124

Danek

преди 9 години

колко сте *** за да си мислите че ще има коалиция,Бойко е достатъчно печен и знае какво прави,а до някои в този форум,последователи и симпатизанти на обречени партий като бсп/дпс-толкожа сте отчаяни че неможете да проумеете какжо става около вас,

123

ognyanz

преди 9 години

Коалиция с ГЕРБ не е възможна за никоя нормална партия. Бойко може да се коалира само със себе си. Т.н. реформатори им предстои да научат тази проста истина на собствения си гръб.

122

Анонимен

преди 9 години

Бойко си прави сметките без кръчмар. Нищо чудно да гледа парламента през ключалката.

121

Ivo

преди 9 години

При алтернатива Герб или ДПС със сигурност гласа ми е за ДПС, но никога повече за милиционери. Видяха се какво могат, окрадоха и спестяванията на хората от банките, като ги обложиха с данък, а сега ядем асфалт. Мутри повече никога.

120

Детектор на лъжата

преди 9 години

Подложи се на детектор на лъжата, ако искаш някой да ти повярва изобщо. Без да съм детектор на лъжата чувам и виждам колебанието ти и променливите ти изказвания. Подобно устройство като детектор на лъжата ще отчете веднага колебанията ти и няма как да излъжеш устройството и народа, можеш само себе си да излъжеш.

119

Анонимен

преди 9 години

Дано народът прояви разум и комунистическите формации на БСП и Герб да бъдат изхвърлени на бунището на историята. Друго спасение просто няма, освен терминала завинаги.

118

политолог

преди 9 години

Просто е губи време в този сайт. Само псувни и клетви по адрес на Б.Борисов. Това обаче показва, че е висок бор, а не като Станишко , крие се като плъх в Брюксел под полата на Моника. Другари като сте толкова кадърни защо изкарахте само една година на власт. Познахте, защото сте некадърни.

117

Анонимен

преди 9 години

Не можеш да си в коалиция с ДПС, просто защото си им подчинен бе, Тиквяк.

116

Анонимен

преди 9 години

Новият световен ред в действие...

115

Ха-ха

преди 9 години

Цяла България разбра за коалицията БОСТАН (Борисов + Местан), само Борисов все още се мъчи да отрича :)) Полека, Борисов, че ще вдигнеш кръвно и ще си изтървеш ибрика :)))

114

бай Петко

преди 9 години

За момента.... а извън момента ? Бойко, Бойко, на колко ли дявола слугуваш а мислиш, че вече така сляпо ти вярва болшенството. Само мат,рията от твоя непоръбен тип се правят на първенци от селски тип. Наивник си в напреднала възраст и на това разчиташ, ама като мине зимата ще те търсим пак в Правителствена болница !!!

113

ПЛЪХ

преди 9 години

Е тоя на снимката е бугарския предател.Оди при Обама и му докладва а сега се кани да праи същото и с Доган.А бе измислени политици все опрауляат и за туй сме на тоа дереже.Ай народе осъзнай се и знай че който е бил с американците след 89 година е разбраул че е прецакан.Само тоя на снимката още свири на кавалчето Обамово ама народен гняв го чака.

112

Анонимен

преди 9 години

На снимката Новият компрадор на банановата ни република, след 5 Октомври.

111

are_kulata

преди 9 години

И aз сегa говорех с МВФ нaпрaво дa идвaт и те дa пишaт бюджетa зa дa нямa недоволни.Сегa ще трябвa дa си плaтим зa кaтaстрофaтa и фaлитa, aмa aз ви кaз.....aве,я, чaккaй мaлко бе,Цецооооооуууу, aве къде ми е фесa бе?Оффф, чaкaйте дa се върнa зa фесa, стойте тукa и ме чaкaйте.

110

Анонимен

преди 9 години

На този с жълтата блузка дали са му дали вече жълтата книжка?

109

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ПРЕДЛОЖИ ИЗБОРИТЕ ДА СА НА БАЙРЯМ,КОГАТО ХИЛЯДИ ТУРЦИ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ДА ПРАЗНУВАТ,И КОЙ ПРИЕ ?

108

Анонимен

преди 9 години

Не се гневете.Андрешко е хитър.Той коалиция няма да направи,но вече е сключил сделка с ДПС,а ако не му стигнат отново гласовете,ще си напазарува от другите опартии.Вече го е правил и този номер работи.Така че,спасението е да не се гласува за него.

107

Анонимен

преди 9 години

С тази жълта фланелка все едно е от Факултето

106

витошa

преди 9 години

Вместо дa чуем, че коaлициция с ДПС е противнa нa Герберскaтa идеология(кaквото нямa), ние чувaме че)просто времето е неподходящо, ситуaциятa непозволявaлa, сегa не е моментa, нещо пречело!

105

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече Тролска смрад се носи ...на добро е!Да идва 5 ти окгомври