25

Иван

преди 9 години

Тези ако се наричат патриоти, ДПС трябва да се наричат националисти.

24

Прекрасни са

преди 9 години

Имаме на власт в момента най хуманното и честно правителство в историята на България.Не правителство а блян- Винкела,агент Иван,Буда,Гоце и ......Радан !!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Гледам тази дебела *** отзад, няма партия в която да не е била!Не мина ли вече забраната за отстрелване на прасетата?

22

уа-ха-хаха

преди 9 години

агент буда (борисов) + агент гоце (първанов) + агент иван (каракачанов) + 3Хагенти от нфсб+попов (найденов от реформаторите)=АГЕНТ 007. остана да дойде Мата Космата и филмът ще е пълен.

21

браво

преди 9 години

А бе миналата седмица текста на песента беше друга

20

Анонимен

преди 9 години

ХА-ХА-ХА-ХА, АМА КАЖЕТЕ СИ ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО КОКАЛА, ВСИЧКИ ИЗЛЪГАХТЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И СЕГА ЛАПАТЕ НА ТРАПЕЗАТА...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ - ТЪКМО ЕДИН ДЕН КАТО ТРЪГНЕ ВЪЛНАТА ДА ВИ ПОМЕТЕ И ВАС...А ТЯ СКОРО ИДВА СЪС СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА...ЗНАЧИ ТАКА С РЕФОРМАТОРИТЕ ИЗОЛИРАТЕ ДПС ОТ ВЛАСТТА...ПСЕВДОПАТРИОТИ...КЪДЕ СА ВИ ПРИНЦИПИТЕ...КЪДЕ

19

съвет

преди 9 години

Моля да не наричате "патриоти" НФСБ/Националния фронт за спасение на Буда/ и ВМРО/на агента на ДС с агентурен псевдоним Иван/ Красимир КАРАКАЧАНОВ. Какви патриоти са? "Патриоти на заплащане".

18

Teodor

преди 9 години

Хахахаха, няма други такива вити *** като ПФ :)))) Нищо, на следващите избори ще се сринат под 4-те %, това ме радва най-много :))))

17

ЩАСТЛИВ

преди 9 години

В МОМЕНТА В КОИТО ТЕКАТ ЗАДКУЛИСНИТЕ ДОГОВОРКИ ЗА ВЛАСТ,ПАТРИОТА СИДЕРОВ ТРЪГНА НА ОБИКОЛКА ИЗ СТРАНАТА ДА ПОДГОТВЯ НАРОДА.ЛИКУВАЙТЕ Само "Атака" може да възроди България Над 5000 членове и симпатизанти на "Атака" в Шумен посрещнаха на крака и със скандирания Атака! Победа! и "Волен премиер" лидера на партията Волен Сидеров. Пред препълнената зала на Фестивалния център той попита къде са сега социолозите, за да видят непобедимата "Атака".Една крепост остана в България, която ако падне, пада България. Коя е тя? "Атака"

16

бъдещето е АТАКА

преди 9 години

"Отвратени от задкулисните договорки и явното пазарене за постове и власт,през последните седмици гласоподавателите масово се ориентират към крайните националисти от "Атака" и се отдръпват от партиите на статуквото"СЛЕД КАТО И СОЦИОЛОЗИТЕ ПРИЗНАВАТ РАСТЯЩИЯ ГЛАВОЛОМНО РЕЙТИНГ НА ЕДИНСТВЕНИТЕ ПАТРИОТИ ОТ АТАКА,ИМА ЛИ СЪМНЕНИЕ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И КОЙ ЩЕ Е БЪДЕЩИЯ ПРЕМИЕР?

15

Бадемов

преди 9 години

Национални предатели, марш при Атака извън парламента! На всичкото отгоре искате и постове. Че сте турци е повече от ясно щом приемате радушно партията на Корман Исмаилов, но за постовете просто нямате кадри и не ги заслужавате.

14

ИСТИНАТА

преди 9 години

Патриоти в *** няма отдавна или поне са в червената книга....превърнали сме се в продажници и тоя го доказва! Естествено 4е се натискат за постове и няма да излизат от власта....няма да си развалят рахатлъка я заради кьоравия електорат и принципи! Бай *** като му хвърлиш две кебап4ета на кръст и филия топъл хляб...може и с бири4ка да си разкарва залъка по-лесно, и му забодеш двайсет лева в джеба и той се мисли за безсмъртен....и така тази пародия на държава ве4е си отива!!!

13

до 7

преди 9 години

По добре на Волен от колкото на евроатлантическите гейове

12

ПФ-ПАРИЧЕН ФОНД

преди 9 години

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ В ТОЗИ ДЕН В КОЙТО ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ПОКАЗА ЧЕ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И ПАТРИОТ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИМАМЕН С ВЛАСТ И ПАРИ ОТ ТИКВАТА- МИЛИАРДЕР,НЕГОВИЯ СИН КОЙТО СИ ОТИДЕ ТОЛКОВА МЛАД ОТ ТОЗИ СВЯТ ГО ГЛЕДА ОТ НЕБЕТО И СЕ ГОРДЕЕ С БАЩА СИ!ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ БАЛЕВСКИ/ВИНКЕЛА/ И ДОНОСНИКА НА ДС С АГЕНТУРЕН ПСЕВДОНИМ ИВАН- КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ СА СРАМ ЗА ХОРАТА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ!

11

Баба Къна

преди 9 години

Тези са пълни ***! Стигнали до извода, че Орхан Исмаилов и Веселин Пенев не са назначениумишлено, а на базата на личните им качества. А тези, които нямат лични качества, неумишлено ли се назначават бе, главанаци с главанаци. Във всяко едно назначение на когото и да е има умисъл, защото сме разумни, а не като тези ***, които не знаят от коя страна да го захапят... назначението. Матросовци, които заради Бинев се изпикаха на каузата си.

10

митов

преди 9 години

Нали ви казах ,че не струвате и вие ,бе! И при вас се мишкува и кадрува заради пустата власт , и вие използвате *** и турците като салфетка, само да се докопате до властта! Слави Бинев какъв беше преди 15 години? Този ли *** чиляк ще ми решава съдбата , този ли ще прави закони и ще гради държавна политика??!!Ама да взема човек една тояга неокастрена, та...

9

ПФ- ПАРИЧЕН ФОНД

преди 9 години

ЛИКУВАЙТЕ! ПАРИЧНИЯ ФОНД ЗА СПАСЕНИЕ НА БУДА БЕ НАПУСНАТ ОТ ВЕЛИКОЛЕПНИЯ ЖУРНАЛИСТ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ. ЧОВЕКА КОЙТО ИЗПРАВИ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ НА КРАКА. ЖУРНАЛИСТА ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ КОГОТО ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ БЕ ГЛЕДАЕМА. ПОЛИТИКА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ НАПУСКА И ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА ПАРИЧНИЯ ФОНД. ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ В СТРАНАТА ГО АПЛОДИРАТ

8

Анонимен

преди 9 години

Номерът беше да се сдобият с постове във властта. Не разбрахте ли , че никой не мисли за доброто на България а само за лично иблагодетелстване. Хайде сега, кой колко ще се нагуши от еврофондовете а народа ще си остане разделен на леви и десни и беден.

7

aaa

преди 9 години

ne taka

6

друг път

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА-ХАВолен не е по-различен от тези-това сам той го показа!