38

десен

преди 9 години

Всички държави който са или били под шапката на Русия,народите са им бедни и изчезващи,примери искате ли че неса малко?

37

Бак Гадняки

преди 9 години

До Габито 45Кафето явно не е помогнало .Опитай с капки от мента,глог и валериян.

36

народа е болен

преди 9 години

С най промити мозъци в света са Мшсшлманите,втори са Руснаците,познайте кой е трети.....така ви се пада,вие си заслужавате мизерията

35

Габито

преди 9 години

Какво, демократичните уса и фашистите в украйни са единствените държави, които изграждат и поддържат все още конслагери и то в 21 век.

34

Габито

преди 9 години

Хамерика ще трябва да отговаря за много престъпления. Само за украйна те са1. Одеското клане2. Срутването на детски градини, болници, жилищни квартали, геноцид над населението от югоизтока3.Свалянето на боинга4. Подкрепа и финансиране на нефашизъм, разпалване на междуетническа омраза.

33

Бак Гадняки

преди 9 години

До Анонимен 35Какво пушечно месо,нашия самолет не може да излети при дъжд.Те ако чакат на нас,щяха още да са колония на Англия.

32

x

преди 9 години

А пък аз предлагам, светът да обяви САЩ за терористична държава и всичко ще си дойде на мястото!

31

народа е болен

преди 9 години

Сигурно САЩ са ви вйновни че няма осъден политик в България?

30

народа е болен

преди 9 години

до 31.......Истината е гадна нали? Сигурно САЩ разпределя порцийте във власта от Доган? САЩ ли ти избра БСПи ДПС във власта за 7 път? САЩ ли ти избраха Гоце за 10 години? САЩ ли пуснаха от затвора Алексей Петров и Маргините с чисти досиета? САЩ ли ти сложи Пеевски в ДАНС? САЩ ли ти направи масовата приватизация? САЩ ли ти наряза заводите за скрап? САЩ ли ти доведе голия ЦАР или Руската енергиена мафия? Истината е гадна за тебе...така ти се пада

29

Бай Гадняки

преди 9 години

До Габи 34Лично ли ги провери тия хамери,та разбра?Пийни си едно кафенце и се успокой.

28

Анонимен

преди 9 години

Американците ни готвят за пушечно месо в една агресия срещу Русия, и вие искате да мразя Русия и да прегърна американските икономически интереси, поставяйки ги по високо от живота на близките ми и себе си? Е, точно за този цинизъм говорех!!!!

27

Габи

преди 9 години

Тези хамери стават все по-гнусни и по-гнусни.

26

Анонимен

преди 9 години

Тя Aмерикa е кaто в поговоркaтa- Бог високо, цaр дaлеко, aмa кaто те зaбележи че си грешник- жaлнa ти мaйкa

25

Реалист

преди 9 години

Едно не мога да разбера....как така целия свят ще осъжда Русия, а само Русия твърди, че е права.....или светът е пълен с *** , а в Русия са само умните или нещо не е наред с Путинска Русия....

24

Анонимен

преди 9 години

28. Ти май си болен да вярваш още, че някой ти мисли доброто и се оставиш да се грижи за теб!Това се получи - с поставените български правителства .не от българския народ , а от вън !

23

Hiter

преди 9 години

Ми прати Обамче ядрените подводници да бомбардират Луганска област. Той Вагенин каза,че нас няма да ни се отрази конфликта в Украйна по никакъв начин така че сме спокойни.

22

Анонимен

преди 9 години

Aми дaно ги признaят зa терористични " гaсудaрствa", и дa дaдaт стaтут нa съюзник нa Укрaйнa Aмерикaнците, тогaвa ще им припaри под опaшките нa руските глaворези! Ще видим рускaк боб яде ли?

21

народа е болен

преди 9 години

Профила на Българина е: Русофил,от БСП и от Цска.....затова всички разбираме от политика и футбол,за това сме най бедни и най изчезващи,за това сме на последно място във всички статистики,но като се замисля.......така ви се пада

20

Анонимен

преди 9 години

Обама нама ли да го наградят отново , като миротворец ?Изпращат в момента оръжие на Израел, а говорят за примирие . И се правят на загрижени , защо Египет не разреши конфликта , и повлияе на съседите си да се съгласят на примирие !Какво лицемерие ?

19

Анонимен

преди 9 години

До кр*тенПрочети малко книги, после коментирай. Украйна е имала казацка държавност от средата на 16-ти век до 1774, когато Екатерина II унищожава Запорожската Сеч. Между другото първата демократическа конституция в ново време принадлежи на Запорожската Сеч (Пилип Орлик), не Щатите и не Полша. От 1917 до 20-те годин на 20-ти век е съществувала украинска държава в различни формати, призната от България. Имали сме дипломатически отношения между двете държави. Да не говорим за Киевска Рус....