61

АЗ

преди 9 години

Не съм нито политик,нито политолог,но предчусвието ми е ,че ще се случи и то в недалечно време нещо много лошо между Русия и НАТО,заради Украйна.И ние пак ще се окажем откъм губещата страна.Искам да съм лош пророк!

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 66Сравнението ти е неуместно!!!! То и САЩ е била много по дълго време ***, отколкото ........никаква, ама индианците са в резервати!!! А България си е е била по-дълго време България, отколкото Османска!!!!!!!

59

Анонимен

преди 9 години

До БожоМного "Ако" бе Божо.От много "Ако" някой може да се оака, ама май няма да е Путин.

58

Somebody

преди 9 години

Наблюдавайте хода на рублата в следващите 2 години! След първоначалната обезценка тази година, ще предстоят много интересни събития за в бъдеще! В края на 2015 ще се видят първите резултати... И най-вече, руснакът е свикнал на екстремални условия-особено ако вижда врага... Няма да се стигне до гражданска война и безредици както се надява запада! Тази подривна методика не върви в Русия...Там кранйата цел е водеща... И мисля, че ще бъде постигната...

57

Анонимен

преди 9 години

До Somebody"На всичкото отгоре до 1-2 години руската икономика ще живне яко, защото ще се засили местното производство" - голям смях !Руснаците дори собствения си газ и петрол не могат сами да добиват без чужди технологии.

56

Спас

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSАз също се чудя защо са те изтрили??? Може би щеше да продължиш да коментираш и снимката на Попръцнуйко???? Щеше да анализираш как е напуснала майчиното тяло и дали това не е предизвикало жестоки болки и депресия????? Защо главата му е досущ като скоростната кутия на Ландровер стария модел???? Велик анализатор си, а те те трият..........:((((((((((((((((((((((

55

тя

преди 9 години

Русия знае , че е сама и трябва да разчита предимно на себе си и затова поддържа една от най- силните армии в света, защото към нея винаги е имало отправени алчни погледи.

54

Somebody

преди 9 години

С тези санкции запада ще направи Русия още по силна в средносрочен план, защото те ще се явят протекционистични за местното руско производство и руски стоки! Нишите на пазара отворени от западните стоки и услуги ще се запълнят много скоро от руски икономически структури, а това ще вдигне рязко БВП! Давам 1 година за съживяване на руското селско стопанство и не повече от 3 години всичко останало! Русия почти дава пари за суровини, ресурси и енергия! Това да не се забравя!

53

Somebody

преди 9 години

Лавров е изключително зрял и мъдър политик, когато говори нещо всички трябва добре да го слушат и да четат и между редовете! "Войната" е икономическа, размахването на ракети е само за сплашване. А комбинацията Русия и Китай е много силна. Всички технологии са в Азия, ресурсите са в Китай и Русия, не виждам как запада ще накриви шапката на Русия в дългосрочен план! На всичкото отгоре до 1-2 години руската икономика ще живне яко, защото ще се засили местното производство.

52

Спас

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSТърсят снимка когато е с дъвка в уста, но не могат да намерят??????:)))) Не четеш ли под нея??? Всичките им фотоси са от Ройтерс, други ......................... НЕ СЕ ДОПУСКАТ!:)))))))

51

тя

преди 9 години

Лавров е голям дипломат и щатите са му ясни като детска игра.

50

Анонимен

преди 9 години

Пичове, Европейската икономика може да е в криза, но това е защото се сменя модела. Индустриалната революция се заменя технологична! А Европа е водеща в технологиите и образованието заедно със САЩ. Няма нито една руска компания в топ 100 на Света освен Газпром. Но след 20-30 години Европа ще има екологични алтерниви на газта и петрола. Ако не е нефта и газта ще измрът от студ и глад руснаците с такива управляващи!

49

Анонимен

преди 9 години

До Божо 53И на мен ми се иска вместо Путин да е Зюганов на президентския пост в Русия, но там има демокрация и си го искат! Ако беше Зюганов, сега нямаше да коментираме темата Украйна, а може би Аляска, Тексас и т. н.!!!!!!!:)))))))))

48

Svet

преди 9 години

rusofil=nacionalen predatel

47

Божо

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Да живее, обаче *** я тласка към пропаст !!! Утре Китайските другари като поискат Сибир, как ще ги обориш, другарю ??? Ако японците поискат обратно Курилските острови и влязат със жълти човечета , как ще реагираш, другарю ??? Ако утре някой влезе в двора ти и те изгони, защото е с девети дан по карате и ще те набие, как ще реагираш, другарю ???? *** НЕ ОБИЧА РУСИЯ !!!! *** обича ВЛАСТТА, защото го отдалечава от комплеска за малоценност !!! путлеристите са като него!

46

Анонимен

преди 9 години

Гледах в Ютуба научно-документални филми за американските военни бази на испански и познаите...където отидат зарад някои военен конфликт - там си остават или.... уж се оттеглят, ама с години си поддържат някакъв си контингент...

45

Анонимен

преди 9 години

Какво партьорство със САЩ и ЕС бълнуваш бе, ЕС им биха дузпата и казаха, че до 2020 дори и да не помислят за влизане в ЕС, дори споразумението за асицииране се отложи, а за същото отлагане свалиха предишния президен. А САЩ откакто похарчиха 5те милиарда за да оргианизират преврата, от тогава и цент не са похарчили да помогнат на украинците за тежката икономическа ситуация. Тази държава Украйна скоро няма да съществува, и то по вина на САЩ и ЕС.

44

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕкото получаваме, изпълняваме безпрекословно всяка разпореждане на чиновниците от ЕС, според международни проучвания сме най-неграмотната, най-болната, най-застаряващата нация! Какви са тези преклонения пред САЩ и Европа? Каква Русия непрекъснато е в медийте и постерите! Тя ли ни докара до просешка тояга? Освен газта, ядреното гориво и продуктите на Лукойл-Бургас да сте видели на българския пазар друго от Русия! Картофи от Франция, ябълки и зеле от Полша, изрезки от месни продукти!

43

ЕС

преди 9 години

Няма да има никакви нови основи да не говориме за мостове. Вие сте приключени.

42

Анонимен

преди 9 години

анатема за хазарско юдейската кремълска банда