8

Анонимен

преди 9 години

От цялата работа сега пак ще спечелят тези, които ни управляват и мачкат и сега. Ще им кажат ГЕРБ ви разрушиха къщите, гласувайте сега за нас, за да не е ГЕРБ на власт. И като ни управляват пак сегашните, пак ще им построят на *** къщите, че и по-големи.

7

Анонимен

преди 9 години

Ани Цолова много ми падна в очите. Харесвам много Виктор Николаев как води сутрешния блок, Ани Цолова просто я приемах за някаква допълнителна приставка към него, но сега много се изложи.

6

Анонимен

преди 9 години

какви имоти за социално слаби та те не искат законни къщи дето да плащат ток , вода и данъци а гето дето да си крадат ток и вода и да си хвърлят *** , да си гледат конете и да раждат по 10 и да живеят на помощи спрете им помощите и ги пратете да работят така да си изплатят имотите а не да се раздава държавна земя на "ромите" а на младите БЪЛГАРСКИ семейства защо не дадете имоти да си построят жилища вместо да са на свободен наем

5

политолог

преди 9 години

И какво като Орешарски ще подаде оставка. Той вече си свърши работата , всички около него станаха мултимилионери , а Държавата има вече близо 10 милиарда дълг. Това управление на БСП-ДПС-Атака ще се изучава в учебниците по история като феномен. Как само за една година може да фалираш цяла Държава. Апропо браво на кмета на Ст. Загора така се прави политика със закона напред, а не като БСП с кражбите напред.

4

Анонимен

преди 9 години

Тия момчета от Вътрешни войски въобще да не отстъпват. А когато ромите бяха ***, в една друга България, за тях имаше ред. Имаше задължителна военна служба в Трудови войски, знаеха си задълженията - не стъпваха в градската част, защото знаеха че ги чака бой до спукване от когото мине - гражданин, милиционер, военен. Бяха опитомени. А сега са едни ***, първични хора, бандити, крадци, които на всичкото отгоре ни обират защото им плащаме всички сметки.

3

скак

преди 9 години

Да ги пуснат да строят по морето, в НАТУРА 2000

2

Анонимен

преди 9 години

A sozialno slabite neromi poluchavat li tereni na dobri zeni?

1

Анонимен

преди 9 години

Жандармерията в момента настъпва навътре в *** квартал в Стара Загора, стискайте палци на българските момчета в униформа!