110

Анонимен

преди 10 години

Къса,хвърля,крещи,заплашва.Абе хора,няма ли кой да го освидетелства това недоразумение?

109

бати Кольо

преди 10 години

До Кака МараДесито"кресливото"Министър Председател,Цветето Караянчевото за Министър на МВР,Леля Цецка М-р на Правосъдието а Главчев М-р на Финансите,ама много я разбира тази материя разбрах че е учил и завършил 10-те Маймунски школи в Бразилия.Халал да им са"ГОЛЕМИТЕ"кадри на БОКО иЦВ.ЦВ.

108

Анонимен

преди 10 години

Камелия голяма сладурана си. Все едни такива заглавия хакаш "Зарече се Борисов", "Отсече Борисов" Като прочета заглавието и вече знам кой е писал статията. :)))

107

Анонимен

преди 10 години

И ако този ненормалник пак спечели властта, значи всички,които са го избрали са за психиатър.

106

Анонимен

преди 10 години

Станишев, ти предаде партията. Вън

105

Анонимен

преди 10 години

Не само ще ни бият ГЕРБ, ами и мнозинство може да имат в следващия парламент, ако не махнем Станишев, и не развалим дослука с турците

104

Анонимен

преди 10 години

Станишев да взима мерки,че ако пак ни бият на тия избори, много ще ни дойде вече

103

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен91Бягай, бягай още сега а *** не на запад, на исток да не объркаш посоките!!! Приканвам всички, които мислят като теб, да не чакате изборите ами още сега си дигайте партакешите и към далечния исток!!!!!

102

Калоян

преди 10 години

Ако щеш участвай бе, Бойко-***! Те хората в България и без тебе по-добре ще се разберат кое - как...

101

Анонимен

преди 10 години

Трябва да има избори в края на септември, и ДПС да бъдат изхвърлени от власта на всички нива

100

Анонимен

преди 10 години

С тая гнусна коалиция с ДПС, ще тласните всички редови бесепари да гласуваме на инат за ГЕРБ

99

Анонимен

преди 10 години

Нашата партия трябва по най бързия начин да отидем на избори, щото колкото повече се бавим, с толкова повече ще паднем от гадните гербаджии.

98

Анонимен

преди 10 години

Никакво участие, никаква толерантност и напуснете този парламент гнездо на олигархо-комуно-националистически плебеи. Това котило на ДС от думи, диалог, толерантност и т.н. не разбира!!За пореден път Боко е прав, спомнете си август 2005г. , гледайте новините довечера и ще разберете, че и господ ни наказва!!!! Ооооо неразумни юроде...!!!!!!!!ОСТАВКА !!!!!

97

Анонимен

преди 10 години

САМО СТОЙ ТА ГЛЕДАЙТЕ ЧЕРВЕНИ МАТРЪОРШКИ.....КАК ГЕРБ ЩЕ ВИ СМАЧКА ,ЗАЩОТО ДОРИ И ЧЕРВЕНИТЕ ДЕТО ПИШАТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО САЙТОВЕТЕ ОТВРАТИХА И НАЙ-ПРОСТИТЕ . ГЕРБ НАБИРА СКОРОСТ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН И ЗА НЕГО РАБОТЯТ НАЙ-МНОГО ТОЧНО НАСТОЯЩАТА ВЛАСТ И ШОПАРА ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И ПЛАТЕНИТЕ ИМ НАДНИЧАРИ ДЕТО ОСТАНАХА БЕЗ СЪН ДА БЪЛВАТ ПРОСТОТИИИ.....

96

Анонимен

преди 10 години

САМО ГЕРБ ! БОЙКО НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИМАШ ДОРИ И ЗА ТВОЕ УЧУДВАНЕ ПО-ВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТКОЛКОТО И САМИТЕ ВИЕ ОЧАКВАТЕ. ЗАЩОТО ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА ТЕБЕ : И СТАНИШЕВ, И ДОГАН И СИДЕРОВ И БАРЕКА. ВСИЧКИ С ПРОДАЖНАТА СИ ПОЛИТИКА КОЯТО ВОДЯТ КЪМ БЪЛГАРИЯ ТЕ БУТАТ НАПРЕД!

95

Анонимен

преди 10 години

Най-добре е да не участваш и в политиката,мутро.

94

Анонимен

преди 10 години

Никой няма да съжалява, че не участваш.

93

адг

преди 10 години

До БългаринТочно заради това,от понеделник,в сайтовете на античовека Прокопиев вървят статии за мнима презумпция за виновноста на "Рапона",всички предишни апологети пишат гневно против и формират мнение срещу него(може да се провери),за да отклонят достатъчно гласове за РБ,а след изборите ГЕРБ и РБ правят коалиция,да не се налага официална коалиция "на светло" с ДПС,за да не губи Бойко подкрепа и гласове,а иначе задкулисно схемите Борисов-Доган,си продължава и след това,както винаги досега.

92

Край

преди 10 години

Няма воля този Български народ да измете тази политическа *** от управлението и да си подреди държавата. Тогава да гледа как се разправят политици и олигарси - кой повече пари е откраднал от него и да си трае. Народе Народе ... Погледни какви хора те управляват яздят стрижат доят - Картофен гинерал от СИК, Очилат бобър без ден трудов стаж, Филолог словоблудец от ДПС и "хидроинженер любител". Тъжна работа. а и президент - келнер.

91

Анонимен

преди 10 години

Има ли българин, който да не си спомня какво направиха БCO докато управляваха или толкова сте омаяни че не помните какво сте яли за закуска. Не на затриването на българския народ