86

EU

преди 9 години

ALOOOOOOO KAZAHSTAN I BELARUS NE SA SVETOVNA IKONOMIKA !!!!!!! PUKA IM NA DRUGITE ZA RUBLATA !

85

ГНЕВЕН

преди 9 години

Абе ***, а ШЕЛ и ОМВ намалиха ли ги???????

84

Българофил

преди 9 години

Единственото нещо което ме тревожи е защо след като петролът е два пъти по евтин Лукойл намали цената му по бензиностанциите с 20%.До кога ще търпим да ни мачкат и изстискват като лимони за да храним алчни монополисти?

83

минаващ

преди 9 години

До симпатягаоще един *** вярващ на ройтерс и дойче Зеле.

82

i

преди 9 години

jpost/Arab-Israeli-Conflict/Netanyahu-We-expect-the-EU-to-put-Hamas-back-on-the-terror-blacklist-immediately-384926."Нетаняху:Ние очакваме ЕС да сложи Хамас обратно в терористичния лист незабавно"Йерусалим Пост

81

ФАКТ

преди 9 години

Айде, да не спорим за глупости, а? На 6-ти декември се върнах от Питер. Всичко има по магазините, а китайците и бразилците се възползваха от дивотията западна и продажбите на китайски стоки е нараснала с 12% само за ноември. Разбира се, *** няма да повярват, но - ФАКТ.

80

симпатяга

преди 9 години

Русия е държавата, донесла най-много беди на България последните 2 века! Не че злорадствам, но щом азиатските душмани на България са в криза, това би трябвало да е добре за нас, най-малкото ще намалее вредното им влияние при нас. Сигурно има и нормални хора в Русия, ама защо тогава не свалят и обесят джуджето, което ги държи крепостни в 21 век?Няма по-смотана държава от Русия-50% от БВП се формира от износ на суровини, и пак са зле, аборигени!

79

hanko.brat

преди 9 години

До Анонимен (82)Анонимен, хващай морковь, сочная, сладкая и започвай да си ги пъхаш един по един в г*за...Кой ти плюе по Русия... Плюе се по политиката на това комплексирано джудже... Реши, че в един момент е много силен, но не си дава сметка, че е силен докато запада му разреши да е... Вдинга война в Украйна, заради което загуби тези хора завинаги!!! Така му се пада, на агресивния лилипут!!!

78

до 86

преди 9 години

правиш ли разлика между краставици и тиквички? Пълно е с ***, които говорят, преди да мислят!

77

ФАКТ

преди 9 години

Магазините в Русия пращят от стоки, но се купуват само родните. Айфоните и БМВ-тата застояват - и правилно, бумерангът се връща.

76

Zzz

преди 9 години

Въпросът е само един.Ще отстъпи ли Путин от пътя за изтриване на Сирия и Иран от картата?Това значи да даде руската земя Крим,да се елиминират базите,после и тези в Сирия,Русия да не е вече морска сила,да подвие опашка и да чака платените терористи прехвърлили се от Либия в Ирак и Сирия да настъпят в Русия(и Европа,особено както се говори,че Хамас май ще ги махат от терорист.лист,без съмненеие опит да им купят душите).

75

руска му работа

преди 9 години

Това е лудост.След като магазините в Русия са празни,какво значение има цената на продуктите щом ги няма.

74

морски

преди 9 години

Тая снимка е някъде от 1997-98г.Русия не внася плодове и зеленчуци от страните от ЕС вече два месеца,а на краставиците пише че са от Испания.Както обикновено лъжливата пропаганда на Европейския съюз пак се издъни!Слава на Русия и руския народ!

73

Анонимен

преди 9 години

В момента Америка води срещу Русия,но мача е едва в началото,а тази статия си е чиста пропаганда.

72

Анонимен

преди 9 години

Още ли има наивници, които си мислят, че цената на петрола зависи от обективни фактори? Стартирането на банката на БРИКС, която е директен конкурент на Световната банка и МВФ (доминирани от САЩ), е в основата на всичко случващо се. Важно е кой ще дърпа юздите, а бандитите оттатък океана не са склонни да пуснат кокала. Въпросът е кой ще издържи...

71

Тъпото Кики

преди 9 години

До морскиTo дето си *** нищо, ама пък и да си *** за капак е уникално.

70

Малкият Иванчо

преди 9 години

Защо рублата така се срина бе,какво стана с тази държава?

69

Гладен

преди 9 години

Човешки дреболийки на скара, то друго кво остана

68

Генади

преди 9 години

С едно изречение може да се обобщи.Руската икономика зависи изцяло от цената на петрола и газта,която цена Русия не може да контролира следователно икономиката им е на автопилот.

67

Reader

преди 9 години

Помня, когато през 1998 г. на руския пазар нямаше тоалетна хартия. Беше паника. Хората се принудиха да си бършат гъ-зовете с вестник Вашингтон пост. Беше най-пригодимият за целите.