158

Старши Лейтенант

преди 10 години

До 247 Шоп А знаеш ли че руските оръжия са по силни и модерни от натовските . Сега и Българската армия ще модернизира самолетите Миг 29 с руска техника и ще се включим в бомбардировки на западна Украйна заедно с Руснаците. И нато няма как да подкрепи Украйна щото България ще е във война с нея .Скоро руски танкове ще навлязат в Украйна. И тогава ще падне голямо мачкане. 68 бригада също ще се изпрати за десантни операции против Украинските войски.

157

Шоп

преди 10 години

До do 247Първо помагай известно време, да те видя колко чиниш, после ще се пазарим. Покажи какво можеш, избърши си Г3 със снимка на Владимир Владимирович :))) На бас, че не си толкова добър!

156

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Румбо 238Аз от 5 години го повтарям това, ама никой не ми вярва! Имал съм случаи да твърдят, че Норвегия не добивала газ и че била в ЕС! Прости, промити мозъчета! Освен това в цената на Statoil има спотова съставка и ако руснаците врътнат кранчето спотът ще хвръкне! И тогава много хора ще изквичат! Пък и след днешната урвенска постъпка на ореха и на американосите, Вовка няма да пусне гювеч на хохлите.

155

do 247

преди 10 години

Schope, ako ti pomagam kolko ste mi platich?

154

Анонимен

преди 10 години

Когато руснаците спрат кранчето на Украйна, и настане големия студ зимата, и в България няма газ. Тогава ще ревете *** нещастни и ще се молите на руснаците. Дано не сте достатъчно *** да си надупчите земята за шистов газ и да унищожите България. Но от *** всичко се очаква.

153

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До ШопНо тогава цената на ларвите от мухи ще се повиши благодарение на инструмент, наречен "Топол" М.Ако се чудиш защо точно на ларвите - защото само това ще остане за ядене...

152

до 248

преди 10 години

до толкова се ошашавиха хората,че забравиха да са българофили,или с една дума-патриоти.избират си разни *** да ги крадат и после ревът,че били бедни и онеправдани!накрая започват да си мечтаят за освободители,но са сбъркали в кой век живеем.абе скапана работа.поздрави на децата по скайпа и с речника за разговор с внуците.

151

Анонимен

преди 10 години

Абе защо има русофили и амерканофили, а няма германофили, както си е по стара българска традиция от двете световни войни??? Това е проблема на нашия национализъм и той няма да има почва у нас докато е мъртво германофилството!

150

Шоп

преди 10 години

Според мене най-добрия начин да ЕС да намали цените на газа е като елиминира посредника Газпром посредством специалния инструмент наречен НАТО.

149

Анонимен

преди 10 години

абе вие се шиете на криво.на мен ми е НАЙ ХУБАВО в България.взема някоя хилядарка в чужбина и си я пръскам с фамилията у нас с кеф.радвайте се на изедниците си.бунаци.

148

има ли мислещи?

преди 10 години

Не ревете руски *** ,че ви ограбиха и подложиха на геноцид червените олигарси от КГБ,а само си задайте въпроса в коя друга държава има илигарси?Олигарссите от БСП-ДС са просто еничери защитаващи руски интереси.По същата причина е създадена и партията ДПС.Етническо противопоставяне в полза за окупаторските интереси на русия.

147

Анонимен

преди 10 години

Лошото е, че това между Русия и САЩ е една игра на високо ниво, която ще има за краен резултат мизерстваща Европа и китайска инвазия от Изток, защото Русия се принуди да отстъпи пред Китай сибирските територии, за да пренасочи газа. Един ден в Европа ще има само дръпнати и *** - това е цялата заигравка, да не мислите, че ЕС са толкова *** да си мислят, че Източна Украйна ще приеме без бой да влезе в НАТО? Ако искаха можеха да се разберат без да правят майдан

146

Анонимен

преди 10 години

До До 211Ооо, разбира се! както казваш ти нито Гърция, нито Турция са ни драли както Русия. За 500 години данъци и ангария и още 130-160 години гръцко никой не е драл българите,ама никой бе! Ей да не слушате разни клеветници за любимите наши комшии, че ви пребивам за едното чудо. Никой да не е посмял да клевети турците и гърците, че са ни драли. Няма такова нещо, просто няма и никога не е било. Виж Русия още навремето в 680 г отмъкна 100 тона злато от нашия Кан Аспарух. Пладнешки обир!

145

Румбо

преди 10 години

От цялата работа накрая ще спечелят....турците!Щото те могат да се пазарят,за разлика от нас и имат достатъчна сила да се защитят!Накрая ще купуваме от тях същия газ,само че +15 до 20% отгоре.От тези санкции яко губи цяла Европа!Китай и други държави рязко ще повишат конкурентноспособността си заради евтините суровини от Русия!Още нещо,Русия продава скъпо газа на Европа-добре,а Норвегия да не би да я дава на половин цена,ей тъй,от топли европейски чувства?

144

до 230

преди 10 години

Защо , бе джанъм? Зашо да не сме коректни? Русия знае , много добре ,че сме член на ЕС и че в нашата конситуция правото на ЕС има приоритет. Е като знае това, защо иска да избегне правото на ЕС. ... или руските дипломати са ***, или са *** или просто смята ,че ЕС е такъв? Каквото и да е мнението им..това е причината за спора.

143

Анонимен

преди 10 години

тия кирливи руснаци ни имат за индиянци майка му стара.какво искат да направим?да се опълчим срещу целия сват,за да защитим една нация,която ни изпива финансовите силички а реве за господство???това ми прилича на голям и звучен шамар за русофилите у нас.дали имат ресурс на втория етаж,за да го осъзнаят?едва ли.

142

Бънди

преди 10 години

Тука тия дето са редят глупости колко ни мразели руснаците и как ни нашивали. Вие да сте се замисляли, че за танго трябват двама? Както виждате и нашето отношение не е нито коректно, нито партньорско.

141

Анонимен

преди 10 години

Този народ изчезва.Преди майките ни казваха гледай другите и ти с тях,сега им казват на децата ти трябва да си повече от другите и децата нямат никакво усещане за принадлежност към група и народ.Цялата мъка тръгва от семейството,където се отглеждат егоисти.Не случайно децата на политиците не живеят в БГ и всички гледат да пратят отрочетата на запад.На кого му пука за бъдещето на България?Всичко е пари.

140

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 219Щото американците хич не ни скубят. Направо ни подаряват тока от тецовете марица, които всъщност са построени с парите на цяла българия навремето. Подаряват ни тока, без пари ни го дават нашите братушки-американците!

139

До бънди

преди 10 години

Бънди не е руска дума,може би си искал да напишеш, че си ***?