64

?

преди 10 години

ami bulgarskite bankovi slujiteli ( o, gorkite bulgari i bulgarki! :((((() ot mafiotski arestuvanite bulgarski banki *** i Agricol dali ste si poluchat zaplatite i dali im varvi dnes rabotnia dogovor i staja v bulgarska banka i taka do kraya na arestuvaneto im 21 juli 2014 godina?! i dali imat za yadene i piene ili umirat ot glad i jajda, dokato e arestuvana tyahnata banka?!

63

мая

преди 10 години

А КЪДЕ Е ДОГАН КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ ЧЕРВЕНА *** ТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ЛИ ЗАПЛАТИ

62

Анонимен

преди 10 години

Само ГЕРБ!

61

Анонимен

преди 10 години

Мамка им ***,на всички депутати! Това ако не е подигравка и цинизъм спряма избирателете,не знам какво друго е ! Да ме хванат за оная рабата и да ме поразкарат,никакво гласуване повече!

60

Иво

преди 10 години

Чудя се как може да има мъже, които да харесват тази кюстендилска *** със сипаничаво лице покрито с един пръст фон дьо тен и отвратителен глас!

59

Лора

преди 10 години

До OMG_Lucker - 72........"Цената, която добрите хора плащат за своето безразличие към обществените дела, е да бъдат управлявани от лоши хора". - Платон

58

nedkodd

преди 10 години

мая не знам като махнеш арматурата ще има ли нещо за гледане? Пази си костюмчетата,защото конят на който си седнала със геясержович си счупил крака,и си търси адвокати,ще ти трябват ама МНООООГО!!!

57

Анонимен

преди 10 години

Герб си развява байрака.Като не са в парламента-няма заплати!

56

Кой-Той

преди 10 години

То цялото това управление е безобразие,образованието е в крах,здравеопазването фалира,земеделието губи 4 милиарда какво по-лошо от това.Кога ще си признаете за бюлетините и опорочените избори долни ***...

55

Don Quixote

преди 10 години

Га Волен си позволи да влезе в морето повреме на дипломатическата си визита в Куба,Фидосова преди беше на Малдивите (на почивка)Га Сидеров е мятал кюфтета в чартър на Lufthansa, Бойко мяташе фолкпевици в Авиоотряд 28Га Волен оня ден беше в Шкода, Бойко беше в новото си бронирано Ауди за 700 000лв(малък скромен подарък за себе си за 55тия ЧРД)Еми така ще е!Единия ходи при Ердоган, в САЩ, при Тимошенко, вдига ви тока и ви мачкаДругия загубен идеалистТакъв е живота, братя !!!!

54

Анонимен

преди 10 години

Предлагам НС да стане частна фирма и работодател да им дава заплатите.

53

OMG_Lucker

преди 10 години

Въобще не прочетох статията. Не погледнах и коментарите. Не ме интересуват. Отбих се просто да напиша, че Майчето Манолова е секси ***-ка и съм й навит! :) Бих я разнасял като пръскачка из лозе :)

52

не4о

преди 10 години

бля,бля бля...бееееее даваите да ги истрепеме беее..стига сме разтягали локуми...народе сьбоди се...докога ще наа правят на *** някви си тьртеи и льжци и мошеници..не разбрахте ли 4е вси4ки са един дол дренки...не знам защо се дьрлите и защитавате вашите партии...бееее прогледнете бееее видяхме вси4ките...долни мрьсни мошеници..няма да им играем по тяхната ***,те като се карат и ние да се караме..те това искат..трябва да сме единни и да ги затрием вси4ките ***

51

Иво

преди 10 години

Кога ще е дадата Х, когато това омразно, долно, подло и гадно управление ще сдава властта да поръчам каса шампанско? Не може да се дишате вече, бе комунистически ***. Тая и съразбойниците и са способни най-безочливо да кажат на черното бяло в зависимост от това на тях какво им изнася. Цял свят разбра, че Гея излъга всички, само Мая и *** не го разбраха, за тях това е преосмисляне на позиция. Да се разкарва тая смрад, че овоняха страната.

50

Анонимен

преди 10 години

Важни лобистки закони ли, *** ? Сега понеже знаете че си отивате, и ще си нагласувате всичките долнопробни закончета, както този със незаконния строеж на писти и тем подобни. Освен едни долни гнусни ***, аз друго във ваше лице не виждам. Всички трябва да бъдете разстреляни на площада, публично, така както Чаушеско навремето го отнесе.

49

мечо грух

преди 10 години

Тая проста и злобна овца как не е умряла още от рак се чудя? Кой е на плаж ***, черешо кюстендилска? Не искат да ви правят кворум, затова не влизат гербаджиите, *** гнусна

48

ИСТ

преди 10 години

Погледнала се в огледалото и си казала- това заслужава моя ***.

47

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Като е толкова работно това вапцано и напудрено *** да дойде на село,мотики има,а вечер по тъмно може и да и се порадва някой от електората им .Никой няма да чуе защото ХОРАТА по селата свършиха откакто пребориха битовата престъпност.Нагла и безочлива гьоз боиджийка.

46

Анонимен

преди 10 години

Tази рабита с избори няма да се оправи!Ракови образувания с витамини не се лекуват!За туморите трябва наж!Такива наглеци, яхнали са народа и го смучат като пиявици!А народа ***, стои и блее и чака да му турят ножа!

45

...

преди 10 години

Абе разбирам това изказване до го беше направила некоя от чистачките в парламента, разбирам даже това изказване да го беше направил некои от охраната на парламента, ама точно тая да ми разправя за работа и море и заплати! Е това не го разбирам! То майче там в тоя парламент сичките ама сичките сте за изтрепване ти сега опитваш се да ме убедиш, че некой са по за изтрепване ли или какво?