114

rokoboko

преди 10 години

Едно ме успокоява и стопля сърцето ми - и тях ще смачка мелницата на Живота, както и мен ме смачка!

113

опа

преди 10 години

До БобкатаБъркаш - не 25 години, а 70!!!

112

Анонимен

преди 10 години

Абитуриентските балове-Пир по време на чума.

111

Шоп

преди 10 години

Сега и тука ше се развихрат *** да доказват как ако бехме с Русия ехе...немаше да се работи, парите пристигат по пощата с панделка и автограф от ***.

110

Анонимен

преди 10 години

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12...дръннн

109

до 122

преди 10 години

Време е цяла България да се отдели от шопия чрез автономия.тия кърлежи там изпиват кръвчицата на нормалния отруден бг народ!

108

Dan до Бобката

преди 10 години

Не искам да те обиждам, но аз говоря за себе си "и съм по-красив и съм по-добър", нищо общо с чалгата просто не се смятам за втора ръка човек за това ,че съм бил абитуриент, и сега ходя с костюм и ми отива и си се харесвам а явно и на хората им е приятно да ме виждат с костюм и елегантен, да не ми е приятно да гледам абитуриенти с костюм и рокля да играят кючек-"ама въпрос на вкус казало кучето и си обизало г.за", това че се охарчват хора които не могат да обяснят на децата си ,че вне могат и не трябва да гоправят-грешно ДА!

107

Анонимен

преди 10 години

132, абсолютно е вярно това, което казваш. Жалко е, че масата българи не го разбират и поставят на пиедестал, нещо което не познават.

106

Анонимен

преди 10 години

западния начин на мислене не приема това.там от 18г.излизат сами в живота.никой за нищо не ти е длъжен.при нас семейственността е доста силна

105

Анонимен

преди 10 години

Имате ...дръжки...В бедният комунизъм, костюмите се шиеха от шивач по-поръчка . Шивач който цял живот само костюми прави.....През 1992г. повечето "гъзари" с костюми от турция и от занзибар.....Аз като по-***, си го поръчах при най-добрият майстор в града дето е шил на цялото БКП навремето и ми излезна ефтино...Поръчайте си в Англия или сега такъв костюм...

104

hah

преди 10 години

"Абитуриентските балове: панаир на суетата в най-бедната страна в ЕС"Само заглавието говори много !

103

Готино

преди 10 години

1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12...***/bg

102

Хахото

преди 10 години

До НиколовРазбира се, съгласен съм с това! Като нямаш - нямаш! Ние не сме имали много пари и заради това наш познат ме кара и костюмът ми беше до 200лв. Нито съм си изкарал зле, нито нищо! Точно обратното! Но като имат: нека дават!

101

Анонимен

преди 10 години

Защо си мислите, че в западна Европа подрастващото поколение е различно? Наркомани и *** навсякъде има. Всичко е ВЪЗПИТАНИЕ!

100

АА

преди 10 години

Значи вече и това пречи на Европа-явно робите в БГ(второто качество хора) прекалено много си позволяват като организират балове на децата си.Е не се чудете-ще ни вдигат тока и парното докато забравим изобщо за какъвто и да е бал .

99

Бобката

преди 10 години

До DanНито сме по-красиви,нито сме по-добри... Ние сме народ от овце които вече 25 години търпят да го унижават. Ако бяхме нещо повече от другите поне щяхме да живеем нормално, но не сме. Айде да гледаме малко по-реално на нещата. *** народ = мизерна държава.

98

ISTINATA

преди 10 години

KAKVO SE CHUDITE!?!? TO NE SA SAMO BALOVETE, VSICHKATA NI RABOTA E FUKNQ!!! BAI GANQ DAJE PARI ZA MORE VZEMA NA ZAEM SAMO I SAMO DA IDE ....KAK TAKA KOMSHIQTA OTISHYL A TOI NQMA DA IDE?! KRYV POSLE SHTE POVRYSHTA, MIZERIQ SHTE GO GAZI AMA DUNANMI DA SE VDIGAT....TYPANI DA GYRMQT!!! NAI BEDNI SME V EU NO DEPUTATITE NI S CHISTO NOVI LIMUZINI....A V SWEDEN S KOLELETA HODQT NA RABOTA.....KMETA MA LONDON S METRO HODI NA RABOTA! OSHTE MNOOGO SHTE SI STOIM V KALTA S TOQ MANTALITET!!!

97

анонимен

преди 10 години

Какви 400 евро средна заплати и какви 12% безработица бе нещастници!Как не Ви е срам!Хората в провинцията едвам врузват 400лв,а безработицата е поне 20%!Не ви е срам да пишете тия глупости!И не всички заплати се свързват със София и с тези на депутати,лекари и адвокати!Аре ше Ви Е....... м......

96

до 117

преди 10 години

Не, работя от 9-ти клас :) дразни ме това, че всеки родител писал тук е направил бал на детето си !!! Че има страаааашна селтащина има, но има и нормално изглеждащи....

95

Анонимен

преди 10 години

Заемите са за три години, какъв месец.