28

това ли искате?

преди 9 години

Ако искате да ви управляват агент Буда и Цецо Лажецо, значи искате да има повече емигрирали, повече умрели, по-малко новородени, повече безработни, повече полудели, по-ниски детски, по-ниски пенсии и заплати, по-малко пари за лекарства, повече подслушани, повече онкоболни, повече мутри, повече бити и убити, повече самозапалили се и повече от другите самоубили се? Наистина това ли искате?

27

Анонимен

преди 9 години

План Б на тиквата, после план В, накрая в Г*за. Така де, по азбучен ред!Шоуто трябва да продължи!

26

погр ебален агент

преди 9 години

Пожарникарят може да лъже, но не може да управлява!

25

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Я! Цецо Райето е без вратовръзка, сигурно са му я взели в РПУ-то.

24

1

преди 9 години

Най-сигурния партньор на Борисов и ГЕРБ е етническата партия ДПС.Това е ясно на всеки мислещ българин и с подкрепата на спосорираните от тях патриоти за спасение на Бойко.Президента прие непосредствено преди изборите турския посланник, за да засвидетестват взаимната си подкрепа.Любовта на ГЕРБ към Турция е огромна и някой ден техните избиратели ще го осъзнаят, но трябва да се събудят.

23

arhar

преди 9 години

Боко , досущ като Гоце и Доган, не беше ли продукт на кукловодите от дс от кръга 'монтерей' Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов и Митьо Гестапото ?Как тогава Реформаторският блок да допусне лица , свързани по един или друг начин с организираната престъпност , лица, които говорят просташки , нагло и лицемерно , да ръководят държавата ?Ако герберите смятат, че Боко е 'най - доброто' в редиците им, то тогава нищо добро не я очаква БГ !?

22

arhar

преди 9 години

Боко не беше ли разтворил чадър и над Миро наденицата, който си присвои 1 млн лв европейски пари , като чрез Н. Кокинов го спаси от наказателна отговорност ? / просташкия разговор в Банкя, където Боко използва в речника си думичките 'пИ*л' и 'м*аф' /.Боко не беше ли осъден в Страсбург на глоба от 50.000 + 4.000 евро за убийството с гранатомет на Тодор Димов - Чакъра ?Боко не беше ли наливал пари в КТБ / повече от 1 милиард лв / , заедно със Сергейчо , Олигарски и мадридския комарджия ?Боко , досущ като Гоце и Доган, не беше ли продукт на кукловодите от дс от кръга 'монтерей' Л. Гоцев,

21

arhar

преди 9 години

Менда не беше ли покровителка на 'цар' Киро в НАП - Пловдив , като с години е разтваряла чадър над него и по този начин го е оставяла да си върши безнаказано 'бизнеса', а държавата е била ощетена с милиони левове от неплатени данъци ?Боко не беше ли кумувал на Големия Маргин ?Боко не беше ли си говорил по телефона с братя Галеви по - често , отколкото Румен Петков си е говорил с тях ?Боко не беше ли разтворил чадър над Мишо бирата , като прекрати митническа проверка срещу него, а държавата беше ощетена с милиони левове от данъци ?Боко не беше ли разтворил чадър и над Миро наденицата, к

20

демокрация в резерв

преди 9 години

Е няма такава държава.Народа да те избере и да не можеш да управляваш.Да си получил 7% доверие и да се мислиш за победител.Да гласуват за тебе платени чужденци,които идват в БГ на 3-4 години(аз ходя по често в турция ) и да се дуеш.И ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СМЯТА МЕ ,ЧЕ ЗАСЛУЖАВА МЕ ПО ДОБРИ ПОЛИТИЦИ-НАЛИ НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ-СИНОВЕ ТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ

19

Анонимен

преди 9 години

Доколкото нито една партия не се придържа към ясно заявена идеология, то почти ми е безразлично кои ще са на власт. Не е така обаче въпросът с личностите. Борисов е вреден, самовлюбен и ограничен човек. Основните лидери на ГЕРБ, лансирани от него са същите. Може да се добави само, че са и мекотели. Всички стари муцуни - вън. Нови правила за политически морал и политическа отговорност. При злоупотреби - съд като за мародерство. И без Борисов и Сие. В никакъв случай.

18

Анонимен

преди 9 години

САБОТАЖ!!!Каквото и да подеме Тиквата.............САБОТАЖ.само да направи правителство и съм на ПРОТЕСТ пред парламента.Тоя ще го изгоним с камъни.Няма мърдане.

17

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЗАДАВА СЕ ЛЮТА ЗИМА! КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? ЕДВА ЛИ БОЙКО СЕ Е ЗАМИСЛИЛ ЗА НАРОДА. ВМЕСТО ТЕ ДА МИСЛЯТ ЗА НАРОДА, НАРОДА МИСЛИ ЗА ТЯХ. ВЕЧЕ И СИ ОПРЕДЕЛИХА ДОСТА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ДЕПУТАТИТЕ ОКОЛО 4500 ЛВ А КОЛКО ЛИ ЩЕ ВЗЕМАТ ТЕЗИ ПО-НАГОРЕ. ДА МУ МИСЛИ НАРОДА КАК ЩЕ ИМ ИЗКАРВА ЗАПЛАТИТЕ, А ЗА НЕГО ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! ПРОДАЖНИЦИ, МИСЛЕЩИ САМО ЗА ВЛАСТ И ПАРИ! ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СПИ БЪЛГАРИНА!!!!

16

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Успех, Генерале! И този път искам пълно разследване на геноцида извършен над българите от мафиотското правителство на Орешарски, след което Станишев си купи имение в Швейцария за 20 млн. евро!

15

Анонимен

преди 9 години

Сега ако БСП са хора на място ТРЯБВА да правят точно както правеше Тиквата при тяхнотоправителство.Да се крият по кафетата.Да не влизат в зала за да няма кворум.Като влязат в зала да дюдюкат и крещят.Да карат електорат от села и паланки пред парламента на протест.Да се "срещат" с протестиращите пред парламента.Да разправят наляво и надясно че държавата е "опоскана" и "банкрутирала".Мая Манолова да обикаля сутрин телевизиите за участие в сутрешните блокове.И т.н.

14

Венелин

преди 9 години

Празни приказки за заблуда на и без друго простия и заблуден народ. *** ще си управлява с подкрепата на ДПС за по-пълното си обогатяване и рахата на Пеевски и Доган, а ***, които гласуваха за него ще стягат коланите. Очаквам двойно вдигане на цената на тока, нови данъци и такси, например за пътищата, и милиарди заеми които да си разделят с хората на Доган. Това най-малко.

13

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Радваш ли се, че пак Бойко ще ти е премиер? :) Време ти е да си намериш по-*** ник :)

12

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Тези "реформатори" се събраха супурнайсе партии и пак не можаха и 10% да вземат. Нямат право на искания.

11

бесен

преди 9 години

Да не забрави,да запише като условие,да не се изсухлят на бегом от залата,преди гласуване,ЧЕ ОСИГУРЯВАНЕТО НА МНОЗИНСТВО В ЗАЛАТА,Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ???????

10

Анонимен

преди 9 години

Очаквам след инициативата за "спасяването" на държавата Тиквуня да подемеподобни инициативи по целият цвят.Като например "Ттводняването на Сахара", "Овлажняването на Атлантика", "Замразяването наСеверният полюс", "Угояването на Фидосова" и т.н.

9

Анонимен

преди 9 години

Като погледна този вдясно от Тиквун горе на снимката и ме обзема едно спокойствие и блаженност. Каква интелигентност лъха от него,а?! А тениската?ОТВРАТ!!!Какъв трябва да си за да облечеш подобно нещо????