80

ан

преди 9 години

моята теза ще излезе пак вярнаповече от един мандат власт е вредентози искров цели 7 години си стоя че боко му подари още 7кой знае какви верни неграмотници е назначил и сега се прави на по важен от всичкиведнага да подава оставкакак не се научиха от запада на морал а си стоят на топлите места като ориенталциуф

79

Хе-хе

преди 9 години

Е това ако не е гавра здраве му кажи.Ще приемат закон за да може раята да плати милионите на частни фирми.100 милиарда да има правим 100 милиарда нов дълг да върнем парите.Гарантирани са 100 000 евро,всичко друго е гавра с народа.

78

supertrader

преди 9 години

Равностойността на 205-те милиона лева, изнесени само срещу разписка на 19 юни 2014 от КТБ не отговаря на истината. Вариант 1: Само разписката е с дата 19 юни 2014. Парите са изнесени от трезора по-рано и на малки части. Вариант2: Няма изнесени 205 милиона, има само една подхвърлена разписка с дата 19 юни 2014. После ще се извинат, че са се объркали за разписката - или сумата не е същата, или са намерили платежните за тази сума.

77

Анонимен

преди 9 години

С пълна сила се готви Закона "Рашидов". Тъй като законодателството към момента гарантира (напълно в синхрон с ЕС) "само" 100 000 евро, Всички бедни българи ще се бръкнат за да платят депозитите на богатите, които имат по-големи депозити.

76

.

преди 9 години

винаги след управлението на комунистическите пасмини - следва национална катастрофа - бсп-то окрадоха бая банки - при герб хората се самозапалваха от ужаса, пръмова продаде реакторите, костов продаде какво ли не - и още и още - пак гласувайте за тях да ви затрият.

75

izmachen ot rabota

преди 9 години

Покриват до 195 000 лева и това е всичко. Законите са за това. Не трябва да се променят за да облагодетелствуват някого за изминали времена.

74

XAS

преди 9 години

За тези които питаха как се носят толкова пари в чували: 1 000 000 евро в банкноти по 500 са 2.2 кг.

73

до 92 (2)

преди 9 години

исках да кажа че колегите плющят жените, не че ги плюят :D

72

do 92

преди 9 години

колега грешиш.Аз като ба4кам сериозно, взимам добри пари, но цял живот съм пестил, значи ли че съм пъен *** ?Щото вместо да хар4а и да купувам имоти - аз си ба4кам и сбирам пари в банката...*** съм, и глупав бях още като студент - колегите плюят жените, а аз *** - у4а.За кво? Чак сега проумях че тук не се котират умните и сериозни хора...

71

Гацо Бацо

преди 9 години

Оставам безмълвен за да не ме арестуват ...

70

адвокат

преди 9 години

Другари червени *** хайде отговорете на вашата любимка Татяна Дончева-как се изнася един камион банкноти и се товари в самолет. Този самолет какъв е бил военен, който товари танкове ли. Един не умен , а нормален *** поне ще замълчи, а вие другари виете като гладни чакали, но няма нищо да пистигнете. Вашите коментари могат да се четат само в *** махала, но там не могат да четат.

69

Дядо праз

преди 9 години

По коледа ще изсипя камионите с парите вместо сняг ще има пари.

68

Ани

преди 9 години

Нагли крадци! Защо заради вас честни и невинни хора, събирали с години и поколения пари сега ще ги изгубят ?????С какво тези хора са виновни, че някой не е следил и навреме не е реагирал, когато са ограбвали банката ?!

67

Анонимен

преди 9 години

DMS Vejdi Rashidov 16666

66

111

преди 9 години

АБЕ, ЧУДЯ СЕ КАК МОЖЕ ТОЛКОВА НАИВНИЦИ ОЩЕ У НАС.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НАЙ- ЛАНСИРАНАТА ОТ *** *** ПАРТИЯ ДПС НЯМА ДА МИРЯСА ДОКАТО НЕ РАЗБИЕ БЪЛГАРИЯ И НЕ НИ ВЗЕМЕ ОТ НАС ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С НЕЗАКОННИ ПРАКТИКИ И ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ ОТ ДЖОБА, ЗА ДА НИ ОТСЛАБИ ОКОНЧАТЕЛНО. КАК МОЖЕ 24Г. ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ***, ПРОТЕЖЕТА НА ЮДЕСКИТЕ МАГНАТИ ЗАД ОКЕАНА, ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ЗАГУБЕНИ

65

Анонимен

преди 9 години

Веждичката изгоре !Гарантирано от Б.Б.

64

до 75

преди 9 години

От ЕК никакви пари не са идвали, ЕК одобри проекта на държавата, да спаси със собствени пари банковата си система, а дупката не е под 2 милиарда, а е 3,5 милиарда.

63

до 78

преди 9 години

Прав си но към комунистите спадат и гърбавите от ГЕРБ, защото и те подкрепяха звездата Цецо Василев

62

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен #74Не, не ти е все тая, защото сега ние, данъкоплатците, ще плащаме тези откраднати милиарди. Държавата ще плати изчезналите милиарди.

61

st

преди 9 години

Комунистите пак ви ограбиха хехехехехехехеехеххехехехехех хахахаххахахахахахахахахах