37

Анонимен

преди 9 години

Голям резил за Малта, не можаха да победят това подобие на отбор.

36

каПУТко

преди 9 години

До АнонименКаква политика и каква държава?

35

до 36

преди 9 години

Аз също съм за украинеца, но не защото е украинец, а защото се държа професионално, мъжки, не каза лоша дума нито за Пулев, нито за публиката, след мача го поздрави, в интервюто след мача го похвали и му пожела успех, докато нашия чалгар изговори куп глупости и обиди по негов адрес! Срам ме е че съм българин заради просташкото държание на Пулев и публиката! Но това е, лош матреал, както каза някой! И накрая да уточня за Силвето: Пулев не защити името на БГ, напротив - опетни го!

34

Анонимен

преди 9 години

Малта трябваше да вкара поне три гола на тея ЧИКИДЖИЙ ЮНАЦИ ...

33

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Според мен,момчетата играха...добре,но нямаха късмет.Само аз имам...късмет,защото съм председател на БФС,казал Перукан и си вчесал перуката.

32

ЮНАЦИ БРАВО

преди 9 години

Българи юнаци браво на футболистите невероятен успех на националният отбор,който днес направи феноменален хикс и игра превъзходно срещу световната суперсила Малта 25 кратен световен шампион в 25 поредни световни първенства.ЕВАЛА МОМЧЕТА ПРЕКЛАНЯМЕ СЕ ПРЕД ВАС И ЗАНАПРЕД ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАТЕ КАКТО ДНЕСКА.ВЕЛИКИ СТЕ

31

честито

преди 9 години

Чичовото е най-големия *** , за какво е взел и пуска този Маркиньос , какъв е този Георги Илиев и защо сменя Гълъбинов ,пълен некадърник е този "треньор"?! А бе видя се ,че без Гаджев отбора направо е разпасана команда !!!

30

Анонимен

преди 9 години

Кой и защо вика в национало *** като Попов? Нима не се вижда, че този *** няма качества? А дърводелеца Минев? Има ли мач на който да не е правил дузпа? ***!!!!

29

КОР ВАМ КОР

преди 9 години

В БЪЛГАРИЯ СПОРТ НЯМА ИМА САМО МЪРТВИ ДУШИ НА ЗАПЛАТА ФУТБОЛИСТИ-БОКСЬОРИ-БАЛЕРИНИ ама най много са ЦИРКАДЖИЙТЕ БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ ПЕНЕВИТЕ КУЦИ КОНЕ иоще една камара СПОРТИСТИ СМЕШНИЦИ !!!

28

нямам думи

преди 9 години

Много зле горките, и дузпа да не можеш да уцелиш вратата не знам направо нямам думи

27

FUTBOLEN PRAZNIK

преди 9 години

PRODULJAVAME NAPREDPRODULJAVAME NAPREDI MALKO V STRANIII ==============>MAFIA<=====================MAFIA============

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен21 Не само футбола и волейбола и там има един президент който се мисли за вечен, общо взето целия ни спорт е такъв защото няма държавна политика

25

Анонимен

преди 9 години

Имайки впредвид състояните на икономиката ни,факта какви сме мрънкалници(доказателство всчико други коментари)Както и това че децата ги мързи да спортуват е напълно нормално да сме една посредствена европейска сила,от ония отбори дето могат да паднат от всеки,но и да затруднят и победят всеки,не знам вие какво очаквате..Дерзайте трябва да свикваме това е положението,преди сме имали едно две силни поколения,ако скоро има пак такова ще е краткотраен късмет и това...голям праз.

24

-

преди 9 години

Не е лошо националния отбор да бъде спрян от участие в квалификациите !!! Просто няма смисъл да се харчат пари , за да ни късат нервите тези некадърници !!!

23

Силвия

преди 9 години

До 18 Кмето ми е Силвия,а не скапаняко,и да той защитава името на България-единствения който го заслужава,а ти щом си за украинеца - помисли дали си българин...срам ме е от такива хора като теб!!!

22

каПУТко

преди 9 години

До ТръбаТака е

21

Тръба

преди 9 години

Малта се издъни в европейска квалификация.

20

Анонимен

преди 9 години

За мъртвите - или хубаво, или нищо.Така че ще си запазя коментарите за българския национален отбор.......

19

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА ПЕНЕВ !ОСТАВКА ! ВУН ПАРАЗИТИНИНО ГНУСЕН !

18

Фен

преди 9 години

Боби *** ли си .Съсипахте Българския футбол ти и цялата клика около теб и БФС .ОСТАВКА