56

Щерев

преди 9 години

Снимката е много показателна.Меркел показва врата на ***..ха..ха *** вън от Европа.

55

Julis

преди 9 години

До 67Прав е човека по времето на бай Тошо беше страшен геноцид бяхме останали само 9 милиона, геноцида беше толкова страшен, че вместо пенсионери по пейките и градинките беше пълно предимно с деца, добре че дойде демокрацията, и спря геноцида, че успяхме дастигнем до цели 6 милиона и напълнихме градинките и пейките с пенсионери вместо деца, а след някоя друга година ще станем цели 4 милиона. ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕВРО ЦЕННОСТИТЕ ! Никога повече Тодор Живковски геноцид!

54

така

преди 9 години

Браво, Меркел! Притисни ги тия мужици, които разговарят единствено чрез оръжия и насилия. И наистина Б-я е уязвима - не само заради историческите ни връзки с Русия, а най-вече с продажната, с антинационалната политика на родните ***. Добре че сме в ЕС, иначе не ми се мисли.

53

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Вова,всички Българи сме с теб.....МАЧКАЙ...........

52

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До до 73: ,,Абе ***, чети история, научи се какви безчинства правиха в България комунистите подстрекавани от руските болшевики цели 45 години. Не ми излизай с глупостите всеки имаше работа и една паница леща на ден, безплатно образование и здравеопазване.''АБЕ УМНИК, ТИ КАКВО ОЧАКВАШ? НИМА СИ МИСЛИШ ЧЕ БЛИЗКИТЕ НА ТЕЗИ /ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ/ 2380 УБИТИ ПАРТИЗАНИ И ТЕХНИ ПОМАГАЧИ /ЯТАЦИ/ НЯМА ДА ТЪРСЯТ МЪСТ ОТ ПАЛАЧИТЕ СИ? НОРМАЛНО Е ДА ТЪРСЯТ.А ПОКРАЙ СУХОТО ГОРИ И СУРОВО /НЕВИННИ ЖЕРТВИ/.

51

Нежният Н. МЛАДЕНОВ

преди 9 години

не беше аген на влияниеТой е АГЕНТ НА ЦРУ

50

БЕЗПАРТИЕН НЕ ТРОЛ

преди 9 години

РУСИЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИМПЕРИАЛИСТИЧНО МИСЛЕЩА ДЪРЖАВА И СТРАШНО ОТМЪСТИТЕЛНА! ТЯ ОЩЕ ЦЕЛИ МЪСТ, ЗА ТОВА ЧЕ Й ОБЪРНАХМЕ ГРЪБ. НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ РУСИЯ МИСЛИ ДОБРО НА БЪЛГАРИЯ! ТОВА Е ЛЪЖА! ГЛЕДАЙТЕ ДЕЛАТА. НЕ СЛУШАЙТЕ ОБЕЩАНИЯ. ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА. РУСКИТЕ ЕВРЕИ НЕ ПРОЩАВАТ! ПУТИН Е ОТГЛЕДАН БЕЗ СЕМЕЙНА ЛЮБОВ. БЕЗ МАЙКА И БАЩА. ОСИНОВЕН ОТ ДОМ ЧОВЕК, КОЙТО ОБИЧА ПОВЕЧЕ КУЧЕТАТА СИ, ОТКОЛКОТО НАРОДА СИ, КАКВО ОСТАВА ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ? ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАТЕ. И ЗА БОГА БРАТЯ ГЛАСУВАЙТЕ И ПРОЩАВАЙТЕ!

49

ОМРАЗНИЯТ ПАСИ

преди 9 години

не беше агент на влияние. Той си беше чист АГЕНТ НА ЦРУ

48

до 83

преди 9 години

***, ако продължавахме да строим и днес върховната човешка глупост наречена комунизъм, ти нямаше да имаш и днес GSM нито пък Интернет, щяхме да сме на нивото на Северна Корея и Куба.

47

4 РАЙХ НЯМА ДА ИМА

преди 9 години

колкото и да им се иска на немцитеНо ако карат в тоя дух може да сътворят нов СТАЛИНГРАД

46

Анонимен

преди 9 години

Германия трябаше още в началото да заема твърда позиция срещу Русия, а до момента забелязвам само някакво шикалкавене. Всяка държава, която атакува без причина друга държава, с цел заграбване на нейна територия, заслужава тотална изолация, санкции и пълен игнор в международно отношение. Нищо де, петрола скоро ще стигне 60 долара а *** вече е притиснат до стената. Уви, това което направиха вчера Саудитска Арабия с цената на петрола и натиска срещу Русия, Германия само може да си го мечтае...

45

Анонимен

преди 9 години

Няма разлика между руски крепостник и български русофил, и двамата са готови да умрат за господаря си в Кремъл като жертвени овни стига той да пожелае това.

44

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ще развиваме отношения с Русия, когато влезе в 21-ви век...

43

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Имам чувството, че тука се пропагандира средновековен, крепостен феодализъм...

42

до 55

преди 9 години

Тона у нас не е ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ!При нея има върховенство на Закона!У нас такова нещо НЯМА!Тва нашето е "Демокрация" по руски образец!И тук и при тях БКП/КПСС заграбиха активите и ресурсите на Държавата и си станаха капиталисти!Е затова сме на това дередже!И факт е че без никакви на практика природни ресурси сме на нивото на руснаците като брутен продукт на глава от населението!Това е благодарение на ЕС!Вижте Украйна,Беларус,Молдова-все държави в орбитата на Русия!В пъти са по-зле от нас!

41

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

И Молдова заяви европейската си ориентация... - за *** остава ИЗОЛАЦИЯ...

40

Анонимен

преди 9 години

Западни конпании и банки изнасят от българия 60 милиарда лева годишно а бюджета на българия е 20 милиарда превърнах ме се като колония на роби като влезете в даден магазин 95% от стоките са чужди правете си сами изводите

39

Shark

преди 9 години

А някой ще се съобрази ли с нашите си планове, а!! Или ние нямаме думата, ние сме само евтина работна ръка и пазар за евробоклуци. Ние пък не искаме силно влияние на САЩ, бабо Меркел, разбра ли???

38

БРАВО!

преди 9 години

БРАВО!

37

Ньойския .......

преди 9 години

През 1999 г. изтече срока на договора. Иначе казано Гърция трябваше да върне Беломорска Тракия на България. Но тогавашния президент Петър Стоянов, в писмо до гръцките управляващи каза, че България няма претенции кам тези територии.С други думи ХАРИЗА нашите земи на гърците.Интересно как те се отблагодарили ???