38

анонимен

преди 9 години

Колко е доволен Близнашки най после ВЛАСТ -той така се бори да я получи ,това беше целта на живота му е получи я от ирландската овчарка най накрая ,а така се труди от телевизия на телевизия,протести,дюдюкания,студентски окупации,много зор.В БСП не му я дадоха,защото го разбираха що за стока е,а тия некадърници нали нямат голям избор му я подариха.А сега да видим другарю-господине каква ще я свършиш-ами да ще фалшифицираш изборите това е сигурно.Народе отваряй си очите с тия герберски ***.

37

Българин тъп

преди 9 години

до 41:Аз не разбрах, би ли обяснил на нас тъпите какво точно искаш да кажеш? Наистина не те разбирам ...

36

Гошо...Тъпото

преди 9 години

В си-вито на всички от...снимката,ще...пише;бил министър,вице-премиер,премиер.Това е...задачата на това...служебно правителство,което го назначи Роско.Другото са врели...некипели и...лакърдии.

35

Анонимен

преди 9 години

Политологът Антон Тодоров пред ПИК: Защо Плевнелиев ни тропоса съветника на Тодор Живков за служебен премиер? Президентът е опасен за държавата, да подава оставка

34

протестен чук

преди 9 години

искаме прозрачност искаме нов морал...НЕ на задкулисните игри на бат боц ,ирландската компаньонка и ЦРУ ....Господ да пази България ! ! !

33

Анонимен

преди 9 години

#OFFSHOREwithMe

32

тз

преди 9 години

нормални ли сте бе Васил Щонов министър?? Бодете ли се смешна история станахме за подигравка.

31

български народ

преди 9 години

АЙДЕ СЕГА ДРУГАРЮ БЛИЗНАШКИ НАЗНАЧИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА РЕФЕРЕНДУМА ЗА ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ ПО НЕТА,ВЕЧЕ СИ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ,ТОВА ОЧАКВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕБ.

30

x

преди 9 години

Хайде надобър час и...УМНАТА,ЕЙ!!!

29

Безработен на партий

преди 9 години

ураааа протестът свърши да започва следващия протест

28

Анонимен

преди 9 години

снощи свалиха огражденията пред парламента май е време МВР да си ги сложи на ново че това временно правителство ще бъде пометено заедно с президента начало

27

Дядо Петър

преди 9 години

С целия този цирк отново се доказа по безспорен начин, че ГРОБ е Г-отбора на БСП.

26

тома неверни

преди 9 години

Има,има мъжкар в президентският тандем.......но не е ирландската пастирка

25

иван

преди 9 години

не знам дали е случайно съвпадение, но откакто роско е президент два служебни кабинета назначава- от некадърен до по-некадърен.Или това е признак че тиквите политици така се изчерпаха ,че даже и половин мандат вече не могат да ни залъгват простотиите си?Яка политическа криза!

24

Анонимен

преди 9 години

Какви щастливи и усмихнати хора, а?

23

Анонимният

преди 9 години

Очевидно е, че поради собствените си интереси парламентарно представените партии няма да започнат процедура по импийчмънт на това политическо недоразумение!

22

Анонимният

преди 9 години

Президентът на РъБъ е поредното недоразумение в т.н. политически живот на псевдодемакратичния ни преход!Той,чисто и просто се подчини на българския бай *** от Банкя-Белия генерал с Черната душица!

21

Юни

преди 9 години

тя кат те набара жена ти Юлия ще те оправи...и *** няма да може да те познае....*** спукан

20

Анонимен

преди 9 години

Народна поговорка "На нов шеф и малко прасе не се радвай защото не знаеш каква *** ще стане"

19

Иван

преди 9 години

До Анонимен 9И се хилят, предвождани от Плевнелиев. Щях да пиша "хилят се като ***", но по всички изглежда, че те са си такива.