124

Анонимен

преди 9 години

РЕВА НА ЧЕРВЕНИЯ *** КЪНЧО СТОЙЧЕВ, ХАХАХА. ЩЯЛО ДА СЕ ПОЯВИ ЧУДОВИЩЕ, ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ЧУДОВИЩЕ, ДЕТО НИ ОГЛОЗГА ДО КОСТ И ИЗХВЪРЛИ ВСИЧКИ УМНИ И НОРМАЛНИ ХОРА ИЗВЪН ДЪРЖАВАТА. ГОЛЯМ РЕВ, КЪНЧО, ХИЧ НЕ ТИ Е ДОБРЕ, РОНИШ СЪЛЗИ ХИХИХИХИ

123

ламята спаска

преди 9 години

ще умрете всички предатели безродни

122

философ

преди 9 години

Кънчо Стойчев , червен Кольо , Андрей Райчев и всички т.н социолози покрай тях наистина умират без парите от БСП-ДС. Но това на всичко идва край. Човек /партия/ и добре да живее умира.

121

КънчоКолевРайков

преди 9 години

След като БСП вече умира и е унищожена,ще замрат и "социолозите".

120

до 137

преди 9 години

Аз бих гласувал за АБВ, но без Гоце. Предпочитам да я оглави приятелят му Боце.А може да възкресят и общия им приятел Мишо Бирата, когото заедно утрепаха.

119

ибн

преди 9 години

Айде стига бе.първанката станишката тиквичката.и после пак ,отново и отново с тук там бюреци

118

Анонимен

преди 9 години

Да, БСП е мъртва, но не Борисов я унищожи, а Станишев !

117

Anon

преди 9 години

Поправка на 120 ББ ИСКА властта . И НИКОГА не е излизал от "просташко-арогантния изказ за запазване влияние само сред зомбопролетариата си, който няма нужда от факти и доказателства, а от селски лафове за подобряване на цвиленето."

116

Анонимен

преди 9 години

аз че гласувам за първанката и абвто

115

бабагълта избирател

преди 9 години

кого наричаш чудовище бре.че и у лево

114

а,ааа дееее!

преди 9 години

За сега има две истини:А именно че,Станишев унищожи БСП и столетницата,което е радостно!И втората истина е,че Бойко така или иначе се връща на власт ,което обнадеждаващо и радостно едновременно за всички булгари!

113

Анонимен

преди 9 години

Как ще изчезненали ББ има партийна книжкаБеше пейливан на бай ТошоБеше пейливан на мадридския казино плейбойвсе ДС-таНама страшно Бойко ще ги съхранизаедно с Цецо, Цецка и цялата компания "бивши" членове на БКП

112

Анонимен

преди 9 години

защо винаги из тези форуми щом някой не харесва герб, автоматично става комунист и нечий ***. Дори не живея в България сега. Относно герб - първия път гласувах за тях, при това имах наивната надежда , че ще променят политическата и икономическа обстановка, както обещаваха. Но балонът за мен се спука 6 месеца по-късно,Б Б започна с оправданията и заговори само за магистрали.

111

Анонимен

преди 9 години

моето мнение е , че щом някой 4 години се оправдава с тези преди него и нищо не прави в социалната сфера, трябва д а си ходи . Да направи място на тези които могат. И не е нормално да ни занимават постоянно как Б Б играл тенис, футбол или шах и как победил някакво хлапе. Омръзна ми да пиша. Всички знаят за какво иде реч. И не се напъвайте толкова из форумите

110

Анонимен

преди 9 години

Мога да кажа една съществена разлика между Борисов и Орешарски по повод кредитите. Орешарски взема,за да връща вересиите на Бойко и Милен Велчев. Борисов, след като изхарчи резерва до санитарния минимум, открадна 1.5 млр от здравните осигуровки, взе от пенсионните фондове, увеличи вземанията от държавните предприятия......е, не му стигнаха и взе кредити без да каже ЗАЩО!

109

777

преди 9 години

истинския проблем са дпс тя е анти българска партия

108

Анонимен

преди 9 години

Умира СССР

107

Анонимен

преди 9 години

Picove, glasuvayte za ABV!...

106

Анонимен

преди 9 години

Остарелия, но не и помъдрял с година Тиквун се гласи стръвно за кокала. Вече трета седмица господарите му го инструктират в Щатите, но като му знаем IQ ще му трябват много повторения, за да разбере "напътствията". Но все ми се струва, че и каквато и мелница с пари да активират *** талибани пак ще им е много трудно да имат мнозинството от депутати. Просто, защото никой нормален не ги иска. И пак ще ни чакат платени протести, малоумно кресчендо в Парламента от посредствени тройкаджии и тн

105

Анонимен

преди 9 години

ОТ 25 ГОДИНИ БСП МОГАТ ДА РАЗЧИТАТ САМО НА 17-20 % ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ . ТОВА СА ПОСТОЯННИТЕ ИМ ИЗБИРАТЕЛИ , А ТЕЗИ , КОИТО СЕГА СА ЗА ГРОБ 1997 БЯХА ЗА КОСТОВ -РАЗРУШИТЕЛ , 2000 ЗА ЦАРЧЕТО - ГРАБИТЕЛ , 2009 ЗА БЕЗУМИЕТО ОТ БАНКЯ........... КАКВО ЛИ ТЕ ЧАКА БЪЛГАРИО , С ХОРА БЕЗ ИДЕАЛИ , ГЛЕДАЩИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СПАСИТЕЛ ЛЪЖЕЦ ??????????????????????????