16

Не ми пука кой ще е

преди 9 години

на власт, дори и да са от ГЕРБ!Важното е Бойко Борисов и Цветан Цветанов да са прецакани и вкарани в затвора!Особено Цветанов!

15

Анонимен

преди 9 години

Не се знае дори ГЕРБ да е първа сила колко ще са депутатите влезли от ГЕРБ.Ако избирателите са колкото на последните избори или по-малко може и да не е първа сила.

14

антикомунист

преди 9 години

Пак ли тоя *** червен кольо. Аман от неговите платени прогнози, на този *** трябва да му се търси наказателна отговорност за манипулиране на хората.

13

Патриот

преди 9 години

Пак ни напъплиха лъжците. Има едно, единствено условие за стабилен парламент - коалиция на всички сини партии около ГЕРБ. Това е! "22 септември" ще се регистрират като партия, но са твърдо зад политиката на Борисов. Голямата въпросителна са РБ - тия маймуни могат да направят добра услуга на руските мекотели, но се надявам, разумът да надделее и да седнат на преговори за коалиция с ГЕРБ. Плюещите тук, можете само да ми го поразвеете....

12

Анонимен

преди 9 години

Червен Кольо пак се оака!

11

Анонимен

преди 9 години

Защо ми изтрихте коментара - крайно време е Боко Кофопомтапа да влезе в затвора. Цяла година се опитва да дестабилизира държавата и да насажда страх у хората.

10

акуд

преди 9 години

Мога да се обзаложа с всички Българи , че ако на избори глауваме 75, 80% за една две Български партии, ДПС няма да могат и парламентарна група да сформират.......

9

Анонимен

преди 9 години

"Социолози прогнозират" Такава гилдия в България няма. Това са платени партийни драскачи - марионетки. А пък Колю, Кънчо и Андрей вече и децата ги познават и сочейки ги на телевизора викат: Лъжа, лъжа, лъжа.

8

222

преди 9 години

Социолозите по-добре да замълчат засрамено !Ние сме млади и още помним провала им от Евроизборите / които все пак бяха преди около месец /

7

Аз съм

преди 9 години

тоя КК още не се е заврял на кучето в г.за. Пак блещи глупости, следва опорни точки и мисли, че някой му вярва. Вече и БСП не му вярват. Да вземе да се скрие, защото усещам народа ще го подгони с камъни.

6

Анонимен

преди 9 години

Тея милиарди заем дето тегли правителството,сега чрез уж криза ги харчи.Все пак няма вечно да са на власт.Но какво ги мисля и аз,комунисти им кажи ;) .

5

++++

преди 9 години

Аз на боб познавам повече от Кольо. А, на бас! )))))

4

Анонимен

преди 9 години

те тука прекаляват, ако това е била целта на цялото фиаско фак оф! Утре някой ще каже "абе, зарежи я тази банка, те са мошеници" и айде в панделата.

3

Анонимен

преди 9 години

След изборите стабилна ще бъде само кражбата от правителството!

2

Анонимен

преди 9 години

Пази боже, не ни стига ГЕРБ, че и в комбинация с "реформаторите"....

1

Анти Кольо

преди 9 години

Седнал Кольо Колев комунистически да дава прогнози !? Оака се с прогнозите си на последните избори, ама продължава да се вре !