29

kade vi e aka ?

преди 9 години

Orhan Ismailov bil li e v kazarmata? Chovek koito ne e slujil vav voiskata na Balgaria nemoje da zaema post ministar ili zamestnik ministar na otbranata. Dori da e po-balgarin ot vsichki balgari. Saberete si akalite v glavata !!!

28

О С Т А В К А !!!

преди 9 години

Дори ДПС не си позволи да сложи министър на силово министерство турчин.Тия явно са по-нагли и от ДПС !

27

турчин

преди 9 години

До МаксЗнаете ли защо не може да бъде-ЗАЩОТО ТОЙ Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ОТ ТУРСКИ ЕТНОС.Затова ВИЕ каквито права имате в тази земя,И НИЕ СЪЩО ИМАМЕ.Така че вашите празни коментари са излишни и бе зсъдържание.

26

Анонимен

преди 9 години

С тоя дайлия да си заминава и цялото това смешно правителство на съглашението,далаверата и задкулисието сглобено само за едно да изпълнява мръсните поръчки на вашингтон и Анкара -ОСТАВКА !!

25

Макс

преди 9 години

Орхан Исмаилов, защо не отиде в Турция и не стане заместник министър на отбраната на Турция ?

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонименти сигурен ли си 4е си балгарин след 500 години робство

23

до 22

преди 9 години

Не мислиш в перспектива. Дори да приемем, че е изтекла информация, това е до момента. Нали трябва да се гарантира защита на бъдещата информация, постъпила в разузнаването.

22

Анонимен

преди 9 години

От развоя на гласуването личи, как постоянният контингет на партия "Юруш" във форума губи позиции.

21

Анонимен

преди 9 години

nedeyte sazdava etnichesko naprejenie da ne stane kato siria

20

турчин

преди 9 години

ВИЕ ПРОТИВ ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЛИ СТЕ ИЛИ ПРОТИВ ДПС

19

Ö

преди 9 години

Категорично-НЕ !

18

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВсе едно сега не ти знаят скапаното ти разузнаване.. Голяма работа кой ще е, и без това нищо не ни е в ред

17

Анонимен

преди 9 години

Да остане, но Ердоган да назначи българин за заместник министър на турската отбрана.

16

Анонимен

преди 9 години

Не само, че трябва, но и трябва да го направят министър на отбраната !МВР също трябва да е с турчин министър......................ама то ТОВА и ЩЕ СТАНЕ, селянино (с колелото) ... ще стане ИМЕННО защото заради такива като тебе всичко читаво бяга от България, другарю *** !

15

Анонимен

преди 9 години

НЕ

14

Анонимен

преди 9 години

Фесовете.....вън!

13

Анонимен

преди 9 години

Прекалено свързан е с партия, която се кланя на Ердоган като на султан. Нищо против турското му име, но това е предпоставка за изтичане на класифицирана информация. Не може някой, който счита себе си за политик, като Радан, да твърди, че било само заради името.По този начин може да нашарят цялото разузнаване и отбрана с чужди шпиони и всеки път, когато някой има нещо против, да изкарват етническия коз в защита на кандидата. Отваряме кутията на Пандора по този начин.

12

КОНЧИТА ВУРСТOВА

преди 9 години

Не само, че трябва, но и трябва да го направят министър на отбраната !МВР също трябва да е с турчин министър.Така го искаме ние от ЕС и САЩ !Светът върви към глобализация. Само тъпите българи не могат да свикнат с това, че ще ги управляват НЕбългари.

11

saki

преди 9 години

Едно време султаните са назначавали на високите държавни постове , само чужденци, включително и българи. Турци не са заемали най висшите държавни постове в Османската империя. Но има една подробност, всички чужденци назначавани в двора на султана , задължително е трябвало да приемат исляма и да имат мохамеданско име. Затова тази империя е просъществувала толкова столетия.

10

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Проблемът не е в името на този човек! Проблемът е в това, че кааасим дал официално е резидент на турските служби у нас. А каасим е истинския шеф на исмаилов. Тези неща ги знаят много хора - достатъчно, за да се разберат, че не е подходящо човек на дал да е точно зам. военен министър. А за нас - папагалите, пускат кьорфишеци!