73

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко години същата независима медия Российская газета публикува абсолютно същата статия пълна измишльотини за десетки масови гробове в Чечня. Отново имаше правозащитници от Франция, Холандия и откъде ли не, отново се правеха внушения за жестокоста на един народ, отново се споменаваше за търговия с органи и т.н.

72

Мишо

преди 9 години

Тук се е събрала уникална банда фантазьори. Защо не мислите с главите си, а със седалищните части. В Одеса хората се самозапалиха, нали?! Сепаратистите са избили своите съседи и братовчеди меже би?! В подконтралните от властите в Киев не изчезват безследно хора?! Дори нямате представа каде е Украйна и какво се случва там, ходете си на чалготеки и не се занимавайте да се излагате с глупави коментари.

71

Десен бъбрек/сектор

преди 9 години

"По наша преценка всяка година в Китай се екзекутират около 6000 затворници", съобщава Уилям Шулц от Амнести Интернешънъл. "Около 90 на сто от трансплантираните бъбреци в САЩ са от екзекутирани китайски затворници."В момента органите, които украинските фашисти изнасят за САЩ подбиват цените, и много се харчат. ЦРУ е организирало специален канал, за бързо транспортиране на органи, което дава свежи средства за финансиране на военните операции, най-вече на милициите на "Десен сектор".

70

Анонимен

преди 9 години

mde - много по-добре би било да се напише че това е работа на редовната руска армия , предвождана от Чапаев........ - и всъщност би било добре да се напише че на всяка от жертвите е имало прикачена ядрена бойна глава...... тогава друго казва - а пък така някак си се губи демокрацията в публичното пространство - кауни.......

69

НФБ

преди 9 години

До АнонименРЕДНО Е ДА ИМА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ФАШИСТКАТА ХУНТА ОТ КИЕВГЕНОЦИД НАД РУСКОГОВОРЯЩОТО НАСЕЛЕНИЕМАСОВИ ИЗНАСИЛВАНИЯ НА ДЕЦА И ЖЕНИЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ..

68

до 108 и 109

преди 9 години

бреййй - тази статия *** ли я е написал - или някоя негова ***?

67

zxv

преди 9 години

Поредната изфабрикувана партенка от руските "медийни" гейове!! Пълните простотии, поднесени като мазохистична фантазия на Вовката Шутин не могат да заблудят дори второкласниците!Зверствата извършвани в Източна Украйна са плод на работата на руските части, отишли да убиват мирни граждани за пари-отпускани им от кръволока евреин --Вовата Шуткин и неговото правителство от милиардери!!Мръсните руски евреи, взели под контрол руския народ- заслужават да бъдат горени в Ада!!

66

Анонимен

преди 9 години

До До 107 - наистина трябва да ви смачкаме главите , ти си потвърждение за това

65

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 108 - *** , нямате свършване в България

64

мръсна украинска изм

преди 9 години

наистина Путин е виновен за тази ситуация , виновен е за това , че не смачка главите на тия *** от Западна Украйна и руснаците не ги избиха като кучета

63

Анонимен

преди 9 години

102, Днес.бг руски печат ли е според теб? ОССЕ вероятно чакат да имат неоспорими доказателства за това кой е извършил тези зверства!Напълно възможно е сепаратистите да са избивали населението за да може след това да има причина Москва да се намеси...

62

Анонимен

преди 9 години

Руската армия след като свали пътническия самолет е погребала труповете в масови гробове за да не ги предаде на потърпевшите държави тъй като телата са пълни със шрапенели от рекатата изтреляна от установката Бук. Сега тези тела се представят като жертви на Украинската армия.

61

Анонимен

преди 9 години

Защо ли само в руския печат има такива невероятни разкрития за масови гробове след като са присъствали наблюдатели от ОССЕ

60

Анонимен

преди 9 години

До БобиКои политици са се обявили да се организира нов нюнбергски процес?--------------Ами никой с мозък в главата си няма да се обяви за процес, когато НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА. Това по руските медии е само пушилка без нищо конкретно. Не можеш да осъдиш човек само затова, че тълпа жени се събрали и правят театър.

59

Анонимен

преди 9 години

Същия този г-н Ейнарс Граудиниш, които е представен за правозащитник, през пролетта лееше сълзи за безработните викоквалифицирани руски работници в Латвия поради затварянето на военните заводи. Тогава обаче той се представяше за икономист и за няколко месеца се е преквалифицирал на правозащитник и е прескочил до окупураните територии от руската армия в Украйна. Голяма метаморфоза, нали?

58

Петър

преди 9 години

Гледам и тук путкинската пропаганда е пуснала корени. Една телевизия представя кадри с телата от самолетната катастрофа и после ги представя за масови гробове и *** скачат от радост.

57

Анонимен

преди 9 години

Доказателства са хиляди разрушени мирни домове и стотици клипове с резултатите от зверствата------------------- Какво е виновна армията, че руските *** например инсталират миномет или танк в жилищен квартал и почват да стрелят? Или че православните терористи пуцат с калашници от прозорците на селска къща? Такива огневи точки се унищожават без обяснения, "мирните жители" просто е трябвало да се изнесат по коридора, оставен за тях.

56

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНашите медии са пълни с антируска и преводна западна пропаганда------------------- Само едно име - Петър Волгин, който всеки ден по-обяд облъчва българите с най-радикален марксизъм и русофилия по националното радио. Всъщност няма нито една по-голяма медия, която да казва истината - а именно, че Кремъл е изкупил всеки журналист или институция, която се продава.

55

данъкоплатец

преди 9 години

За сметка на това български войници участват на страната на Порошенко във военни учения, а българското недоразумение Плевнелиев застана на страната на фашистите. В източна Украйна в момента се извършва геноцид, а платените медии и дума не обелват за това. Всички тия лъжи за "свобода, братство, солидарност" в Европейския съюз са само на думи. ЕС в този си вид обслужва само богатите нации и държави - Германия, Великобритания и др., а бедните са облсужващ персонал.

54

мм

преди 9 години

последният ми коментар за днес е:има много "западни" фондации и др които промиват малкото останал мозък на хората тук. Няма независим политик. Има огромен натиск към добрите журналисти. Радвам се, че има хора, които въпреки това успяват да мислят и не се поддават,Не ми е приятно да пиша тук, но добър сайт за смислени дискусии не знамПодслушването в мрежата и манипулацията е голямо и така ще бъде до пълното оскотяване на населението и превръщането му е безмозъчни роби, ако планът им успее