45

Атака-Победа!

преди 9 години

гласуваш за героаво-седераската *** *** и получаваш обратна преродена ирландска пастирка....

44

миро

преди 9 години

А тоя е поначало сбъркан,ама де ни се уби в главата,на мен съвеста ми е чиста не съм гласувал за него,абе въобще не гласувах и тъй нататък

43

Анонимен

преди 9 години

Ама как си го обичаме нашия президент. Мило да ти стане! Ето една консенсусна личност, която успяв да обедини множество иначе различни по убеждения българи. Гледаш го и дори да си от ГЕРБ почваш да си мислиш неща, все едно си от БСП, РБ или Атака.

42

Анонимен

преди 9 години

ПОПЛЮВКОВЛИЕВ,ПРОДАЖНО ***,,КАКЪВ Е ВКУСА НА ЧЕРНИЯ *** НА ОБОНГО...РОСЕНЕ ТИ СИ СРАМ И ПОЗОР ЗА ДРЕВНИЯ И ГОРД БЪЛГАРСКИ НАРОД

41

Енчев

преди 9 години

Какво разбира това сбъркано човече от финанси та да дава акъл? От какво изобщо разбира това нищожество, освен от измами?

40

Анонимен

преди 9 години

като му видях на това триполово същество мутрата на снимката и ми се додрайфа

39

Анонимен

преди 9 години

И жена му не иска да я виждат с него. Мъж? Като ........ на дъжд.

38

Анонимен

преди 9 години

ЩО ЗА ДЕБИЛЕН НАРОД СМЕ ЩОМ ДОПУСКАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ТАКОВА СЪЩЕСТВО С ОБРАТНИ НАКЛОННОСТИ И ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ КАТО ПЛЕВЕЛА ДЕТО ТВЪРДИ,ЧЕ В ПРЕДИШНИЯ СИ ЖИВОТ БИЛ ИРЛАНДСКА ПАСТИРКА ,СЕГА СИГУРНО СЕ ОБРЪЩАТ В ГРОБОВЕТЕ СИ ВЕЛИКИТЕ НИ БЪЛГАРСКИ КАНОВЕ- КУБРАТ,АСПАРУХ,КРУМ ,ОМУРТАГ,КАКТО И РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ НИ КАТО БОТЕВ И ЛЕВСКИ ,КАТО ВИЖДАТ ОТГОРЕ КАКВИ СЪЩЕСТВА НИ НАЗНАЧИХА ОТ САЩ И ЕС ДА НИ УПРАВЛЯВАТ

37

локи

преди 9 години

Ами като няма пари в бюджета Плевела да върне милиона, който Лизашки му даде за разходки! Айде бе, мишко, какво се ослушваш!

36

Анонимен

преди 9 години

Ей ***.Ти що иска 700 милиона лева за нещастното си съществуване.И *** временно правителство веднага ти ги отпусна да си развяваш байряка и да правиш мизерии.После бюджета му бил сбъркан.Пълна грешка на природата.Освен, че му се удължи езика да лиже *** и да обещава, че ще си купим самолети, подводници ракети и т.н друго не направи михлюзина му с ***.

35

мнение

преди 9 години

Изначално е сбъркан тоя индивид, минаващ за президент !

34

KIY

преди 9 години

Президент ***, вижте го само на снимката. Един позорник, една американска марионетка ... пудела на Боко *** ... до къде достигна България ... срам и позор !!!

33

Ням

преди 9 години

А къде беше ти "финансов гений",когато се приемаше бюджета?Не знаеше ли тогава цифрите?Каква е тази неспирна твоя демагогия?Професор Вучева убедително доказа,че нема нужда от актуализация/заем/.Явно тези пари са за КТБ,които народа ще плаща.Не прави народа на ***,защото ще си платиш с един ритник оттам!

32

Анонимен

преди 9 години

НАТО и ЕС ни натресоха тия сирийци и *** вместо да си ги приберат в Брюксел и Вашингтон и да им дават помощи.

31

каква снимка боже

преди 9 години

едно недоразумение седнало на нещо като тоалетна чиния, ухилено като *** се радва на нещо си. И това същество е избрано от хинтилигентният вулгарски народ.. малеййй..

30

тролгеносен

преди 9 години

Напъвайте се, тролчета, напъвайте се..:)) След седмица ще ви изхвърлят като употребяван латекс. Справка ТВ 7..

29

УНСС

преди 9 години

Е как сбъркан бюджет?Тогава кви ги въргаля некадърника Орешарски да преподава в УНСС?!Що заблуждава студентите?

28

Анонимен

преди 9 години

ИМПИЙЧМЪНТ ПОПЛЮВКО

27

135

преди 9 години

На сбъркан президент, бюджетът му крив!

26

Анонимен

преди 9 години

Цацаров, защо олигарски е на свобода или мандрила е от наше село?