125

до 146

преди 9 години

А бе ***, ти кьорав ли си, че всичко, което се прави в България е с пари от ЕС?Ако не е ЕС и НАТО, *** и продажните наши комунисти отдавна да са ни вкарали в *** на русия!

124

Анонимен

преди 9 години

Според Кремълските Топ финансисти след 30 години България ще губи по 40 млрд. рубли /по актуалният курс/ на година.

123

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименТърся целогодишен абонамент за "***" и "Юннъй Ленинец"...

122

Анонимен

преди 9 години

Айде сега гласувалите за тиквата да се радват на новата постна пица. Само че сега ще има само кутия от пицата. Тиквата я изяде. И 8,1 милиарда заем вече го е натаманил. Нали трябва *** да бъдат обгрижвани. Те са бъдещето на България.

121

пън

преди 9 години

ако беше просто бизнес - щяха да разширят северния и да построят вътрешни връзки. заобикалянето на украйна е сериозен мотив за построяването на този поток. след като се разбра, че няма да мине без покриване на изискванията - хъб в търция, на границата с гърция, от там - каквото искат европейците. срещата в брюксел е много пластова - оценка на ситуацията, обсъждане на помощ за пострадалите. голям проект се променя едностраноо - естествено, че ще се съберат..

120

Анонимен

преди 9 години

Още има хора които не са разбрали:Вече не сме част от СССР

119

Анонимен

преди 9 години

До DeDe-доста трябва да си наивен,ако мислиш че тези праи ще дойдат в България....то че бъдат санкции,то препоръки--абе повод да ги спрът,винаги ще си намерят.А ако някаква част от тези пари дойдат у нас--те ще бъдат откраднати от същите евро-атлантически *** у нас.....така че народа винаги ще е в минус....НЕБЪДИ наивник....

118

Nok

преди 9 години

Държавният дълг на САЩ е $ 17,746,658,926,966 ???Дълг 17,746,655,000,000 Лихвен % 2,028% Лихва 359,902,163,400Задълженията на САЩ растат с $3,5 млрд. на ден.Всеки американец лично дължи по $148 хил.Да не си мислите че ще ги върнат ха-ха...Преди време поне се мъчеха да печатат зелено, в момента всичко е виртуално.А ние се гнявиме за $3,5 млрд. за Южния Поток - смях...И Евросъюза и те са си сложили наколенки...

117

Анонимен

преди 9 години

Само погледнете официалните данни за вноската на България за членство в ЕС в милиони евро и сами преценете колко ЗЛАТНО ни излиза това членство. България повече дава отколкото да получава като евросубсидии. Да не говорим че евросубсидиите ни ги спират и режат така че къде е КИРО НА КИРИЯ ? За повече информаци Министерство на финансите;minfin.bg/bg/page/883

116

Анонимен

преди 9 години

Обожавам новините от "Комсомолская правда" , най-обективни са.

115

БМ_21 Град

преди 9 години

Една шепа слуги на Вашигтон провалиха проект, който би ни направил център на разпределение на енергоресурси за Балканите! Това са ДСБарските кратуни, *** от различни НПО-та, "политолози" от рода на дебелия О.Минчев и т.н., все люде субсидирани от чичо Сам. Газопровада ще бъде построен, заобикаляйки България, така както ни заобиколи "Син поток", политиците ни успяха да провалят дори стратегическото положение на страна, нещо което по принцип е трудно да се провали.

114

АЛОооооо

преди 9 години

АЛОооооо "разбирачите" ако нямаше никъкъв интерес за Европа и нас от Ю.Поток,сега Брюксел щеше да вика --браво...А днес там се събират да умуват,защо Путин спря проекта-е нали те искаха спирането му--май сега паднаха маските,че играта на Брюксел е двулична и подла.А сега всички"величия" от Европа побегнаха към Истанбул-щели да оказват натиск на Ердоган и да върнели проекта Ю.П....Пак ви питам-ЗАЩО всички лаят и плачат--нали е неизгоден...ааа..*** ***....

113

Анонимен

преди 9 години

мусер

112

Анонимен

преди 9 години

Алчността и страха винаги вървят ръка за ръка. Нали не се опитвате да ме убедите, че Буда не е алчен

111

Китайчето

преди 9 години

Статията е изключителна жалка, пропагандна дописка, написана в стила на в-к "Работническо дело" от преди ноември 1989 г. Да не забравяме, все пак, че това е руската журналистика, която никога няма да се отърве от цензурата и слововъзвисяването на бащицата Путин. Браво на България, че се отървава от руската зависимост, макар трудно. Дай Боже, да сме живи да видиме и да си изживеем живота без руски ***!

110

DeDe

преди 9 години

Европейския съюз ще отпусне на България 32 милиярда евро за следващите 5 години .Само през следващата година половината от тази сума ( 16 милиярда ) ще бъдат предоставени по различни програми .Договора за южен поток е направен в полза на едни олигарси ,да се откраднат едни голями пари,той не носи никакви печалби за България и народа .Европа дава 32 милиярда ,а не Русия ,тя само е взимала . Тези пари са достатъчни България да стане едно прекрасно място ,ако не ги откраднат мутрите .

109

Анонимен

преди 9 години

Смещник! Защо не отиде при Обама да настоява за Южен поток?

108

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Папал в газету...

107

Клецо

преди 9 години

Всички дето са против да ядер=те на стринка вмирисанатамекица.

106

Анонимен

преди 9 години

Разбрахме, че Г***зетата на Кремъл "не се впечатлява" от нищо, въпреки, че продължава издава неистов вой.