233

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Ето най-после изплюхте камъчето разлика м-у НАТО и Варшавския, ЕС и СИВ , СССР и САЩ няма. До тук с псевдо демократичните ценности. Сменихме посоката без да сменим позата. Само дето преди ни оправяше един отзад, а сега ни се изреждат няколко отпред, отзад и... даже на опашка чакат.Да дочакахме мечтаното бъдеще.

232

Анонимен

преди 9 години

До 300:Каква Европа бълнуваш?Не виждаш ли,че България е клоаката на тази "Европа"?Защо нямаше наводнения през социализма,например?Защото нямаше "европейци",които да предават страната си като еничери,да правят пачки от сриването на родната икономика,да грабят народни пари.К'во,на "европейците" от НАТО им се опъва РФ и нещо нямат търпение?

231

Евразия

преди 9 години

Нещо не ми е ясно в сайта са показани снимки на момчета дали живота си , уточнено е с каква цел от кой град обаче когато се отворят профилите им ВКонтак пише друго инфо а сега на кое да вярваме . На повечето войничета профилите им са от районите засегнати в момента от глупавата политика на украйнката рада

230

за 304

преди 9 години

Аз не помня някой да ме е питал за СИВ и Варшавския договор...и ако има допитване искам ли пютлю да ми дава тон в живота -отговорът естествено е ''НЕТ!"':))

229

светлото бъдеще

преди 9 години

*** може да плаши само малки държави ,които не са в НАТО....скоро мужиците ще му ядат главата поради санкциите , които *** им наложи, а гладните рускините ще ми ядат '*** по нашето море...

228

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Имаше ли референдум за приемането ни? Аз не помня някой да е питал народа иска ли и при какви условия. Бяха ли публикувани публично условията по влизането ни, не. Корумпираната върхушка ни вкара там при тези заробващи условия, народа никой не го е питал.

227

Анонимен

преди 9 години

НАТО такъв бой ще яде в скоро време и в Прибалтика и по Черноморието, че светът ще им се стори малък. Не може да бъркаш в гърнето с мед на руската мечка и да останеш цял.И ние трябва да ядем най- якия бой, понеже позволяваме на динозаврите в политиката, стоящи там още от комунистическо време, да ни набутват там, където не трябва. За съжаление отново сме на губещата страна

226

Евразия

преди 9 години

Ето какво се получава когато се намесят хора който си нямат понятие от история обща култура последиците на пропагандата е на лице , не се ли замислиха че в този район във всяка къща поне един от жителите е от РФ и имат роднини близки който ако не ги защити правителството ще си намерят начин , Погледнахте ли профилите ВКонтакт на момчетата дали живота си да защитят братята си , има и клип на едното как го изтезават и им казва че е доброволец . Или пак пишете статии без да сте се информирали ???

225

Българин

преди 9 години

На мен ми е интересно защо славната американска армия с още по-великото си супермодерно оръжие не отиде и не прогони от Крим тази слаба и зле въоръжена руска такава.Защото тази армия и тези супер оръжия са велики само срещу техника свалена от въоръжение още при СССР през 60-те години и управлявана от тарамбуки. И бягат като дявол от тамян от сблъсък с дори с малко по-ново руско оръжие, защото тогава ще лъсне истината, че оръжията им за стотици мирд не стават за нищо.

224

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 296а ти какво искаш,Европа да е пионка в ръцете на РФ ли..?

223

Анонимен

преди 9 години

За да няма в бъдеще повече убити руски войници и изнасилени жени от НАТО, Русия ще трябва да се бият сега.

222

Анонимен

преди 9 години

НАТО е продьлжение на Хитлеризма и като такьв нейния пьт минава отново през война с Украйна и Русия.И както Хитлер е искал да барне големите природни запаси в Урал и Сибир така и алчните янки точат лиги за ШИСТОВИЯ и КОНВЕНЦИАОНАЛЕН газ на Украйна .

221

до 289

преди 9 години

"Ние не влязохме в НАТО и ЕС, ние бяхме окупирани и дне сме протекторат на НАТО и ЕС."Недей да лъжеш!Влязохме по собствено желание, с много голяма политическа подкрепа, по всички правила на демокрацията.Същото важи и за другите източноевропейски страни - те САМИ искаха в НАТО, даже САЩ се въздържаше да не дразни Русия, но те много настояваха... От страх от Русия, който сега се оправда.Айде друг път не говори глупости, ок?

220

Анонимен

преди 9 години

Сащ и запада като цяло искат да съсипят Русия,така като съсипаха нас и да опоскат нейните природните ресурси,така като навсякъде по света,където е стъпил сащ.Само смърт,терор и грабеж носи сащ по света.А нато е пионка в ръцета на сащ

219

he he

преди 9 години

В кочините наречени кораби, мужиците хващат въшки понеже няма топла вода за къпане.В статегическите им бомбандиривачи няма тоалетни и след 48 часа дозор екипажите са оплескани в ***...Наистина руската военна техника е беаналогова :))

218

печенег

преди 9 години

Русия е придвижила към границата с Украйна 5 подвижни крематориума, в които я ще горят и чужди, но и ... свои! голяма е била славянската касапница!

217

Гражданин

преди 9 години

Това си беше ясно още от самото начало,но за съжаление ,много нашенци така и не искаха да повярват.А цялата работа по"завръщането " на Крим и руските сепаратисти е скалъпена преди Украинците се биха за родината симого време от Кремъл и само се е чакал удобен момент...Е да,ама то се лъже до едно вре ме, а после става и конфузно и неудобно и ...срамно.Жалко за убитите и сериозно пострада ли руски и украински воини в тази необявена,братоубийствена война!

216

Анонимен

преди 9 години

Американската цел е да има война в Украйна, за да могат да копат за шистов газ. С анексирането на Крим им излязоха криви сметките, със санкциите също им излязоха криви сметките, а сега и с примирието се прецакаха. Те не очакваха Путин да се съгласи на примирие. Руснаците искат мир в Украйна, те нямат интерес от бойни действия под носа им, така, че единствените които искат война са Обонго и компания. *** е голям стратег, какви ходове прави само, винаги е една крачка напред!

215

БЪЛГАРИН

преди 9 години

МОМЦИМного си прав, но за съжаление колкото и да сме здрави срещу тогава може би 100 млн Турция нямаме шансове. И тогава ще ни стане ясно, че договорите за НАТО и ЕС са лист хартия. Естествено на всеки с два грама мозък това му стана ясно още когато ни накараха да нарежем единственото си реално възпиращо оръжие - ракетите. Кой иска бъдещият му съюзник да е слаб и безпомощен и защо, ако не за да го управялява. Ние не влязохме в НАТО и ЕС, ние бяхме окупирани и дне сме протекторат на НАТО и ЕС.

214

Леле че народ

преди 9 години

А защо от Днес.бг така пишат само за руските загуби а ? Украйнската армия е загубила поне 10 пъти повече хора ,но няма нито една статия за загубите им,сякаш не съществуват Инак сигурното е ,че досега има поне 10 000 убити и ранени укр. воиници Тези цифри са посредата каквото казва Киев и опълченците Мисля ,че за 10 000 убити и ранени укр. воиници е хубаво да се напише статия,стига с тия бълвочи писани с "дарения" от НПО