130

СЛУЧАЙНО МИНАВАЩ

преди 9 години

Само в Блиц могат да се прочетат по-големи цинизми и глупости.Явно Лийдуей Медия Солюшънс яко е закъсала и е избрала най-глупавите за *** на Костоваците и ***.Хубавото обаче е че няма да си получат парите.Костоваците изгоряха в лакомията си да лапат лихви.

129

Анонимен

преди 9 години

Ооо ето го и Спонги, червената гъба мухоморка от двора на Драгалевския крадец!

128

щир

преди 9 години

До до 164аз също се заклевам, че не съм. никога не съм бил партиец и нямам намерение да бъда. поради това ненавиждам всички отроци на бкп (станишев, доган, борисов, мутри, любен гоцевци и пр)

127

анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИЯСЛУГИ НА МЪРСИГЕРПНПОРЗС----ГЛАСУВАЙ ЗА ТЯХ,АКО ИСКАШ ДА ЗАТРИЕШ БЪЛГАРИЯ!

126

до 172

преди 9 години

Дръвцето имаше рима с момчето, но ако така сте го разбрали съжалявам, не му мисля най-лошото разбира се, да е живо и здраво момчето и да *** за парички, иначе ще гладува завалията!

125

До 173

преди 9 години

И ти ли бре, се кълнеш като оня дето беше сигурен в Цецо слушалката, че не е подслушвал.

124

до 164

преди 9 години

Заклевам се, че не съм! Айде вие сега се закълнете, че не сте *** на Кутев! Даже не съм и в партия ГЕРБ, защото никога не съм бил партиец и никога няма да бъда, но повтарям дразнят ме глупостите които червените *** пишат! Впрочем кой чете този сайт, май почти никой от нормалните хора!

123

Народен театър

преди 9 години

Дръвце раздава дедо боже и по специално гризването.А мутрите-раздат бухалки.Това ли имаш предвид "Началник"?

122

БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОЧЕТАБСПДПСАТАКАГЕРБНДСВСДСГЛАСУВАЙ ЗА ЕДНА ОТ ТЯХ И БЪДИ ГОРД КОМУНИСТ!

121

Гербер

преди 9 години

Бойко-Велики е щедър !!Камъни ще има за всички !!!

120

БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

До БГПОМИСЛИ ТИ!!!!!!!!КОЙ СЪЗДАДЕ ГЕРБ АКО НЕ ***.ТИ СИ ПЛАТЕН ***.АМА ШЕ ВИ ПАДНЕ РЕЖИМА!

119

Анонимен

преди 9 години

И какво ще прави Тиквата, ще членува в разни педофилски клубове и народа ще му плаща сметката? От утре и на ЕС трябва да почва да реже лентите за да му поверваме.

118

Яко

преди 9 години

лъскат на Бойко парчето, от тоя прекрасен сайт

117

ВУЗМУТЕНА

преди 9 години

Защо не се гръмнеш Боико - не виждаш ли че никои няма да гласува за теб - ти толкова много пари изнесе навън и не помисли нито за миг че пенсионерите умират от глад и мизерия и без лекарства - защо не се засрамиш и да изчезнеш от земята че не можем да те траем с тези мизерни пенсии - ще доиде време да те изправим на съд да отговаряш за мизериите които направи а сега се правиш на ощипана госпожица - хаиде изчезваи повече забрави че ще управляваш - никои няма да гласува за теб-забрави за власт !

116

щир

преди 9 години

До до 155но умните приказки на ББ те кефят? всички знаем, че си платен писач на мутрата, това ти е добрата работа

115

макавеи

преди 9 години

колкото и упорито да ни лансират дебилният *** с *** няма как тъпо си е тиквето и си личи с всяко произнесено изречение оставете го да си гледа наркотрафикав корумпираната ни система никои нищо неможе да му направи изчакаите наркокартелите те ще го възнаградят рано или кусно достоино

114

до 159

преди 9 години

Момчето май ще яде дръвцето! Не заплашвам, а само констатирам!

113

до 155

преди 9 години

Троловете са платени некадърници, които не могат да си намерят свестна работа и си дават дъто под наем, обикновено на другаря Кутев за 50 стотинки на коментар, а аз глупави червени *** не съм ***, имам си добре платена работа, но ме дразнят простотиите които пишете!

112

баймуй

преди 9 години

До Анонимен 156тази последна твоя глупост е много несвързана тоест, ти предлагаш ББ. разбирам. още в първия ти постинг си личеше. новите опорни точни на герб са жалки - ББ не е супер, но е най-доброто възможно. жалки сте.

111

до

преди 9 години

До до 154Я не заплашвай момчето,да те не дам на цаците да ти изпият вампирската кръвчица.