57

А

преди 9 години

До Анонимен 66Не се чудим. Точно за да не стават такива неща ходим да гласуваме. И сегашното разпределение на местата в парламента е защото не искаме това да продължава повече.

56

Анонимен

преди 9 години

ВМРО и НФСБ са шпионска мрежа на ЦРУ .. 2006година Каракачанов е за военните бази на САЩ. А Валери Симеонов е против всичко руско той помогна на ГЕРБ и проведе реферндум против Бургас Александрополис в момента е против Южен Поток.. Това са едни помощници на САЩ.. За какво се карат тогава с ДПС като всички са мекерета на САЩ..

55

Ники

преди 9 години

Ама това "страхуване" ще си го наложат в езика и това си е... Прочетете му на Местан съжденията по-горе.

54

Анонимен

преди 9 години

Той Валери ще му вземе мярка за шапка.

53

Край

преди 9 години

ДПС не ще да управлява - ще крепи Борисов тайно важното е неговите обръчи от фирми да работят с държавата. Така си беше и първия мандат на Борисов - Дилян Пеевски правеше каквото си иска в транспорта, държавен резерв и т.н.

52

Д.Д.Д

преди 9 години

До Българина...аз знам кой и как се създаде ДПС защото помня,тодава мисла че с 6 на 5 гласа за гласуваха съдиите,и партията бесе създадена от ченгета от ДС,както Турци така и Българи...лошото е че корена на ДПС е дълбик но все още може да се отстрани

51

АБВ

преди 9 години

До БългаринЕ това определено е най-лошият вариант. Това ако стане, ще се върнем в средновековието

50

Анонимен

преди 9 години

Сигурно много от вас си задават въпроса, защо уж патриотът Валери Симеонов иска да подкрепя правителство на Борисов и да бъде новия златен пръст? Отговорът е елементарен. Симеонов е бизнесмен и влизайки във властта той си осигурява всички благинки. Що има обществена поръчка за Бургас, той ще я одобрява и разпределя. Влизането му във властта на практика го прави местен феодал. Така че не се чудете, как така "патриотът" Симеонов, подкрепи дистанционно командвания от Европа - Борисов.

49

Българин

преди 9 години

До АнонименИ в добавка ... само български граждани живеещи постоянно в България да гласуват ... никаква Турция, САЩ, Канада и където и да е било другаде !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48

КАРААМДЖИКЛИЕВ

преди 9 години

Бабам сикиме!

47

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ подготвя етническа война ДПС , ВМРО , НФСБ.. са шпионска мрежа на ЦРУ , мекерета на САЩ.. Не им се вързвайте те са шпиони на ЦРУ и търсят конфликт и дестабилизация.

46

Д.Д.Д

преди 9 години

до АНТИМУТРАТА....Твоя човек Болен Сидеров създате партия АТАКА за да спре рекета на Доган към Българския народ....много хубаво,но какво стана? Именно той спря в народното събрание законопроект за задължителния вот,именно той направи така че ДПС да управлява пак той направи така че да имаме 15 области управители от ДПС чисти Турци...парите от Русия развалиха човека,той заслужава разтрел

45

Българин

преди 9 години

Намам нищо протим мюсюлманите, турците и всички останали хора в родината ми !!!НО ...!!! кой позволи на тези хора от ДПС да регистрират партия ????????? !!!!!!!Надявам се да не се повтори сценарият Украйна ...

44

до анонимен 37

преди 9 години

До АнонименТи си по болен и от Волен.Ккаво общо имат думите на единие и другия.Забрави ли ,че ББ излъга и разтури Атака и сега искаш Волин да му го крепи.Няма да му го крепи.Имаш голяма фантазия и те е хванал Алцхаймера.

43

До Местан:

преди 9 години

Местане в голяма грешка си.Никой не ти се моли за подкрепа,напротив.Ако някой за ще ви моли за нещо то ще е само за да изчезнете и спрете да съсипвате тая съсипана от такива като вас страна.

42

син

преди 9 години

Людовик Местан докога ще се прави на Иван Вазов и ще измисля нови думи. Какво е това 'страхуване'?

41

Анонимен

преди 9 години

МЕСТЯ

40

Анонимен

преди 9 години

машинно гласуване, активна регистрация, премахване на двойното гражданство и задължителен вот....

39

Д.Д.Д

преди 9 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ,тогава ще се променят много неща,повече от 2 000 000 Българи НЕгласуват,така няма да се копуват гласове,ДПС може да невлезе в парламента а БСП никога да нее във власта,все пак това са партийте който най много са управлявали и не случайно от това най много се страхуват

38

AHТИМУТРА

преди 9 години

ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ!!!АКО ПОДКРЕПЯТ ЩЕ ИМА БУДА, ГОЦЕ И РАМАДАНАКО НЕ ПОДКРЕПЯТ ОТИВАМЕ НА НОВИ ИЗБОРИ КОЕТО Е РЕДНОТО!!!!РАДИАТОРИТЕ НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО ДА СА БУДА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА ТОЧНО С ТОВА, ЧЕ ГО ПЛЮХА!!!! ИЗМАМЕН ЕЛЕКТОРАТ!