46

Анонимен

преди 9 години

Странно написана статия , но най - странен ми е края ,,След като Москва ясно показва подновен интерес към ползите от войната с подводници, Коалицията очевидно трябва да обърне внимание на зеещите дупки в нашата способност да контрираме тези похвати." . Та коя е коалицията ? А ние как ще се борим с подвониците там ? Или ще извадим нашата от музея и ще я пратим подкрепление ? Автора и редактора е хубаво да се върнат отново в седми клас .

45

1

преди 9 години

До една година Путин ще напусне Кремъл ,,поради заболяване'',като Елцин.

44

факт

преди 9 години

Ситуацията в момента в Европа е такава поради алчността , наглостта и т.н. на лицата представляващи американските интереси , които само грабят ли , грабят

43

До 84

преди 9 години

Ако смениш местата на Русия и краварската държава, то си напълно прав. Колкото до водите, то днес шведите достатъчно ясно казаха, че всичко е фалшификация. Както беше чист компромат и глупостите на поляка. Така че запада, понеже вижда как дърпат напред другите седем държави от новата G7, ще включи в ход всякакви мръсни номера. Но този път си има работа не с Горби и пияницата Елцин. А и руския народ вече видя колко струват техните западни "партньори". Лъжци и мошенници.А ние все си спиме!

42

песимист

преди 9 години

За съжаление от повечето долунаписани коментари разбирам,че наистина сме *** нация и няма да се оправим.

41

Анонимен

преди 9 години

На Германиците им трябваше да си сторшат главите 2 пъти за да им дойде акъл в глаавта, ние пък си трошихме главата 3 пъти и още не ние дощъл мозъка :))), явно и руснаците ще трябва да си строшат глаавта поне 2 пъти та да почне да им увира мозъка

40

Анализатор

преди 9 години

За всеки е очевидно, че Русия не може да живее без външен враг, иначе комунистическият режим в Кремъл ще се разпадние - факт. Затова съветският диктатор-терорист Путин постоянно се стреми да подклажда нови войни по целия свят, защото знае, че рейтингът му е на нулата, а тероризмът и войните са единственият му шанс да запази властта. Но и неговото време идва - ако продължи санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето - Русия ще бъде задушена икономически!

39

copy/paste

преди 9 години

Лелеее, ама па чак пък толкова елементарно copy/paste не бях чел!И на всичкото отгоре - и толкова много коментари са се навързали .Излиза, че вярно сме островна държава с ядрени подводници и щведски ...тройки :)))

38

Анонимен

преди 9 години

Глупава работа! 5 дена вече търсят една подводница... Ако, не я намерят- значи лъжат! Ако я намерят- цели 5 дена търсене= ПРОВАЛ за охраната на който и да е морски флот!!! Така и така- все ИЗЛАГАЦИЯ за съответната армия... Ами, поне си мълчете,бе!!! Защо трябва да раздухвате из цял свят, че сте НЕКАДЪРНИЦИ??? Или сте неспособни да я намерите, или ви е страх от подводници, защото сте кръгла 0 и сте направили грешка. Аман, от хрантутници на държавна службичка... Явно навсякъде ги има де...

37

Netwar

преди 9 години

Доктрината е разработена от съветски учени. Никой не и обърнал внимание. За разлика от съветските генерали, от Пентагона чели трудовете на съветските учени. След като се видя че военно и икономически Запада не може да разклати СССР използваха други средства. В крайна сметка се оказаха находчиви и успяха, въпреки че Путин отново възвърна позициите на Русия. В Русия това вече не върви, затова на *** от източне европа го пробутрват сега.

36

Рак

преди 9 години

1. Шведите никога не са твърдяли че има руска подводница2. Вероятно е имало руска подводница3. Руснаците просто са ги помолили да им осигурят коридор за изтегляне на подводницата4. Шведите са им осигурили коридор5. И шведите и руснаците предпочитат да мълчат по въпроса. И двете страни си имат сериозни причини за това. Познайте какви са причините.

35

rd

преди 9 години

След като изчетох коментарите се убедих, че Русия е велика страна - с най-големите бомби, най-дългите подводници и най-лютата армия. Може да унищожи света сто пъти, при това едновременно. Чудесно! Точно от това се нуждаем - спете спокойно, има руски бомби за всички и никой не може да ги спре. Поклон! А Путин - той е върха - може да разиграва когото си поиска и да си прави каквото си поиска! Евала, такива тарикати и у Люлин си немаме! Да живее Русия - та да измрем всички!

34

Анонимен

преди 9 години

ДА АМА НЕ.

33

Анонимен

преди 9 години

Да не вземе червената банка да банкрутира ,като 91 г. защото света в момента се крепу на ръба на банкрута то така си е заложено още от римско време парите командват света тогава сенаторите са ставали тези които имат най-много пари.

32

EU-citizen

преди 9 години

Примитивен държавник от сталински тип. Тук в Западна Европа го гледаме с ирония. Популярността му извън Русия беше добра, но остро пропадна през изтеклата година. Тия рейтинги в Русия са за вътрешна консумация и тотално фалшиви в стил сталинско-брежневска пропаганда. Примитивизъм на квадрат!

31

Акъл море

преди 9 години

НАТО се движи към Русия,а не обратното.Русия знае да се защитава и ще го показва все по-ясно.България трябва да прави същото съгласно законите на Дхарма.Но тя предпочита да приеме всяка следваща робия с отворени ръце.Затова най-вероятно отново българската държава отново ще бъде заличена! Жалко,имахме хубаво образование и здравеопазване,а също и домати!

30

AHТИМУТРА

преди 9 години

Ако народа на Русия е *** колкото Българския то такива като *** все ще го клатят!

29

Анонимен

преди 9 години

Кадиров ще забранява Интернет в Чечня newsline.bg/read_more.php?post=4057

28

Анонимен

преди 9 години

Хахаха трябваше да се сетя.Тестват една красавица.Новата ладичка :)

27

муй

преди 9 години

американофилите и русофилите да се изпецкат едни други и да оставят България на българите. продажна *** макоумна