169

Анонимен

преди 10 години

Dnes.bg защо цензурирате коментара ми, казах следното:"При аварията във Фукушима и цунамито, най-големия помощник на местното население беше Якудза. Да видим дали сега *** ще вземе пример от тях и ще помогне на съгражданите си."Защо изтрихте "***"?

168

Анонимен

преди 10 години

Ако е вярно посоченото в заглавието, то това означава, че полицията отново не си върши работата!

167

Гневен българин

преди 10 години

Реална и обективна равносметка-тамошните *** са изсекли безнаказано и с "благословията" и знанието на местната власт горските масиви в зоната,в резултат на което сътвориха воден апокалипсис,убиха над 10 българи във Варна,оставиха много от тях без домове,без автомобили,магазини и надежди,а за награда ще получат помощта на държатата,която българите дори няма да видят и между спасителните операции грозниците се "обзавеждат" като трошат автомобили и грабят от тях.Ето какво се случва .

166

Анонимен

преди 10 години

Събирайте се и ги трепете на място мародерстващите. Това ли да ви уча?

165

Не на нациите !!

преди 10 години

СРещнах през живота си много ***, които казват "дай леб-(хляб)-което НЕ Е ГРЯХ-ПРОСЕНЕТО Е ОТ БОГ--И много други българи и небългари КОИТО казват "да направим далавера" -не защото нямат какво да ядат, А ЗА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ.--БОЖИЯ НАРОД НЕ СЕ ДЕЛИ НА НАЦИИА СИ ПОМАГА И НЕ ТЪРСИ ВИНАТА У ДРУГИЯ А В СЕБЕ СИ!--Хората не признават тази ИСТИНА - НО БОГ НИ Я ПОКАЗВА ЧРЕЗ КАТАКЛИЗМИТЕ КОИТО ИМА ДА ДОЙДАТ НА ЗЕМЯТА.

164

художника

преди 10 години

До Нека Бог съди-не ниеМи то Бог ни осъди, остава НИЕ да си извлечем поука.А на *** да направим ЗАБЕЛЕЖКА, че не трябва да мародерстват.....щото Бог ще ги осъди???

163

чикатило

преди 10 години

Развържете ни ръцете за 72 часа и ние сами ще се справим с мародерите.Само обещайте да не ни се търси наказателна отговорност след това,а ние се ангажираме квартал с името Максуда повече да не фигурира повече на картата на Варна

162

Нека Бог съди-не ние

преди 10 години

До художника

161

мен

преди 10 години

Лешояди! Мършояди!Те при катастрофи обират колите и жертвите.

160

Petronius

преди 10 години

Както в Западна Европа не пропускат да ни очернят, заради рахатлъка на Турция, така и ние да не пропускаме да показваме грозното лице на ***, издигнат в култ от глобалистите!

159

koneff

преди 10 години

Ми тфа са ви колегите по глас бе! Не са ви виновни *** ами сами сте си виновни вече 25 години...

158

хаидрих

преди 10 години

по позорно нещо от мародерство то няма смилетесе над *** разтрел на място

157

Анонимен

преди 10 години

Пишете си простотиите, ***.Но помнете, че това е страшно. Мародерството е най-тежкото престъпление в почти всяка страна.Преди премахването на смрътното наказание - мародерството и държавната измяна бяха единственитое престъпления не срещу личността с наказание смърт. Обаче в тая изгнила *** като България има само *** ***.

156

Гошо

преди 10 години

До GhostПриятелю, аз съм по-краен. На война като на война! Мародерите трябва да се разстрелват на място, както по време на война! Защо във Фукушима нямаше и ЕДИН случай на мародерство? Защото там живеят хора с чест и чувство за гражданска доблест и солидарност. Трябва да се изчисти ***! Не ме интересува етническата принадлежност на когото и да било и какво ще каже Барозу и &.

155

дедо Ташунко

преди 10 години

Предлагам полицията да започне стрелба на месо по мародерите и то без предупреждение!

154

художника

преди 10 години

До съжалявамДа, прав си -Крадеца си е крадец без значение на етнос и националност и цвят.Но не слагай българите под общия знаменател, докато за *** това е традиция. Та те дори си крадат булките... И не съм живял с Българи в чужбина, но познавам много успели Българи там. А ти ми покажи един *** успял в чужбина.

153

ROM

преди 10 години

До Анонимен;192- AZ SAMIAT SAM OT TAZI OPSHNOST I ZNAM 4E ZA VSI4KO LOSHO V TAZI STRANA VEDNAGA GO PREPISVAT NA ROMITE,NE E NYZNO DA GI OBI4ASH ILI MRAZISH NIKOI NE IZBIRA KAKAV DA SE RODI.. DOSTATA4NO E DA POKAZESH RAZBIRANE ZA DA BADESH I TI RAZBRAN.ISTORIATA POKAZA 4E NE VAZNO OT KOI ETNOST SI ,A DALI SI 4OVEK STOINOSTEN,POMIARA SI E POMIAR A NAVSIAKA DE IMA I DOSTOINI XORA ZA YVAZENIE...

152

Анонимен

преди 10 години

Мародерството трябва да се наказва доживот !!!! Няма полиция, няма армия, добре дошли в ромското гето България.

151

Анонимен

преди 10 години

Трябвa дa си обичaме ромите, все пaк те сa бъдещето нa Бългaрия!

150

ODESSA

преди 10 години

Kолега, аз съм ландкрайс Ротвайл, но си обичам моята планина.