13

макето

преди 9 години

мако е требе поне с още токо процента да се дигне тока за да може да се стабилизира финансово НЕК и след около 40-50 годинки при добра финансова дисциплина ще се намали с 0.0001% а дотогай зареждайте се със свещи

12

До 6-ти

преди 9 години

Щот твойте любимци досега задържаха цената и сега ще стане след нас потоп.

11

АНТИ

преди 9 години

Нали скачахте по площадите за свобода?!Нека свободата да ви плаща разходите + поскъпналия ток!

10

Анонимен

преди 9 години

Пак ще има бунтове!*** и слугите му май забравиха, че само преди година и половина народът бе по площадите!ГЕРБ пак ще ядат дървото, защото не щат да разберат, че народът е беден и повече не може да издържи повишения на цените!

9

Анонимен

преди 9 години

Този има ли връзка с главния мозък.Точно зеления ток и ВЕИ тата са скъпи и дигат тока. Незнам как може да заемаш ръководна длъжност в енергетиката и да говориш такива глупости.

8

Анонимен

преди 9 години

Лоши Капиталисти!Лош Ран-Ът!Ще го търсите бай Тошо, ама нЕма да го намерите!

7

Факт

преди 9 години

"Eкспертът коментира, че поскъпването на тока е нормално явление в целия свят, защото се базира на изчерпваеми източници, чиито цени се повишават непрекъснато"Отсега до 1-ви октомври тия изчерпваеми изтоници да не би да са намалели с 10% глобално, или в България. Не. Трябва да си *** да го твърдиш и абсолютен лъжец да се опитваш да излъжеш хората в това. Ако за 2 месеца и половина се изхабяваха въпросните 10% от изчерпаемите източници, тогава Земята щеше да ги фалира за точно 2 години.

6

Анонимен

преди 9 години

Е,че той токът от първи юли тази година си поскъпна,(както всяка година на тази дата)кво се правят на луди.Някой да е чул по новините,че токът е поскъпнал?Не?Е,ще разберете като си платите другия месец сметката.Явно вече ще поскъпва два пъти годишно,ведъж на първи юли,и още веднъж на 1-ви октомври.Честито на печелившите!

5

Елемаг

преди 9 години

"Само от поведението на потребителите може да се намали с 15% ".До колкото съм учил икономика,ако нещо се търси и се изкупува много, цената му даже пада,а не да се увеличава.Но в държавата с единствена губеща рафинерия в света, очевидно и това е възможно!!!

4

Анонимен

преди 9 години

това разбрахме - а заплатите КОГА?

3

Анонимен

преди 9 години

А КОЛКО стотинки се продава тока на турция

2

хахах

преди 9 години

Да ни е честито. Нали сме си оФце и пак ни прецакаха.

1

Бойко ще ви оправи

преди 9 години

Като се върне Бойко на власт ще поскъпне и с 80 %. Тогава тичкайте да протестирате през февруари, но този път Бойко няма да си подаде оставката, а ще ви се наслаждава на сцепените глави и морето кръв.