48

A самолета?

преди 9 години

Фактът, че малайзийският самолет беше свален от силите на киевските военни, вече е практически неоспорим, защото ударът бе нанесен с ракета въздух-въздух. Но завършекът на делото е в мъгла, защото сценарият се обърна против Киев, и следователно против Вашингтон, и у мнозина експерти и журналисти възникват доста въпроси по повод обстоятелствата на аварията.

47

Хулио

преди 9 години

ти може да нямаш нужда от тая война, но Запада има защото САЩ се хранят от войни и без тях ще фалират.. те са като *** - комсуматори, които ако нямат жертва от която да се хранят.. ще загинат !!!!

46

АРХАНГЕЛ до 49

преди 9 години

Хм, странно! Как така онзи е живял в блок на ЦК в Лозенец, пък сте били съседи? Ииии....малко са ти цепили главата! Още трябва!

45

Борилсав Иванов

преди 9 години

Всички, които са русофили да си вдигнат ръцете. Така по-лесно ще се видите, за да ви уцелим, всеки с каквото може. Ама се криете по форумчетата виееее... не си показвате чеврените муцунки на яве и все анонимно пишете, като доносници. Имате опит..за това е така.

44

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1--------------управляват чужди народи против волята им--------------И ти как определи, че е против волята им?!

43

Анонимен

преди 9 години

Путин казва "няма да воюваме с Украйна" след като окупира Крим и вече 4 месеца праща войници и оръжие в Донбас. Главното във войната на 21 век в руските очи е да не я обявиш и да твърдиш, че не си във война. А след като свърши, ще награждават "неучаствалите" във войната както наградиха войските от Крим. Иначе вече има видео, че Стрелков контролира отвличането на Балашов в Крим (което е руска акция), а до вчера беше "военен министър" на "ДНР". Не бъдете слепи и си направете извода сами!

42

Анонимен

преди 9 години

Одисей е ***....нямам нищо против тях,но той е нагъл и долен.....Толкова злоба може да има само в псих.болен "човек"...........

41

Ооо Одисей Ага

преди 9 години

Одисей май те хванах,че се казваш ОКТАЙ вай-вай алах алах сега ще ти се карат от посолството на Сауд. Арапи.

40

До-русофобите

преди 9 години

До русофобите,ще ядете рунтавите бомбони на кончита вурст,така да знаете,или влизайте в правия път,или по нататък знаете какво ви чака.

39

Геро

преди 9 години

До 57Не сме били викаш под руски ботуш?? По-лошото е, че бяхме под еничарски ботуш. Руснаците ги настъпваха тях а те - нашите управници - нас. Достатъчно добре усещахме тежеста на руския ботуш, макар и "косвено".Сега по същият начин усещаме и Американския ботуш, но най-лошото е, че и руския не се е махнал маааа му. Настъпени сме от всякъде баси и пак така..по еничарски. Ако някой има идея как да се махнат тези политици да каже. Аз свърших всички идеи вече.

38

Анонимен

преди 9 години

За връщане на Крим не може,ама въобще не може да се говори. Това е ясно на всеки,който поне малко е запознат с обстоятелствата,свързани с анексирането му по времето на Екатерина през ХV век. Крим не е само територия,той е част от националната кауза на Русия, която е направила там и колосални инвестиции.Ако Украйна останеше в руска сфера на влияние можеше Крим да остане част от нея,но американците я прилапаха. Ако Путин не си беше върнал полуостова заслужаваше да го пребият с камъни.

37

Анонимен

преди 9 години

Путин, успокой ги, че нещо пълнят памперсите!и мачкай, мачкай...

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 55--------------Дали ще е комунизъм, демокрация, фашизъм, крепостничество и т.н. В България винаги хората ще гледат в чуждата паница и проблема им ще е, че комшията му слушал CD, пък той нямал пари за касетофон!

35

Анонимен

преди 9 години

Абе и Китай е комунистическа страна пък цял свят им козирува и стои мирно.

34

Tina

преди 9 години

Оставете човека да помогне на народа си. Всъщност, реално погледнато, той няма нужда от ничие разрешение...Колко са смели обаче сбирщината от наемници в Украйна - от едни камиони с храна се уплашиха...Едно, обаче, прави впечатление, исторически погледнато - непрекъснатият стремеж руския народ да се подлага на геноцид и изтребление...Всички "велики" мълчат, когато се избиват руснаци...А когато посегнеш на техния *** - писъци до Небето...

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 49----------------------То сега същото бе! Събираш 5 години за кола, а съседа ти кара AMG.Има млекца на магазина. имаш пари - пиеш, нямаш пари - не пиеш.Не искаш да се сещаш за драгливия москвич, ама питай някой дето сега кара дръглив форд, дето пуши като печка и едвам катери баира. Пари за бензин - няма!Сега събираш цяла година да отидеш на почивка за 1 седмица. А някои стоят по цяло лято на морето ...Същото е

32

SS

преди 9 години

*** Украинска гад.https://youtube/watch?v=Ls1DoUnN2SI

31

Чок чок

преди 9 години

Айде дюнерджиите и имамите дайте още някоя клетва срещу вашия враг на снимката.

30

Анонимен

преди 9 години

Единственото, което ми липсва от комунизма е ягодовото млекце от 7 стотинки в пликче дето беше. Не искам да си спомням за драгливия москвич, дето едвам качваше баира, за гадната рускиня, дето ни биеше в детската градина, понеже не говорим добре руски, за съседа, който живееше, като цар в блока на ЦК в Лозенец и докато аз събирах две години пари за касетофон, той слушаше музика на CD, за училището, където другарката ми цепеше главата с химикал, понеже гледам през прозореца...

29

До-32

преди 9 години

Абе ***,само русия ли има подписани договори,западните фирми нямат ли?А за защита на родното производство,да си чувал,значи за едните може,а за другите не.