40

БГ

преди 9 години

По това руснаците приличат на цивилизования свят,че са единни зад общия интерес.Има много да се учим от тях!

39

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ПУТИН СВЪРЗАНА С НАСОТОЯЩЕТО ИКОНОМИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ НА РУСИЯ И КУРСА НА НАЦИОНАЛНАТА РУСКА ВАЛУТА,,ОЩЕ ВЧЕРА СЛЕД КАТО СТАНА ИЗВЕСТНО,ЧЕ ЩЕ ИМА ТАКАВА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ И ИЗКАЗВАНЕТО НА ШЕФА НА КИТАЙСКАТА НАЦИОНАЛНА БАНКА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕННИ КНИЖА РУБЛАТА И ТРЕНДОВЕТЕ НА РУСКАТА БОРСА РЯЗКО ТРЪГНАХА НАГОРЕ,ПУТИН ДНЕС ЩЕ СПОМЕНЕ НЕЩО И ЗА ЗЛАТНИЯ СТАНДАРТ НА РУБЛАТА ПРЕЗ НОВАТА 2015,ГЛЕДАЙТЕ СОРОСЧЕТА,ГЛЕДАЙТЕ,ТЕПЪРВА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВАПО СВЕТА

38

тётя Ванга

преди 9 години

2020 година. Цар *** обяснява на крепостното си стадо, че вдигането на курса на новата рубла до 10 000 за 1 лев е признак на охолство. Стадото блее ентусиазирано. За отбелязване на паметното събитие е изстреляна ракета "Булава" по Сибир. Ракетата почти е уцелила целта.

37

Анонимен

преди 9 години

До sostin:-) Казва се ти и група съветски учени :-)

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 39Определено вярваш само на днес.бг, щом си написал подобна глупост. Гледай руска телевизия и виж, че за разлика от тук там наистина има много мнения и им се дава ефир. Тук едни и същи лъжци по цял ден плямпат едно и също. Зомбитата са тук в БГ. Хора без никакво мнение.

35

#$&

преди 9 години

Все още считам за безкрайно недостойно да плюеш по Русия от дъното на ЕС. Омазали са се до шията в екскременти и чак експертни мнения раздават.. Жалки сте!

34

Анонимен

преди 9 години

Еми щом го подкрепят, да си *** от глад тогава. Никой няма да им е виновен, като им се срине валутата и финансовия пазар.

33

Анонимен

преди 9 години

И в същото време тичат да обръщат кинтите в долари и в евро. По *** им телевизии вече цените на всички реклами са в евро. Що ли?

32

Анонимен

преди 9 години

Слабо, другарЮ путин, слабо. Виж другаря Ким Чен Ун изкарва 100%.

31

321

преди 9 години

Нормално е да си го харесват, те руснаците са по заблудени и от нас.

30

Тъй ли?

преди 9 години

До СПОКОБи ли обяснил какво е това ***? Ако знаеш де! За да знам, може и аз да съм такъв!

29

Одисей

преди 9 години

Одисейчо-ти недей да плюваш комунизма-че сам си бил комсомолски секретар.Недей да лицемерничиш тук.

28

Анонимен

преди 9 години

Соросоидчета ,нещо вчера рязко се обърна курса на руската рубла и тя тръгна рязко нагоре,както и тренда на руската фондова борса и той рязко дръпна нагоре,защо ли еми ще разберете гледайте днес пресконференцията на Путин и се поинтерсувайте какво каза шефа на Китакнската национална банка за американската икономика и щатските (ценни) книжа ,а той и петрола нещо тръгна рязко нагоре вчера защо ли,дали не е свързано нещо и с изпитанието на новите руски балестични ракети Искандер М в Калининград

27

БГ

преди 9 години

Щом са единни руснаците,ще успеят,за разлика от нас,разколниците!

26

Пионер

преди 9 години

В Братска България 110% от населението подкрепяме товарищ Путин! Всъщност даже искаме да станем република, да въведем рублата, да караме Запорожец, телевизорите да са Рубин, да ядем банани само на Нова Година, да върнем доносите и изучаването на Руския химн в училищата и т.н. БКП- КПСС вечна дружба

25

Путлер

преди 9 години

Шъ съ опрайм, вЕрвайте ми!

24

Анонимен

преди 9 години

"Много анализатори обаче коментират, че високият рейтинг на руския президент няма особено значение предвид контрола на Кремъл върху информацията."Това беше най-големият абсурд, който съм чувал. Именно защото в руските медии има списък с личности, които не могат да бъдат поканени, именно защото когато се чуе различно мнение, не се дава възможност да се изказва. Именно защото информацията се предава в преработен вид, инертната маса на населението вярва и се зомбира посредством руска пропаганда.

23

ЕХхххааххххаааа

преди 9 години

Аиде,поредната американска мечта умря-рублата почна да расте.

22

Гатанка

преди 9 години

Какво е Дж. Дж.?Отговор: Джудже-Джудист (виж снимката!)

21

Анонимен

преди 9 години

Ами вярно е изследването. Щом в самите щати, Путин е по-популярен от техния Обама.