32

Айде

преди 9 години

да им е честито на всички русофоби, путинофоби и прочие. ЮП в България надали ще има. След всички *** никой няма да иска да прави бизнес с нас. На хора, които си сменят толкова често мнението като нас не може да се има доверие. А като знам как 3-*** сенатори направиха Премиера ни за смях... Протестърите, свършете нещо полезно. Принудете правителството да разсекрети договорите за ЮП, АЕЦ и тези досиета на ДС докага ще ги крият???

31

Турция ще държи кран

преди 9 години

Сега Турция ще държи кранчето и ще ни изнудва с високи цени и с искания да даваме постоянно нови права на мюсюлманите. Управляващите американски *** безропотно изпълняват заповедите на САЩ, чиято цел е Балканите да станат мюсюлмански държави. САЩ винаги са стояли зад мюсюлманите и *** в България, които са любимите и на Сорос,чиито слуги надуваха вувузели по паветата, за да направят преврат и да влязат във властта, за да изкоренят християнския и славянски цивилизационен код на българите.

30

Анонимен

преди 9 години

Нищо ново под слънцето. Поредната статия от рода на "Това не може да стане в БГ, защото" и река от умни мисли и тарикатски сметки.

29

демократ

преди 9 години

Дано заобиколи.Руско икономическо иго нещем.

28

Ivaylo Goranov

преди 9 години

До АнонименНапълно съм съгласен с теб. От доста време целта на управлението държавно е по някакъв начин, ние българите да сме зависими от мюсюлманското общество т.е Турция.Предполагам,че икономически погледнато газта в България ще е доста по-ниска цена,нали?Черноморието,че то човек няма силата да спре глобалното затопляне и промените в климата,които са факт а то така или иначе ЮЖЕН ПОТОК ще има било то през България или през Турция или Гърция.Българите ще купуват,няма да продават,за жалост....

27

Анонимен

преди 9 години

Сега ако може и туристите им да започнат ад ни заобикалят, че ос**ха цялото ни черноморие

26

Анонимен

преди 9 години

"Син поток" не е рентабилен така, че Иван Костов е направил добре, че ни е отървал от допълнително бреме

25

Също като Син поток

преди 9 години

Същото стана със "Син поток", когато Иван Костов също разиграваше Русия с "*** ми-дойди ми" и самонадеяно заявяваше, че Син поток не може да не мине през България. Е, на Русия и писна и Син поток мина по дъното на Ч. море и през Турция. Сега, съседните Турция, Гърция и Румъния, които отдавна искат Юж. поток да мине през тях, потриват доволно ръце като виждат самоубийствената антиикономическа политика на жалките десни американски *** в България. Северен поток също мина под морето заради Полша

24

Анонимен

преди 9 години

Южен поток не може да мине през Гърция и Турция тъй като там няма толкова продажни политици

23

Абе ...

преди 9 години

Абе нас ще ни заобиколят. Ама Китай като им го натресе, не знам какъв ще им е смисъла от заобикалянето.С показатели от 59 години следна продължителност на живота -- това е NO FUTURE COUNTRY.Ще ама наплив да се спасяват по черноморието.

22

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на Щонов вместо да купуваме газ и да я продаваме на Турция, Гърция и Европа - ще купуваме газ от Турция или Гърция. Предател на интересите на България - това е Щонов.

21

шопето

преди 9 години

Слава Богу, че ще ни заобиколи южният им казачок. Ако ни заобиколят и атомните им централи, още по - добре.

20

Анонимен

преди 9 години

Браво, и какво става - пак зависими от Турция!Гледайте само как и през Гърция ще мине - изобщо няма да им пука какво мисли ЕС, ще си я прекарат тръбата и готово.

19

Анонимен

преди 9 години

Честито!Пак ще сме зависими от някой друг, който ще ни продава руски газ, и ще печели от което.

18

Русия е!!

преди 9 години

Що за страна е това!Горе долу върви по пътя на Северна Корея! То не бяха блъфове, не бяха шантажи. Точно азиатски маниер, то и господаря богатир определено има азиатски черти като Ленин.Тъжно ми е за Руския народ!!!

17

Az

преди 9 години

Нашите мафиози (управляващи) могат само да крадат , но не и да отстояват държавните интереси. На зима като врътнат газовото кранче на Европа пак ние ще го ядем най голям.Каквото и да стане по света ние винаги сме губещи.Халал да са ни тия всички управници, като не им резнахме зелките 1989

16

нико

преди 9 години

Няма начин да минава през Турция и Гърция с условията на Газпром , а съгласят ли се на това което искат Гърция и Турция ( тръбата да бъде тяхна собственост ) то хиляди пъти по изгодно е да приемат условията на ЕС и тръбата да си мине през България !

15

Анонимен

преди 9 години

Haide ,da si gledat rabotata , shte ni rovqt zemqta trubi da zaravqt , hai -sektir.

14

Анонимен

преди 9 години

Те не могат да накарат "Син Поток" да заработи като хората ( защото примесите в природния газ кондензират и запушват тръбата и минава 20% от капацитета) на който подводната част е 5 пъти по къса от тази на южен поток... тръгнали са да се напъват за южен. Не че е лошо да имаме директна доставка (без минаване през 3ти страни), но нека бъдем реалисти - японците не се наемат да пренасят газ на такова разстояние през морето - та къде са италианците (газпром ползва италиански компресори)

13

Анонимен

преди 9 години

Kakva Gurciq , nail EC pregovarq ?