32

тиядванедъга реостат

преди 10 години

Тия два недъга на снимката искам да се закопаят

31

Анонимен

преди 10 години

Веднага да започват дебатите в Народното събрание по изменението в Конституцията и Изборния Кодекс, така че да бъде прието задължителното гласуване. Нямаме време за губене с референдуми, защото закона за провеждането им в този си вид е достатъчно абсурден и неефективен. Днес по време на пресконференцията видях посърналите физиономии на Майчето Манолова и Миков, които бяха абсолютно против задължителното гласуване. Помня как Мая яростно се противеше в Шоуто на Слави.. вижте я сега

30

Анонимен

преди 10 години

Новия недъг е че няма да ни управляват турци и националисти ако се брой за недъг.

29

Еди Койси

преди 10 години

при задължително гласуване - герб 40 % , бсп - 25 % , ББЦ - 15 % , Реформаторите - 10 % , ДПС - едва 5 % или 95 % на БКП

28

Анонимен

преди 10 години

Те като гласуват всички задължително, неграмотните т.е. *** са малък процент и никой няма ей така да си даде парите да ги купува. Защото при 100% гласуване *** и турци са около 10% и се губят. Досега са 3та политическа партия само защото от 100% гласуват 25-30%.

27

Анонимен

преди 10 години

До сега като взимахме някакви пари от проекти от ЕС това помогна ли ни нещо? Защо държавата трябвя да дава пари на производителите, на частните болници. Това не прилича на капитализъм. КАПИТАЛИЗЪМ означава произвеждаш продукт намираш си пазар и си го продаваш и понеже развиваш бизнеса си на определена територия и ползваш благата и плащаш данък. Тия капиталисти в БГ все едно са болни от ШИЗОФРЕНИЗЪМ. Искат частен бизнес, а държавата да им дава пари и пазар да им търси, нещо не се връзва.

26

още

преди 10 години

1.Не може същество, което НЕ ПОЗНАВА БУКВИТЕ, гледа като ***, ДА ГЛАСУВА!2.Има ли мисъл в главата си?3.Такива пАК ще бъдат подкупени и "насочени".4.САМО хора, имащи НАЙ-МАЛКО основно образование - да гласуват.

25

Джедай Мастър

преди 10 години

Да доставят бюлетините от печатницата директно в ЦИК с отбелязан номер 15, за да спестят на гражданите неудобството да ходят до секциите.

24

Анонимен

преди 10 години

при задължително гласуване - герб 40 % , бсп - 25 % , ББЦ - 15 % , Реформаторите - 10 % , ДПС - едва 5 %

23

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да си говорим това е най важното и така ще елиминираме *** вот, които не знаят за какво гласуват. Браво на БСП ако го направят ще си върнат доста от привържениците. Скоро разбрах и какъв важен закон са прокарали в полза на хората срещу банките, но интересно защо телевизиите не го коментират. Ако до 5г банката не може да си върне парите които дължиш, пускаш декларация и край със задължението ти. Но не трябва да са ти теглили и 1цент от твоя с-ка до тогава.

22

zaХристо Бисеров

преди 10 години

Да се каже от Станишев или Местан ИСТИНАТА за Хр.Бисеров!НИкакъв смисъл няма нито задълж. гласуване, нито нови избори, като знаем, че ИМАТ СРАМНА ТАЙНА БКП/БСП, ДПС и Атака ЗАЕДНО! ЗАЩО МЪЛЧАТ за Бисеров???Хвърлят ни ПРАХ в ОЧИТЕ с тези уж "демократични" решения.Истината, само истината и ПЪЛНАТА ИСТИНА за БИСЕРОВ и всички, свързани с него!!ИЛи БКП/БСП, ДПС, АТака да се САМОРАЗПУСНАТ!!!

21

Анонимен

преди 10 години

НагоренПопокатепетъл то като няма задължително гласуване защо всички неграмотни *** и турци ходят на избори а българите с висше не гласуват? значи неграмотниците разбират от политика а вишистите не или за неграмотниците има *** нишка....абе то в Гърция гласуването е задължително така че защо и в България да не е ?

20

до 20

преди 10 години

Аз лично такива *** не познавам. Но ако наистина ги има, ще се научат малко по малко, със всяко следващо гласуване да се интересуват от обществения живот. Иначе за какво се водят граждани на тая държава?!?! И пак казвам, ако наистина има такива хора, за мен те са по-нисши от ***.

19

Боза мозък

преди 10 години

До Временно навънДобре за "турците и комунистите" че са грабили България го разбра а бат ти Бойко ? Ааа той не е грабил , така ли ? А кукувицата Кунева ? А *** Набареков ? Тези ли са новите ни грабители ?

18

lkj

преди 10 години

Сега от ГЕРБ и АТАКА трябва да приемат идеята за задължително гласуване НА ВСЯКА ЦЕНА !!! Така се приключва с единият от туморите на прехода - ДПС, а разни герои от сорта на Ковачки и Бареков, също падат в канала. Задължителното гласуване има една основна функция - обезсмисля купения и контролиран вот. Не съм привърженик на нито едната от трите партии, но ако прекарат това - БРАВО ОТ МЕН !

17

I'm

преди 10 години

Сега сЕРгЕЙ-чо ще си го върне на ДПС! Ще подкрепят задължителното гласуване и ДПС, отпада от властта при всички положения! След като премахнат ДПС от играта, останалите партии ще започнат да се борят една с друга! На тези избори едно нещо стана ясно на всички партии! ДПС печели и респективно останалите (БГ) партии губят, САМО и ЕДИНСТВЕНО заради негласуващите българи. Ето това ще е първата грешка която ще поправят!

Много ми се иска да дебатирам с някой тук един проблем. Пишещите в този форума малко или много разбираме от БГ политика. Силна дума "разбираме", но все пак. Аз (предполагам и вие) познавам хора, които бъкел не хващат от политиката. Не знаят дори партиите в парламента, не знаят лидерите на партиите, не знаят идеите, не следят политическия живот. Тези хора ще бъдат задължени да гласуват за някого. Според вас, за кого ще пуснат вота си, дали няма да бъдат излъгани, ще отидат ли въобще?

15

1

преди 10 години

Та ако гласуването е удар срещу ДПС, то значи, че партията е незаконна, нелегална и не се вписва в демократичнта система.

14

Антимутра

преди 10 години

Задължителното гласуване трябва да стане факт колкото се може по-бързо, за да смачкаме антиконституционната ДПС!!!

13

Волен Премиер

преди 10 години

Тиквата днес първоначално заяви, че подкрепя задължителното гласуване, защото така властта ще е легитимирана, а след три часа се отрече от думите си и каза, че заедно с предсрочните избори трябва да има и референдум за задължителния вот. Този ход е финансиран от турското посолство, защото следващото правителство на България ще е антибългарско, проамериканско и проеврейско и ще включва ретроградните образувания ГЕРБ, РБ и ДПС!!!СТАВАЙТЕ РОБОВЕ!!! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ВИНЕТУ ДА ВИ УПРАВЛЯВА!!!