57

и Руските журналисти виждат за какво става въпрос.. че руснаците се мешат на другия край на света и раздават заповеди.. Това вече всички го виждат.. тъжното в случая е слугинажа на нашите политици, а още по-тъжното е реакцията на хората, които подркрепят действията на САЩ в случая.. ЗА тези ,,българи" всяко едно действие, дори и шамар от САЩ И ЕС те приветстват като нещо много хубаво и справедливо щом идва оттам. Никой не се пита какъв е българския интерес и какво ще загубим ако направим тръбата

56

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Ааааа, тия разбраха най-после откъде изгрява слънцето...

55

Анонимен

преди 10 години

За чий се тютат ***?! нали подписаха договора на века с китай? Би следвало да няма драма.

54

Анонимен

преди 10 години

Искам референдум да ни дадат статут на щат в състава на САЩ. Така и така МакКейн ни заповядва какво да правим, поне да ни дадат и американски паспорти, че да имаме някаква полза.

53

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 54България изобщо не е малка. Проблема идва от продажни политици. Всички политици да живеят с 500лв на месец, да видим тогава дали няма да се сетят, че има и население. Иначе те просто живеят в паралелен свят.

52

РЕМС

преди 10 години

Гадни капиталисти !

51

Анонимен

преди 10 години

Дори и по Татово време руснаците не са си позволявали така нагло да се месят във вътрешните ни работи. Сега българска политика няма и тези т.н. политици са про американски и про западни мекерета. Време е за излизане от този батак Евросъюз. Скоро той ще се разпадне, но поразиите които направи ще останат и потърпевшите ще сме ние и нашите деца. Крайно време е да се разбере че нито американците нито германците мислят за нас.

50

ДДДСА

преди 10 години

Децата им мият гръцки *** и испански чинии, руснаците им виновни...

49

Естет

преди 10 години

Ще ги стигнем американците, ще ги стигнем, не се притеснявайте...По брой на престъпления, самоубийства, катастрофи и здравно неосигурени лица вече сме ги стигнали!

48

Анонимен

преди 10 години

до 65: прочети постинг 66 !

47

Анонимен

преди 10 години

Воят е неистов ! Всички проекти на "Голямият член", които с помоща на "братската дружба" трябваше да доведат до "светлото бъдеще" на зрелия капитализъм, заминават за музея на социалистическия реализъм.

46

до 50

преди 10 години

***, България и сега е на губещата страна.Бъдещето е на Изтока !

45

drug

преди 10 години

До Анонимен 31Ако някой се замисли малко ще осъзнае, че спирането на Южен поток е още едно доказателство, че нямаме правителство, което да защити националните ни интереси. Борисов подписа договор за ЮП и е възможно да има грешки, но това, че сега друг носи негативите е ясно, а накрая ще ги отнесем ние - гражданите. На 27.05 ДЕКЕВР вдигна цените на парното 12-14%, а народа гледа коментари за "кафе" много сме зле. Всеки който се бори сметката ми за парно да не е 380 лв/м е добър политик.

44

българин

преди 10 години

Орешарски е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, правителството му - СЪЩО, БСП и Атака - СЪЩО. Вместо да използват ситуацията, когато Русия на Путин драпа още по-силно за Южен поток, поради конфликта с Украйна, и ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА ПО-НИСКА ЦЕНА НА ГАЗА ПРИ СТРОЕЖ НА Южен поток като същевременно изграждат ИНТЕРКОНЕКТОРИ със съседите, некадърниците забатачиха проекта КОРУПЦИОННО, също като Белене, простаците от БСП натвориха юридически простотии и накрая ЕС и САЩ ги отрязаха за проекта. КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКАДЪРНИЦИ.

43

Бънди

преди 10 години

Орех бъди мъж и кажи с какво те заплашиха. С украински сценарий? С война, с история ала Югославия? Поне кажи, ясно е че тия диктатори са те хванали за топките

42

Debi

преди 10 години

До 45Ako saznanieto ti e robsko ne oznachava che niakoi te darji v robstvo. Balgaria e v EC i HATO/ Tova e fakt i prestanete da tarsite vinovni za tapotiata si. Kakvo hubavo iskash ot Evropa ako nie si go pravim sami loshoto? Evropa dava pari nashite politici gi kradat. Kakvo si tragnal da obviniavash Amerika i EC ? Mafiotskite skriti planove i kombinacii ne sa v sinhrin s demokraciata.Kapitalisticheski pari naliati v komunisticheska sistema potavat v djobovete na mafiotite- Greshka na EC

41

Анонимен

преди 10 години

ПОЗОР!

40

Запасен

преди 10 години

До Анонимен 54Ако разбираше от механика, щеше да знаеш, че малкото колелце много по-лесно може да спре голямото, отколкото обратното.

39

Анонимен

преди 10 години

до 45: "от запада за 25 г нищо не спечелихме..." Ти и от изтока нищо няма да спечелиш ако те мързи !

38

Анонимен

преди 10 години

Вероятно натиска не е бил "абе според нас не е добре" а вероятно "спирате или.." Ние сме малка държавица и винаги сме се залепяли до някоя велика сила, която да ни казва каква да ни е политиката. Дали ще е Австроунгария,Германия,Русия а сега ЕС и Америка. Ние сме много мъничко зъбно колелце в голямата машина. А когато големите колела се завъртят силно и буйстват, малките се гърчат и чупят зъби.А от великата България на Симеон и Иван Асен, която никога не е прекланяла глава не е останало и помен.