18

Анонимен

преди 9 години

Не харесвам ГЕРБ, но благодарение на тях се наложиха малко по-нормални лица като Фандъкова, Плевнелиев, Красимир Велчев, Кристалина Георгиева и др. Можем ли да ги сравним с физиономиите на Станишев, Бареков, Волен... Разликата е огромна.

17

сд

преди 9 години

за нещастие БСП винаги трябва да разчита на ДПС за коалиционен партньор..... и винаги ще ги изнудват ще им извиват ръцете и ще получават несъразмерно повече постове и облаги от колкото за едно малцинство от потомците бивши поробители на бедна България. Това е съдбата ни.

16

Гошо...Тъпото

преди 9 години

За служебен премиер,Боко гласи Фандъкова.Това е хитър хот,веднага да вземе власта.Може би ще успее да я наложи и да я...натренира като резервен вариант за един редовен мандат,когато той стане...президент.Всичко е планомерно и подредено в боковата глава,макар че някои го мислят за...тиква.

15

до 15

преди 9 години

Има Конституция бе, ***! Избори ВЕДНАГА, означава точно след 3 месеца, анадъмо

14

Анонимен

преди 9 години

Все повече се убеждавам, че не политиците ни не сриват държавата, а държавата се срива под въздействието на външни фактори. И така ще бъде до последния, да заключи вратата.

13

Анонимен

преди 9 години

Коалиция ГЕРБ БСП .... Доган в пенсия.

12

Анонимен

преди 9 години

Нали всички ревяха "ЗА ОСТАВКА И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ВЕДНАГА". Сега какво пак сте недоволни, какво ви е криво пак? За мен показателно е, че бизнесът декларира, че през последната година са работили спокойно и без натиск. Знайте, че всичко което ще ни се случи за напред е заради собствената ни простотия и ограниченост.

11

15-15

преди 9 години

Станишев бърза за да не разбере народа какви са ги вършели.

10

Анонимен

преди 9 години

"Възможен ли е вот през юли и защо бърза Станишев?"-В тази държава всичко е възможно даже е възможен вот и до края на седмицата.

9

Анонимен

преди 9 години

Май всички партии искат избори, ама май и всички партии не искат избори.

8

знае се

преди 9 години

До True "...колкото по-бързо толкова по-добре."бързата *** слепи ги ражда!

7

Анонимен

преди 9 години

Бърза Серго, щото така се е оакал, че 2 водоноски не могат да го подмият

6

Анонимен

преди 9 години

Страната ни върви към национална катастрофа. Интересно защо това се случва пак след управление БСП? Ето някои факти:-Спиране на няколко оперативни програми (очакват се още спрени еврофондове)-Криза в управлението на икономиката-Липса на промени в избирателната система (въвеждане на задължително гласуване, електронен вот, образователен ценз)-Неадекватни действия във външната политика-Масова корупция и неадекватни назначения по всички етажи на властта - пак от БСП/Дпс

5

Анонимен

преди 9 години

Станишев, Местан, Бареков, Сидеров... то не остана за кого да се гласува от политически ***. Но ще гласувам все пак, това е единственият начин да намалее тежестта на купения и манипулиран вот.

4

Анонимен

преди 9 години

Нали уж всички искаха веднага освен Батака де , сега защо пък веднага няма угодия.

3

Иван

преди 9 години

Константинов да не лъже за соковете. Казано е, че изборите се провеждат в срок ДО 2 месеца.

2

демократ

преди 9 години

Добре е през юли че е лектората на ДПС иБСП ще са в отпуск.Те имат пари за харчене по туристически дестинации.

1

Анонимен

преди 9 години

Незнам дали ви е светнала лампичката или не, но тази оставка е продиктувана от САЩ и съм на 100% сигурен, че избори през юли няма да има. Целия този фарс е с цел назначаването на служебен кабинет, който с назначаването си да замрази преговорите по ЮП, тъй като служебния кабинет няма силата и правото да взема мажорни решения за нашата страна. Съберете 2+2 и схемате е ясна пък после се караите тук заради партиите.. САЩ диктува всеки ход на нашите политици.