55

Анонимен

преди 10 години

Ами САЩ и ЕС реално обявиха икономическа война на Русия. А при война е така - взимат се мерки. Пък нека феновете на САЩ и ЕС да си плюят по Русия и мерките и. Това си им е навик. Били комунисти. А САЩ и ЕС Понеже са едни справедливи и свободни страни постоянно налагат санкции на Русия. Не виждам защо Путин да не забрани на някакви недорасли келемета - фенове на Кончита Вурст да не влизат анонимно в нета.

54

Дядо Иван

преди 10 години

Иронията е, че ако това хрумване се приложи назапад и в частност у нас, първи ще окапят именно троловете на бледухите...

53

Анонимен

преди 10 години

Ето го - един кореняк американец ще ви разясни отностно свободата в интернет в САЩ!youtu.be/yVwAodrjZMY

52

Анонимен

преди 10 години

Това е неспазване на правата на човека в русия. Крайно време е русия да бъде смазана заради намесата й в Украйна. Нека помогнем на Украйна. НЕ НА РУСИЯ НЕ НА КОМУНИЗМА НЕ НА БСП

51

Анонимен

преди 10 години

Дори и в България да го забранят - дреме ми. Аз съм си на домашен интернет с кабел, не на безжичен. Който не му е изгодно да протестира.

50

Анонимен

преди 10 години

Абе някой ще ме светне ли, защо "гадните ***", "империята на злото", "полицейският САЩ" не наложи подобни мерки и не спре свободният интернет на американците,---Пий си хапчетата - свобеден интернет на американциоте - как пък не. В Америка точно изобщо не може да бъдеш анонимен в интернет. И в Европа също - така е по цял свят, сега Русия просто въвежда същите правила за интернет както в Америака и Европа.

49

Анонимен

преди 10 години

А това, че в цяла Европа това е така от години защо не го пишете.------------Нали им плащат за пропагандата!

48

Tina

преди 10 години

До АнонименА от къде си сигурен, че ако го нямаше Горбачов сега щяхме да сме "отворен комунизъм" като в Китай и да сме развиваща се икономика?...Може би това беше правилния преход от комунизъм към капитализъм - без вътрешна разруха, без управление на чужда диктатура, без унищожение на армия, без издевателства на малцинствата над българите, без ислямски секти, без заплаха от Халифат?...

47

Анонимен

преди 10 години

В момента ви пиша от парк "Горького" и минавам по Андреевския мост- ползвам безплатен нет... Нещо ме гъбаркате ли кво? В метрото нета е по-бърз от вкъщи ама е само по кольцевая линия във вагоните и салона, радиалните нямат във вагона. Всяко кафе има безплатен нет, всеки голям магазин тип МОЛ и хипермаркет- също, живея в Москва и говоря само за тук- в другите градове не знам как е. Преди замундата не се отваряше и вбокса, за абонато на МГТС сега всичко се отваря

46

Анонимен

преди 10 години

Ако някой си мисли че Интернет е анонимен значи нещо много се е объркал, почти всяко действие се логва и след това лесно може да бъде проверено кой-какво е правил.

45

Анонимен

преди 10 години

До ха-ха-ха-ха :)))-------------Да, питай Едуард Сноудън!youtu.be/yVwAodrjZMYТова е интервю с него, ако не можеш да го питаш лично :)

44

Пешко

преди 10 години

Горбачов има една книга "Перестройката". В нея Горбачов много ясно обяснява кое е наложило нуждата от перестройката - основно закъсалата икономика и тоталната техническа изостаналост от западния свят. Факт е, че едва в последните година руската "мечка" започна да се посъбужда от над 20-годишния зимен сън и то не толкова защото е нещо много силна, колкото заради самозабравилия се Путинчанин с наполеоновия комплекс и фетиша към позиране гол на кон

43

Анонимен

преди 10 години

Много голяма новина. А това, че в цяла Европа това е така от години защо не го пишете. Никъде в европа не може да се включиш на безплатен интернет без лични данни.

42

Анонимен

преди 10 години

Нашенеца пак прочете нещо и озверя. Ако знаете русуи влезте в рунета и прочетете точно за какво става въпрос. След това сравнете с писанията на Ели. Разликите обаче ги бройте сами. :)))

41

Анонимен

преди 10 години

Но в Русия няма да има АКТА! И вие ще продължавате да си сваляте торентчета от руски сървъри, след което ще заобичате САЩ и ще цвилите срещу Русия.

40

Напомням

преди 10 години

Свободния интернет в САЩ забранява торентите. Като сте им толкова привърженици и Путин е толкова лош - повече никакво сваляне на торенти. Разбрахме ли се ??

39

Анонимен

преди 10 години

ЕС преди години прие директива всеки доставчик на интернет да предоставя на полицията в реално време интрерфейс кой къде е сърфирал, по всяко време полицията в ЕС (БГ включително) може да гледа кой (кое ИП) къде сърфира без да иска разрешение от никой. Свободен интернет както в Русия в ЕС няма, ако има на летище или влак искат лични данни да се свържеш.

38

Анонимен

преди 10 години

отново крачка в правилна посока след забрана на стоки от запада.с нетърпение очаквам следващите,изходни визи.принудително заселване в селските райони,трудова повинност и други демократични методи за набиване на канчета.

37

ответна реакция

преди 10 години

Естествено е, че след като западняците удариха Русия със санкции, руското правителство да удари прозападната опозиция със санкции!

36

Анонимен

преди 10 години

Точно в САЩ вкараха наскоро АКТА. Нещо срещу което всички цвилихте!А вече забравихте!Кой имал къса памет?!