135

Мартин

преди 9 години

Волен бил *** и предател ? А защо Бойко влиза в коалиция с ДПС ? Нещо не мога да разбера :)

134

ХХХ

преди 9 години

*** , турчин и предател е бат ви Бойко .....и той хвърли вината срещу Сидеров ...та него да го оставят на мира да деребейства ..........това се нарича "крадеца вика дръжте крадеца " но понеже овцата не вижда по надалеч от оставената и слама ....така се получава ! Медийни марионетки петимни за късче хляб !

133

Анонимен

преди 9 години

Волене, подкрепях те до момента в който си завъртя *** в посока Русия. Във всяка твоя дума споменаваш или Русия или СССР. Явно си се разболял тежко психически за да искаш България да има нещо общо със СССР или Русия...

132

морски

преди 9 години

Единствената партия защитаваща българските интереси,всичко друго са продажници начело с мутанта Росен Плевнелиев.Атаката продължава.

131

Анонимен

преди 9 години

Пълен ***

130

Анонимен

преди 9 години

РОДООТСТЪПНИК!!!

129

Анонимен

преди 9 години

***!!!

128

Анонимен

преди 9 години

***!!!

127

Анонимен

преди 9 години

По-добре република на СССР. отколкото умираща колония на ЕС.

126

N

преди 9 години

*** Болен,нали досега бяхме колония на Русия и какво спечелихме освен глад и мизерия.Доган сега иска благодарение на тъпия ти болен мозък както и на този *** Станишев да станем колония на Турция но сте прекалено *** за да го видите!КОМУНИСТ ДА МИСЛИ И СЛОН ДА БЪРЗА НЯМА!

125

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** още ли никой не го е пребил? Падне ли му имунитета искам да го видя някаде по улиците!

124

Анонимен

преди 9 години

Значи Волен само бил пръднал , ама виждаш ли , те другите се били *** ! Той нямал вина ...Дай го малко по сериозно!

123

До клисар

преди 9 години

Тоя номер , как той подкрепял Доган , за да не дойде Борисов , нали не си мислиш , че е много убедителен И докато ДПС заемаше всички постове в държавата , и ни върна години назад, а Волен само" усигурявал кворума ", нали не си вярваш?

122

Клисар

преди 9 години

До БГЩе си позволя да отговоря от името на брата АТАКИСТ!1 - ВОЛЕН СИДЕРОВ НЕ Е ПОДКРЕПЯЛ КАБИНЕТА НА ОРЕШАРСКИ! Той само осигури кворума! А това го направи, защото иначе на власт щеше да се върне тиквата Борисов! Тиквата Борисов и неговата партия са хора на Ердоган, а от сегашния кабинет само ДПС са хора на Ердоган. Извод - ВОЛЕН СВАЛИ 100% ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА ДА СЛОЖИ 50% ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВО2 - ВОЛЕН НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ, ЧЕ ИСКА ДА СМЕ КОЛОНИЯ! ДОЛНА МАНИПУЛАЦИЯ И ЛЪЖА!

121

Анонимен

преди 9 години

Golyam natsionalist

120

Анонимен

преди 9 години

Съвременната демокрация дава право на всички да гласуват включая социално слабите пенсионерите безработните безимотните - всички които се издържат от държавата. Ерго те са зависими и лесни за манипулиране с всякакви обещания и натиск да гласуват за този който ги притисне. Оригиналната демокрация в Рим е друга - право на глас са имали само имотните граждани на Рим но не и робите. Защото те са много по независими.

119

за 152

преди 9 години

Е то няма нужда да го казва....той е единственото *** , което стартира кампания за Европейски Парламент в мАсква....:))

118

История

преди 9 години

Волен.Поредния пример както и Сакскобурготски за въздух под налягане.Следващият е Бюрека...

117

Венелин

преди 9 години

Воленчо съвсем превъртя. То вярно, че руснаците ни даваха нефт и газ на безценица по времето на СССР, но пък това беше за сметка на пълната отнемане на суверенитета ни. Дори до положение, да ти казват на коя олимпиада да участват спортистите ни и на коя да не участват...Пък аз не пия нито нефт, нито газ и затова предпочитам да съм свободен!Не, че някои други не искат да ни вкарат в същата зависимост към други господари, но не отива на една националистическа партия да слугува на друга държава!

116

Анонимен

преди 9 години

До истинатаБез тъпотии моля. Не си наясно въобще. Датчиците си бяха планирани и са регламентирани в ЕС. Когато УЖ затвориха рафинерията за малко, тя си беше в планов ремонт и Бройко си направи пиар за изборите. Слепите няма да прогледнат никога.