185

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик. Желая му успех!

184

Анонимен

преди 9 години

колкото е голяма, толкова е скапана тая държава на убийства и мизерия, толкова мила на родените ПОГРЕШКА русофили.. и платени рубладжии

183

Анонимен

преди 9 години

Русия може да прибегне до продажба на част от златните си резерви, за да стабилизира рублата и да осигури допълнителни приходи в бюджета, според Bloomberg. Това може да се случи, ако изненадващото повишение на основната лихва не подкрепи местната валута - нещо, което очевидна засега не се случва. В момента страната притежава около 1169.5 метрични тона от благородния метал, по данни на централната банка от миналия месец, цитирани от Bloomberg. Това пък е 10% от валутните й резерви.

182

Анонимен

преди 9 години

Индексът MSCI обяви, че ще изключи Русия от следените икономики, ако страната се опита да въведе капиталови контроли. Свободното движение на капитали е едно от основните условия за присъствието на пазара в категорията "развиващи се пазари", казват от индекса. Слуховете в Русия за въвеждането на контрол върху отлива на капитали се носят в страната от месеци насам, казва "Комерсант".

181

Анонимен

преди 9 години

Сметната палата на Русия предупреждава за трудности с изпълнението на бюджета на страната за периода от 2015 до 2017 г., съобщава РБК. Според предсетаделя на институцията Татяна Голикова "очевидно" бюджетните разходи ще бъдат съкратени с 10%. За нуждата от намаляване на разходите обяви и ръководителят на администрацията на Кремъл Сергей Иванов.

180

Анонимен

преди 9 години

*** *** 196 не прави разлика между милионер и олигарх. Свещенна простота.

179

Ъдвайзър II

преди 9 години

До До Ъдвайзър IIТва със стоманеното здраве на късоръкото джудже си е100% рекламен трик и 24 каратова пропаганда бре!!!Още от здравето на Володя Ленин тва си е държавна тайна нумер 1 на сссрето!!!Късоръкия е неизлечимо болен и тва се знае добре и в Рассия и на Запад!!!Просто в Рассия се води като секретна информация-строго секретна!Джуджето умира и е длъжно да избие всичко живо преди *** бре!!!Мислете му Вие дето имате деца и внуци бре!!!Късоръкия неможе да преживее унижението да падне!!!

178

...

преди 9 години

Бе не знам ама се оказа, че Русия не е оная икономическа сила дето всички русофили тука я мислеха! Явно обаче е, че не се учи и от грешките си! Дано се оправят руснаците скоро, щото не е ясно какво ще направи сегашния им лидер, още повече, че е и от КГБ! Дано всичко това дето става сега да не излезе нещо по-лошо! А и дано руските ръководители да проумеят, че явно все още не са нещо дето да не можеш да го ритнеш за един ден!

177

Tina

преди 9 години

До Анонимен 168А кой предизвика тази спекула по времето на Виденов?...Защото това беше спекула и *** игра.Защо мислиш самите американци създадоха движение "Окупирай Уолстрийт"?Защо Сорос спечели 8 млрд. от кризата 2008-а?Някой друг, не Путин, си играе със света, решава кои страни да са бедни и започва войни...

176

до 194

преди 9 години

Разбира се, че няма да отида на фронта за да защитавам ***, *** и еврогейци! Оправяйте се сами, аз срещу Русия оръжие няма да вдигна!

175

Анонимен

преди 9 години

*** хапна тоягата

174

Маркс

преди 9 години

Може ли Русия без долара и еврото? Може и още как!!! Русия трябва да ги зачертае тези измислени и силно надценени луксозни хартии и да започне да работи със обикновенни и златни рубли- бъдещата валута на свободните от ФАЩ държави!Да живее Русия!

173

Анонимен

преди 9 години

Щом нас ни има още на картата дето нямаме никаква икономика а произвеждаме само чиновници и *** значи няма притеснения за руската икономика...

172

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСАЩ имат най-много олигарси в света над 1 милион милионери.

171

Анонимен

преди 9 години

Рубладжийчета, търсете си нов спонсор...хихихи

170

до 184

преди 9 години

Ако има война ти на фронта ли ще отидеш? Или като страхливо мръсно псе ще се свиеш в краката на джуджето....но ще ви бъде тясно!

169

До 181, не сипправя

преди 9 години

Не си прав,Те няма да се научат на това, но те са научени на Людоедство -- имат опита в Канибализма, така, че не ги мисли.Ще оцелеят някак си, въпросът е с цената на какво!!!

168

Анонимен

преди 9 години

Северна Корея ще им помогне.

167

няма лошо

преди 9 години

След Путин идват на власт руските комунисти.

166

Анонимен

преди 9 години

Голяма и богата държава в ръцете на шепа самозабравили се олигарси.