232

Анонимен

преди 9 години

Русия вече намалиха износа на петрол и газ и изнасят повече оръжие. Обезценката на рублата ще оправи износа на коли и самолети. Преди им беше по-евтино да внасят.

231

Анонимен

преди 9 години

V BALGARIA NIAMA MIASTO ZA RUSNACI

230

Анонимен

преди 9 години

Лоши новини за *** бетонните гета по черноморието ще останат празни. По-полошото е че чугуна освен леене на бетон друго не разбира!

229

Цветан Василев

преди 9 години

Всичко се връща другари. Вие, като ми фалирахте банката за да си приберете 3,5 милиарда които дадохте за февруарския пуч, мен хубаво ли ми беше. Сега да видим как ше спасявате вашите милиарди

228

от Сургут до 386

преди 9 години

Всеки има право да пише каквото си иска-Но най-много се лъже за лихвеният процент.Обяснявам-Централната банка вдигна лихвеният процент за краткосрочните заеми--Демек==за спекулантите.Схемата е такава-взимат заем на срок от една седмица,с него почват покупка и продажба на валута,и по този начин дестабилизират валутният пазар--това е спекула.Високият лихвен процент НЕ се распостранява на граждани взели кредити за имоти или за свой бизнес.Ето тук в българските медии лъжат и не говорят истината...

227

Анонимен

преди 9 години

Задават се и фалити на хотелчета в Слънчев бряг и Созопол.

226

Austin Powers

преди 9 години

100000 по-малко сАвецки *** се очакват догодина по Черноморието. Чудесна новина - ще има повече хотелски стаи за туристи от цивилизования свят.

225

Анонимен

преди 9 години

Катастрофират и цените на имотите в Бургас.

224

Анонимен

преди 9 години

При 20% (да приемем че толкова ще е лихвата върху ипотечните кредити), 90% от народа им ще се откаже да купува жилища. Директно страда строителния бранш и всички свързани с него. Напомня ли ви нещо това ? Точно така - имотният балон в България. Следва безработица, затваряне на строителни фирми, намаляване до спиране на строежите, продажбите на мебели, строителни материали, обзавеждане .. и какво ли не още. Накратко - следва брутална криза.

223

Анонимен

преди 9 години

През 1998 г. западни банки загубиха 100 милиарда долара от спекулата. Сега загубите им ще се в пъти по-високи. Всички губят.

222

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 385Колите и компютрите са западни технологии. Махнат ли се западните фирми, ще произвеждате водка и квас.

221

Анонимен

преди 9 години

До от СургутВ руските медии пише същото та дори по страшни неща.

220

Анонимен

преди 9 години

Русия си произвеждат всичко от коли до компютри, самолети и няма да ги засегне с нищо обезценката. Просто ще взеимат по-големи пенсии и заплати в рубли.

219

Austin Powers

преди 9 години

Тежки са американските шамари верно е - за съжаление на *** това е само началото. Скоро започва строежа на терминалите за износ на втечнен газ на източното крайбрежие. До 2-3 години европейската икономика ще може да се възползва от още един сигурен източник на енергоресурси.

218

от Сургут

преди 9 години

Хааха уникални статии в българските медии...Аз живея в Русия,и засега всичко е нормално-няма паника,вчера рублата се вдигна спрямо еврото и долара с 10-12 руб.Няма опашки пред банките и пред магазините.Единствено в Москва,богатите са превзели фирмените магазини и купуват парцалки по 1000 долара.Няма шоков скок на цените,а тренда за укрепване на рублата вече е факт.Май голямото желание да фалира Русия,ви се представя в медиите за истина...доста дезинформация се пише в България по този повод....

217

Анонимен

преди 9 години

РУСИЯ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ

216

Анонимен

преди 9 години

До ФенКажи го на хората дето са имали 15% лихви оня ден и сега са с 25% лихви.

215

Анонимен

преди 9 години

Русия и комунизма са най големите врагове на света, трябва да се заличат от земята. През 2015 година трябва да ликвидираме най големият враг на България - РусияНЕ НА РУСИЯ

214

Фен

преди 9 години

Де-стабилизацията на единицата не е чак толкова лошо, понякога кредиторите и акционерите имат нужда от ниски цени за да обмислят новите ходове в икономическият растеж. Може да се каже, че ако Русия се вземе в ръце ще може да покаже растеж през 2015 , ако икономическият пазар го позволява. Колкото до лидерът им Путин, той не е активна фигура в световната икономика , да решенията му се взимат под предвид , но като цяло това е икономическа мрежа , която не се диктува от 10 човека.

213

Анонимен

преди 9 години

До до 370Би било нормално да има протести, стачки ... явно в русия нещата се държат под контрол с камшик и железен юмрук. Няма да е за дълго. Когато тези които трябва да плащат двойни разходи по покриването на ипотечните, потребителски и бизнес кредити, вероятно ще .. поизбухнат малко :)