 9 години

Руския народ тепърва ще види колко им струва авантюрата в Крим. Било Руско , а ми то и Солун си е наше хайде на война тогава . Не трябваше да се прекрояват границите , които бяха определени след втората световна война . Сега режима на Путин ще види кон боб яде ли . Не е възможно да се бориш с финансовите възможности на САЩ и ЕС нито с техните високи технологии . Жалкото е , че народа ще мизерува , а не Путин и неговата шайка .

110

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Всички други вкл.Русия и САЩ са много на заден план.Мога да съм с тях само и когато интереса на България е на преден план! И ако не сте още забелязали само Русия си позволява да обижда България,затова майната и!

109

БГ

преди 9 години

Русия е единна нация,защото си е патила жестоко.Ние сме едни глезльовци и тарикати и винаги ще сме разединени!

108

Данчо

преди 9 години

Да не искате да кажете,че нашето правителство е по-национално отговорно от това на Русия!???

107

rumen72

преди 9 години

До Бригадир с каскетпропусна също и най голямата корабостроителница на Балканите, третия по големина в Европа завод за сода много други ама не ми се изброява, че пъпчивите *** със жълто по устата ще се побъркат от злоба.

106

дамдум

преди 9 години

До Анонимен 146абе защо вчера краварчетата подписаха сделка за 1 милиард за доставка на руски двигателидето ни обясняваха че били от каменната ераи защо ние неможем да си сключим сделки без да питаме краваршингтонсвобода , демокрация и суверинитет - къде сабългарина безкрайно ***-------------Те и Японците ни изкупуваха електрокарчетата и мотокарчетата ама не засштото бяхасвръх технология а имизлизаше по евтина стоманата в ел и мотокарите.Като сложихме бетон не се предаде и една машина