60

анонимен

преди 9 години

Вместо това да е водеща новина по btv, те просто я споменаха измежду останалите новини с 2-3 изречения, колкото да се отбележи... възмутително!

59

Анонимен

преди 9 години

Няма какво да слагате минуси на 70,защото е абсолютно прав.Самоубийството може да бъде оправдано само,ако си неизличимо болен и си в тежест на близките си.Сега по-сигурно бъдеще ли има детето й.

58

Анонимен

преди 9 години

Защо казвам, че случаят е психиатричен, а не е политически? Освен това и глупав начин за някакъв протест, без да оповести за протеста и мястото , всеки може да се пали къде си иска . Доста глупава и психясала жена! Не политизирайте случая, няма данни за политически, а за глупав психопристъп на проста жена, която не знае от обща култура как се прави протест с предварително известие за протеста.Никакъв протест не е това, а жестока шизофрения!

57

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ ТЕЗИ ЖЕРВИ,ЩЕ ТЕЖАТ НА СЪВЕСТА НА КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ,ЩЕ ГИ ЧАКА ДРУГ СЪД НА ОНЯ СВЯТ, ЗА ТЯХ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА,НОСИТЕЛИ НА ТЕХНИТЕ ГРЕХОВЕ,ДА СЕ ГОТВЯТ,А СЕГА ДА СИ ДОЖИВЕЯТ ЖИВОТЕЦА

56

Анонимен

преди 9 години

'айде утре всички които имаме деца и се притесняваме за бъдещето им да " протестираме " като се самозапалим на площада. Глупав и *** начин на протест. Това не е борба, а спасение за слабите духом.

55

me

преди 9 години

Ако има едно нещо което правителството на Орешарски доказа, е че управниците имат минимално участие в управлението на държавата. Те правят каквото им се каже, дори да е очевидно самоубийство, като случаят Пеевски. Просто те не са тези към които да насочваме гнева си. Нито пък да очакваме от тях нещо кой знае колко полезно. Единствените ни съзюзници в тази битка са сънародниците ни. Докато сме разединени и се обвиняваме взаимно, ще сме на дъното. Обединим ли се срещу тях, нищо не може да ни спре.

54

Лош знак

преди 9 години

Нечии президент продава страната си.

53

wtf

преди 9 години

луда работа, сега ще тежи на семейството си !!

52

me

преди 9 години

Аз пък искам да подчертая нещо, което хората в България странно защо забравят. Управниците не са някакви спуснати от небето полу-богове, а хора като нас, които са решили че им се занимава с политика. Спасението ни е в нашите ръце, не в техните. Всеки от нас, лично трябва да се бори за държавата която иска, с всички средстава, които намира за морални. "Управниците" днеска са едни, след 4 години други. Народът е вечен. Или поне докато не се изпозапали и самоубие, за удобство на кукловодите.

51

Анонимен

преди 9 години

акта е пред парламентакакво ви говори това

50

Анонимен

преди 9 години

"Вера Александрова" КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, ТИ ПРОДАЖНО МЕКОТЕЛО, КАК МОЖА ДА ГО НАПИШЕШ ТОВА "можело да се предположи, че тя е имала психическо страдание."

49

До Анонимен 58

преди 9 години

А ти знаеш всичко и диагнози поставяш, браво! Там ли беше ? Видя ли жената сама да се полива с бензин , кой я докара и как го донесе до там?

48

Анонимен

преди 9 години

ПО ПОЧЕРКА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ПАЛЕЖ И ОНЗИ ВЪВ ВЛАКА СОФИЯ КАРДАМ СА ЕДНИ И СЪЩИ,ТАМ СЪЩО БЕШЕ ИМИТИРАН 999 ОБЪРНАТИ 666

47

Анонимен

преди 9 години

Всички управници всички до един денонощно говорят големи приказки, големи разсъждения, големите умове, винаги спретнати с костюми в новите коли... А резултата какъв е? България затъва от всякъде! Образованието ли е наред, здравеопазването ли КОЕ??? 25 години "най-умните" хора не само че не можаха да подобрят положението ами и го влошават?!!? Егати абсурда!

46

Анонимен

преди 9 години

И ЗА МЕН ТОВА Е МАСОНСКО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ,39,ТОВА СА ТРИ 999 ИЛИ ОБЪРНАТИТЕ 666 НА САТАНАТА

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58Тук няма логични обяснения - има опорни точки от Позитано.

44

Анонимен

преди 9 години

Правещите генерални и дори политически заключения от акта на една *** жена -са по зле и от нея .

43

м?

преди 9 години

А от колата как е излязла? Вече е била полята с бензин ли?Никой не казва да е излизала с туба и да се е поливала....Изобщо, гледам близо 500 коментара в предишната статия и тук още доста. Всички всичко знаят! Знаете ли изобщо със сигурност - това самоубийство ли е?

42

Монархист

преди 9 години

Много ми е тъжно когато млади и енергични хора си отиват по такъв отвратително-болезнен начин.Много ми е тъжно когато отварям новинарски сайтове и виждам снимка на човек как гори, вместо да проговори съвестта у фотографа, че може би не е най-добрата идея в момента да снима, а да се притече на помощ. Нищо човешко не остана у нас. Всички сме се свили в черупките си и гледаме отвътре.

41

Здравейте,

преди 9 години

Вероятно има проблеми, може би финансови, здравословни, в някои случаи в някои кралство, има служба за благосастоянието,хората с проблем им се помага,..... Тука се работи за храна, и електричество, особено в провинцията, перспектива е очаиваща, за хората с проблем, според мен жената е търсела помощ,... Уви...