18

...

преди 9 години

*** грозниците. Тия двамата само като им видиш криминалните физиономии и веднага ти идва да ги прибереш на топло. Като избиха 15 човека и вече тръгнали да ги прибират. Сети ли се най после. Ние в България имаме една приказка - След дъжд качулка... Тези е трябвало още от раждането им да са прибрани в някой лагер и да не го напускат докато умрат. Къде от глад, къде от студ, къде от старост...

17

Анонимен

преди 9 години

Резултатите от интегрирането! Сега в Париж, скоро и в други градове! Всъщност, те французите от няколко години се осъзнаха... Ама вече е късно!

16

Анонимен

преди 9 години

Всички джамии в страните, които официалната религия не е ислям трябва да бъдат затворени или още по-добре сринати. Задължително прекратяване на изкучаването на каквито и да било "майчини" езици в училище, различни от официалния за страната. Задължително изискване на трудов стаж или никакво ползване на каквито и да е помощи, преференции, медицинско осигуряване и т.н. Изселване на по-голямата част от бежанците обратно към страните им. Крайнии ефективни мерки!

15

Анонимен

преди 9 години

Кажете ми има ли поне един боец от IS който да е истински арабин. Бийтълси, франсета и всякакви модерни фейсбук и туитър отрочета.

14

Анонимен

преди 9 години

До ДаОтговора е САЩ и евреите! Те създадоха Ислямка държава, те съсипаха Европа, а сега целта е да съипят и Русия! Родшилд, Сорос и други подобни САТАНИ са виновни за цялото нещастие по света!

13

Анонимен

преди 9 години

по-скоро очакван провал, защото някой който си обучавал като се обърне срещу теб той доста голамо предимство

12

Пълен провал

преди 9 години

Пълен провал на френските, европейските и на американските тайни служби. Под носа им, в сърцето на Европа, Ал-Кайда и дузина други терористични организации, създават нелегални мрежи от готови на всичко главорези. Нито една от службите си няма и понятие за тях. Въпреки тоталното подслушване и проследяване, въпреки стотиците милиарди долари.

11

Анонимен

преди 9 години

А до вчера "вашите герои" бяха тези, които се биеха срещу законното правителство на Сирия! Двойните стандарти ще изядат главата на западната "демокрация".

10

Asen

преди 9 години

Dano patuvat za balgariq, za dolniq prezident i za bokoto i mnogo drugi koito prostiq narod ne moje da gi razkara ...

9

Анонимен

преди 9 години

Рептили

8

Да

преди 9 години

Още малко въпроси1. Кой пусна емигрантите в Европа а?2. Кой искаше да има евтина работна ръка която да подбива пазара на труда в Европа 3. Кой искаше да разбие християнските корени на Европа като я превърне в тюрлюгювеч от религии и вярвания които просто не са направени да съжителстват на едно място ? Стига с толерастията

7

Анонимен

преди 9 години

Казват, че двамата братя са се върнали от Сирия, където са воювали срещу Башар Асад.Франсоа Оланд през есента на 2013 г с пяна на уста подкрепяше терористичната атака срещу Сирия.

6

БГ

преди 9 години

Какво да ги гледаме,те не са за гледане!

5

Ема

преди 9 години

Вече бил арестуван за тероризъм, но го пуснали и френската държава продължавала да си го приютява и храни със социални помощи (данъците на всички французи, включително загиналите)?!! Това не е толерантност, а чиста човешка глупост!!

4

Аха

преди 9 години

"Заподозрените са се сражавали срещу Башар Асад в Сирия" Кой ги обучи тези главорези ?Кой сваляше светските режими в Близкият изток и Северна Африка ? Кой ги обвяваше за борци за Свобода докато в Сирия същите избиваха?Французите да си отговорят на тези въпроси и тогава да видят кой е истинският виновник за тези атентати.Колкото до свободата на словото ами хайде напишете в едно западно списание че "Обама е ***" да видим как ще ви съдят и ще закрият списанието. Двуличието на запада.

3

в Ytube

преди 9 години

За да не изпадате в обичайното глуповато положение на досещаши се, предполагащи, че и дори знаещи, посетете канала "Скритата истина в Ytube" и там ще намерите адекватни отговори на случая от вчера, а и на много други. Отскоро го следя и съвпада напълно с моите виждания за реалността.

2

Чочко

преди 9 години

Ето ги терористите на путлеристката хунта ! Сега като ги хванат всичко ще си кажат , а *** ще гризне дръвцето !

1

снимки на двамцата

преди 9 години

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият терорист и враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?