53

юбералес

преди 9 години

До БебаОпределено националните герои ще са демоде в 21век. И това е нормално. В средата на 19 век, българите сме имали нужда от национална идея и държава, затова борците за свобода са националисти. Сега имаме нужда от високи технологии например, затова бъдещите герои може да са някои хилави ''очилатковци''.

52

редактор

преди 9 години

Българите били балами по времето на Костов, "царя" и Борисов.

51

Анонимен

преди 9 години

Аз все си мисля че забраната на християнската религия и атеизма унищожиха народа, Аборти, едно или две деци за да имат повече , Не помислихме ли че колкото по-малко деца имаме когато остареем ще сме толкова по белни. за пенсията на старите работят младите, а тях ги няма.

50

Анонимен

преди 9 години

Тука пишат двама ли са ,един ли е Беба и Българин, ама са си тра-ла-ла !

49

циганин

преди 9 години

Понеже съм по млад бихте ли ми напомнили къде във вашия град е било бюрото по труда или къде се раздавали помощи на бедните преди 1989 година когато сме били под Руско робство?

48

прост народ

преди 9 години

не са прости англичаните.уж се отказват от ЕС,а същевременно се борят за своите национални интереси в ЕС.ето това са умни хора.от една страна те се част от ЕС и се възползват винаги на макс,а от друга имаме и един коренно различен народ-"българи".в бг-то с полит. вихрушка от престъпници,които са отдавна разкрити от Брюксел,че са част от организирана престъпна група.така политиците в бг не спорят с ЕС и не се застъпват за националните интетрси за разлика от английските политици в Англия.

47

Беба

преди 9 години

До 222По добре ли беше непечеливши губещи заводи и предприятия да останат и да поглъщат спестяванията на хората. България вече отвори границите ! Стоката не се продава леко на големия пазар а хората работят по 8 часа и искат заплати. Не е тяхна грижа какво става с произведеното защото не са собственици. Кой тогава е собственик? Държавата ? Каква е отговорноста? Обществена, народна? Хайде стига глупости! Общото и кучето не го иска. Проблема е че с комунистически закони капитализъм градиме.

46

Българин

преди 9 години

От Османската империя излизаме - богати, многолюдни, многодетни... От СъвеЦката - банкрутирали като държава, намаляващи, бедни на лично ниво, бедни духовно, малодетни... ФАКТ

45

Анонимен

преди 9 години

Turzite sa minali ot mnogo durjavi ama tolkova zle kolko nas nema

44

Каурин

преди 9 години

По турско време прадядо е имал 12 деца, а сега едвам по 1 гледаме!

43

Анонимен

преди 9 години

ПЕСИМИСТ Е ДОБРЕ ОСВЕДОМЕН ОПТИМИСТ ! Оптимист съм ,само когато в семейството ни сме здрави и имаме работа. Костов, Мостов ,видяхме ги колко струват.

42

Беба

преди 9 години

До крайНе мислиш ли че един ден след 200 години никой няма да е длъжен да си спомня за Ботев и Левски ? До тогава ще има други герои за помнене, Не ставайте глупави и ***! Книгите ще останат в историята, интернет ни дава много повече и по-достъпни книги, лесни за превод.Носталгията по мухала малко ме дразни. Разбирам че ви е трудно да приемете думите ми, но след време, и нашето време ще мине. Новото винаги е искало свое място в живота.

41

Интелигентност

преди 9 години

Гоцев Мутростан е такъв какъвто е +Русия/СССР -УСА/ЕС ?

40

юбералес

преди 9 години

До КОШМАРА - АТАКАВ анкетата ти липсваше ''Берлин''. Така че не гласувах.

39

bolka

преди 9 години

След като прочетох тази статия, според която сме оптимисти и си припомних една друга само допреди няколко дни, където пък се акцентираше, че сме нещастни и свързвайки двете статии, мога със сигурност да кажа, че сме НЕЩАСТНИ ОПТИМИСТИ.

38

Радиато

преди 9 години

По времето на Станишев, Доган и Сидеров оптимистите бяха само трима - Станишев, Доган и Сидеров! Защото не само бъркаха дълбоко в кацата с меда, но се опитаха и да я задигнат цялата! Слава Богу народът изрита крадците.

37

юбералес

преди 9 години

До Анонимен41Никой нищо не е отнел. Напротив- капиталистите/фашистите дават работа и образование на тези български дечица, по причина, че комунистите в България не им го предоставят.

36

КОШМАРА - АТАКА

преди 9 години

АНКЕТАТА КОЯТО ПУСНАХ ПОД КОМЕНТАР 25 БЕ ЕДНО МИНИ СОЦ. ПРОУЧВАНЕ!БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ГЛАСУВАНЕТО!СЪОТНОШЕНИЕТО МОСКВА - ВАШИНГТОН/ ТЕЛ АВИВ/ Е 5 КЪМ 1 В ПОЛЗА НА МОСКВА!ПОНЕ СТАНАХА ЯСНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯТА НА ФОРУМЦИТЕ!

35

222

преди 9 години

По времето на Костов стана голямото разграбване и голямото разделяне на нацята ни. Сега РБ влезе във властта и започнаха да ни облъчват със седесарски песни, но... времето е друго и никой не им вярва. Младите в по-голямата си част са необразовани - не знаят български език, не са прочели една книга и са невъзпитани и арогантни.

34

Беба

преди 9 години

В интерес на истината Костов изкара страната от хиперинфлацията. Това имаше своята цена, но малко хора знаят че за всичко се плща. Редуването на комунисти с демократи в управленията заприлича на одрана магнетофонна плоча, прескача и повтаря цели 25 години. Такава плоча при нормални хора се изхвърля в ***, но ние българите по навик пазим *** и трудно да се разделим с тях