88

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 101В грешка си приятел!Средната продължителност в Русия за мъжете е цели 59 години, а не 58 както пишеш .

87

Анонимен

преди 9 години

Полша е държавата, която ще изведе начело на Европа славянските народи !Успех, дружина Полска !

86

Анонимен

преди 9 години

Е като говорим за история,същите поляци са превземали Москва, през 17 век.------------------Като са я превземали през 17в да не се сърдят като им ибават майката през 20 и както предстои през 21.

85

до 96

преди 9 години

Неофашизъм днес практикуват единствено бандеровците в Киев. Ако срещу тези неофашисти е необходимо ядрено оръжие, добре. Но поляците се справят добре с избиването на украинци и без ядрено оръжие. Достатъчно е да се върнем към кланетата на украинци, извършвани от поляците през 1930-31 г. в днешна западна Украйна (тогава източна Полша).

84

Анонимен

преди 9 години

Ха, ха ... тоя го е хванала старческата деменция!!!"Полша трябва да покаже твърдост пред Русия." Да тя показа твърдост пред Русия, като я нападна и стигна до Москва. След това руснаците стигнаха до Варшава и Полша беше в състава на Русия цели 350 години. После показа твърдост на Хитлер и Сталин и отново изчезна от картата. Само едно бутонче да натисне Путин и от Полша ще остане мокро място."Аз, който съм Нобелов лауреат за мир" (което си беше подигравка, както лауреата Обама и неговите 5 войни

83

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРусия най-голяма най-богата с природни ресурси и в същото време най-бедна сбирщина *** най-алкохолизирани мужици с продължителност на живота 58 г и най-голям емигрантски поток извън руската ***

82

Анонимен

преди 9 години

Leh Valensa tova e polskiat Gorbachov.Elektrotehnik = pojarnikar.- kakvo ochakvate ot takuv?

81

Анонимен

преди 9 години

Валенса е велик човек

80

Анонимен

преди 9 години

През септември 1939 вермахта и червената армия заедно провеждат парад на победата в Брест след като удавят в кръв полския народ. Десетилетия след това гнусно дело и нацизма и комунизма са осъдени като престъпления срещу човечеството. Полския народ има право да използва ядрено оръжие за да се защити от неофашизма на режима в москва.

79

Ха-ха

преди 9 години

Абе, поляците да не са почнали да правят ябълкова ракия? От ония ябълки, дето щяха да ги ядат срещу Путин? Сигурно са почнали, щом Валенса така е зачервил гребена и плещи несвързани глупости, будещи единствено смях у хората :)))

78

Анонимен

преди 9 години

До neni4aЕ като говорим за история,същите поляци са превземали Москва, през 17 век,а през 1921г маршал Пилсудски такъв разгром нанася на нахлулите съветски войски че ги гони обратно до Москва,където и капитулират

77

кукувицата

преди 9 години

Куку-куку! Куку-куку! Куку-куку!

76

Чиновник

преди 9 години

Тоя алкохолизиран чичко съвсем се побърка на стари години. Руснаците нямат никакви претенции към Полша, обаче поляците не спират да ги дразнят.

75

Свински

преди 9 години

Що ли си мисля че поляците си имат ядрено оръжиеКакто и почти всички европейски страниБели глави за черни дни

74

бaщaтa нa войникa

преди 9 години

До До бaндеровчето 76ей чистник не зaплaшвaй момчето.ти кaкъв.си бе ?

73

Анонимен

преди 9 години

До накривил си калпакаХахахаха то и сега срещу американските мегаполиси има една голема кубинска ..ДУПКА.

72

Анонимен

преди 9 години

ахахахахах дайде му още 1 халба на швейк, готова е за война свинкята, все още само на думи.

71

накривил си калпака

преди 9 години

Ами тогава и Куба да си вземе назаем 2-3 мегатонови играчки Е верно че срещу два три унищожени американски мегаполиса на нейно място в Карибско море ще има дупка но Валенса да си обръсне мустака преди да говори че и Балтийско море ще увеличи площта си

70

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам защо се отделя толкова внимание на един изкукал старец,още повече, че този човечец дори няма образование.Ако на някой не му е станало ясно покрай тъпата западнапропаганда нека да поясним още веднъж:Русия има най-голямата територия в света, в допълнениеРусия е най-богата в света на ресурси - нефт, метали, злато,диаманти, необятни гори и реки.На Русия не й трябва да напада и да се занимава с *** поляци,а трябва да си защитава територията от САЩ.

69

Деси

преди 9 години

Баси и изкуфялата цирозирала ***