99

До 161

преди 9 години

Излез малко от столицата, виж поне за няколко дни всички 8 града, които бяха на полуфинала и ще я разбереш, след като имаш база за сравнение.

98

W

преди 9 години

Абе хора, вие съвсем се чалнахте. Ясно беше, че ще се избере български град. Сформираха се екипи, които трябваше да свършат някаква работа. Да направят програма, да организират събития и т.н. Пловдивският екип (за който работеха и софиянци, между другото) просто си е свършил най-добре работата, предложил е най-смислени неща, направил е най-добра програма и това е оценено. Ако друг град имаше по-добра организация, щеше да спечели. Айде стига се втелявахте, че наистина сте смешни.

97

Анонимен

преди 9 години

Беше невъзможно журито да избере София! И без това в провинцията има някаква необяснима омраза към столицата. Всички щяха да се обърнат срещу този избор.

96

Анонимен

преди 9 години

Ам ко'ш праят със Столипиново ? Иначе, честито, а и 1,5 млн евро от въздуха винаги са добре дошли ...

95

Анонимен

преди 9 години

Гергов свинаря тази вечер ще си легне ухилен до уши,а на бат Петьо президента брат му вече калкулира печалби.Да но не направят нещата по свински като павилиона в Шанхай ,че голям срам ще е !

94

Една майна!

преди 9 години

Злобейте! Няма лошо! Пловдив си остава за нас най-хубавия град! :)

93

Анонимен

преди 9 години

Пловдив се представи пред комисията с *** си махла, а това е МНОГО МОДЕРНО И АКТУАЛНО.Интеграцията на ромите в кулурна Европа. Е затова избраха Пловдив. А истинска култура през 2019 ще има в италианския еквивалент.

92

Анонимен

преди 9 години

Миналато лято ИВах двие пловдивчанки. Не беше никак зле. Знаеха си всичко.

91

Анонимен

преди 9 години

Дъ живей културата на министъра ! Щом и Ведучко беше министър, що пък Пловдив да не е столица ?

90

Анонимен

преди 9 години

*** и злобната нация!вместо някой да каже нещо позитивно,всички плюят!После защо било такова положението.Пловдив бил чалгарски град,където говорили на меко...Вие въобще били ли сте в Пловдив?!!!!Само ретарди по тея форуми.

89

Анонимен

преди 9 години

Ами аз съм от Перник, ама тъй като нашият град едва ли ще доживее такова нещо, се радвам за Пловдив. Имам много приятели пловдивчани - всички до един са пичове, та дрънкат.

88

Анонимен

преди 9 години

Абе незнам... възгордяха се майните, плюят яко тука по София Фандъкова и т.н. Ама я се замислете каква част от БВП е от вас? Имате ли метро? Колко театъра имате? Колко кина? Колко Опери? Колко Галерии? Колко жители? Колко парка, с каква площ? Колко двореца? Колко църкви и на каква възраст ? Когато си отговорите на тези въпроси, ще разберете защо тази титла е смешно да отиде в град Пловдив.Велико Търново и Варна поне имат някакво лице,а пловдив ?какво му е лицето освен пуяците които живеят там?

87

ало

преди 9 години

До 139Айде ако обичаш спри да копираш коментари от "Дневник". Твоята глава не може ли да роди нещо, та се налага да копваш мнения на други хора?

86

до 143

преди 9 години

Възрождеската архитектура си е Османска архитектура за6тото. Друг е въпроът 4е в България се приема за българска

85

???

преди 9 години

Каква столица на културата ще е град в който на телефона викат тИлИфон....и всеки 2ри е чалгар.

84

Анонимен

преди 9 години

НАЙ-БЕЗЛИЧНИЯ ГРАД от 4-те спечели

83

Анонимен

преди 9 години

На пръв поглед става. Ако се вгледаш обаче, виждаш само чалгари (и съответните култови места), *** на всеки ъгъл и проскубани хора. Жалко.

82

Анонимен

преди 9 години

Понеже аз не разбирам, някой би ли ме светнал защо възрожденските къщи в стария град на Пловдив са лика-прилика с разни къщи от Инстамбул, които се мяркат по турските сериали?

81

BBisPedal

преди 9 години

Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто!Колкото повече хора и по-често го правят, толкова по-бързо ще му изтрият профила! Така няма да слушаме безсмислиците на този ***! Профилът е Boyko Borissov! На профила има бутон Message и многоточие. Натискате многоточието и след това Report и продължавате. Процедурата отнема 30секунди!

80

Анонимен

преди 9 години

Изненадващ избор при условие, че в медиите ни не беше отразено нищо случващо се в Пловдив, за разлика от Варна примерно. Вероятно инфраструктурата на града е била от основно значение, а не толкова културните събития.