11

Т. Георгиев

преди 9 години

А защо да си купувам Android или iPhone, след като за същите пари мога да си направя една страхотна зимна ваканция за цялото семейство?

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Не е реклама.Скрита реклама е.Който познае на кой китайски производител на андроидни телефони е, печели аЙфон :))))

9

До Fu

преди 9 години

Напротив! Последните две-три години точно притежатели на iPhone неспирно ме храниха за това, че съм с телефон 5" и отгоре,бил телевизор,видео стена и прочие,4" дисплей на Ейпъл бил перфектния размер!Сега повечето от същите хора са хвалят с iPhone 6+, колко удобен бил големия дисплей,сега той е перфектен...Зомбита!За всеки влак си има пътници!Дори и за закъснелите влакове!А този на Ейпъл закъснява с две години от останалите!!!!!!

8

Hmm

преди 9 години

Директно тази статия я пращам на apple за агитацияи подронване на престижа... Друг път внимавайте какво пишете....

7

Gigov

преди 9 години

Да певачките са с айфон понеже могат да си позволят най-доброто:)

6

123

преди 9 години

Ама от *** материали от незапознати с материята хора. Първо, апаратите на Apple се синхронизират чудесно с всички продукти на Google. Или поне с тези, от които има смисъл. Колкото до батерията, това че Android устройствата имат сменяема батерия има един-единствен плюс - като си залееш телефона можеш да я извадиш и да го спасиш. Това е единственото. Иначе за кво ми е да си сменям батерията, след като моята не се поврежда години наред. Слота за памет и USB кабела - ок с тях съм съгласен.

5

Анонимен

преди 9 години

Тази статия реклама ли е?

4

Анонимен

преди 9 години

Моята OS е много по-добра от твоята OS. Как се хранят андроидаджиите и iзомбитата заради неква си операционна система... Get a life. :)

3

Гошу

преди 9 години

До fuАйде бе? Точно зомбираните сте такива хейтъри. Като излезе новина свързана със Самсунг всички се изреждате да плюете и хейтвате. Съвсем доскоро си спомням как се бъзикахте, че били лопати, телевизори, ама откакто вашата айшитня направи 4 години след всички телефон с голям екран и нещо секнахте с нефелните си бъзици, нали бе зомби?

2

iZombie

преди 9 години

е да ама пък при нас чалга феновете дет одим по Син Ситито е въпрос на престиж да тупнеш айфоня на масата и сички да ти се възхитат. няма певачка коят да ней с айфон

1

fu

преди 9 години

Как пък един път не чух някой с iPhone да почне да храни андроид. Все обратното. Ползвайте си самсунгите и стига сте хейтвали.