86

Анонимен

преди 10 години

ес трябва да разбере че без руския газ ще разчитат на газови пръдни от баба меркел.ес трябва да спре да изпълнява само американски заповеди защото ще свърши скоро голямото крадене.

85

ХА,ХА,ХААА, ЧУДЕСНО!

преди 10 години

РУСИЯ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ И ЕС .....НЕ СА Й БАЩИНИЯ!АКО ИСКА ДА МИНЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ....ЩЕ СИ ЦАКА КАТО ПОП..!АКО ЛИ НЕ ....ПРЕЦАКАНАТА ЩЕ Е БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ---ИЛИ ПАРИ ОТ ЕВРОПА ...ИЛИ ГАЗ ОТ РУСИЯ!ЩОМ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ,ПАРИ ЗА МЕСО ДОМАТИ И ПРАЗ......ЩЕ ЯДАТ РУСКА ГАЗ!!/....може пък Путин да Ви храни и с руски домати и месо...ха,ха,хаа.../Мене ми пука .....на запад съм, на запад съм.....ха,ха,хаааааа.....

84

Анонимен

преди 10 години

до година -две световните капитали отиват на изток-русия и китай.китай ще си поиска дълга от сащ в злато.тогава янките ще запикаят кръв.

83

Анонимен

преди 10 години

Браннико,колко си *** и ограничен.Първо изборите нямат нищо общо с отношението към Русия.Второ-избирателите на ГЕРБ са на поне 80% откровени русофили.И трето-единствената политическа"сила",която е русофобска,това е РБ,и то само ДСБ и СДС.Избирателите на Кунева(която между другото скоро ще се махне заради курвенския номер на Иван Костов)също не са против Русия.Или всичко на всичко около 100 000 хиляди клепара-това сте вие.Един файтон хора.

82

Анонимен

преди 10 години

аз не съм русофил но съм против членството ни в ес.защо ни набутаха без референдум за него и нато?

81

Анонимен

преди 10 години

Браво 91, много си прав, напълно те подкрепям, че тия ***, които си изброил, са за възмездие заради предателството и вредителството. Но бих добавил и цялата гербаджийска ***, която продължава да се дупи на запад и да излага България. Толкова са безгръбначни нашите управници, че България не я смятат изобщо за държава вече!

80

тервел

преди 10 години

"Ще продължим преговорите,ако руските ни партньори се върнат към нормите на международното право"....... хай сиктир бе ЕС и янките ще ми говорят за м/у народно право, дето за тях такова животно няма.

79

1

преди 10 години

"Русофилите са влюбени в Русия. Трябва да внимават, за да не забременеят"Българофобите съветофили и путинофили не са българи.Тези *** дори се сродиха със Салам Алейкум за да управляват.Бабите гласуват за тях и знаят много добре че са от сектата ислямизираните ***.Вече има една тръба. Новата е излишна.

78

софиянец

преди 10 години

До Брaнникдаже напоследък братята румънци толкова му се радват, че се събират на групички по 5-10 хиляди да ги посрещат с домати...

77

софиянец

преди 10 години

До хколега, вие доларджиите няма да се научите да четете никога... Русия доставя до границата, след това до битовите+промишлените абонати не доставя Русия! Кажи сега защо тиквата баш-демократа костов и т.н. не пипнаха тези фирми?

76

Анонимен

преди 10 години

който си е позволил да изнудва и извива ръцете на русия е свършил в тинята на там бързо отива ес.

75

Брaнник

преди 10 години

до 90 Шеврон добивa гaз в Румъния, и нефт в Гърция бунaк руски! A потокa ще докaрa Бългaрия до конфлинт, който после НAТО ще умиротворявa, дaвaй впериоду към клaницaтa.., е и товa е смешно)))

74

12344321234

преди 10 години

До БрaнникПравилно си си избрал ника--малко чело с голяма глава--що е то??? Соросоиден индивид....потвърждаващ теорията на Дарвин.Честито.

73

Анонимен

преди 10 години

Хохохо...*** в момента не са на себе си от ярост,че Шеврон се изнесоха като бити хомосексуалисти от България.Така и трябва,та да оставят място за любимия на цяла Южна Европа Южен Поток.Строежът започва още през това лято.Това е положението.

72

Брaнник

преди 10 години

Изборите бяхa сaмо преди седмицa! Бългaрите плюхме по руските " пaртии", плюхме и препикaхме ФAКТ !

71

х

преди 10 години

До До 68Истината боли,ама много боли,но трябва да се казва.А щом си *** ми отговори,защо твойте господари от Москва продават най скъпия газ на България и българите за които ти уж се грижиш.

70

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Да живеят САЩ и ЕС, долу русия и китай!!!

69

Брaнник

преди 10 години

до руските подлогиAнтибългaрския руски поток никой Бългaрин не го искa, товa е ясно и зa слепите и глухите у нaс! 30 г. дa не получи стотинкa Хaзнaтa ни, е НAЦИОНAЛНО ПРЕДAТЕЛСТВО, подписaлите ще си получaт зaслуженото! И второ нa нaшa земя чужди енергийни проекти нямa дa имa! В Гърция рускaтa гaз е 10% от потребенaтa, aмaн от руски лъжци.

68

Анонимен

преди 10 години

За да тръгне България напред,трябва веднъж завинаги да бъдат навряни в *** *** следните национални предатели-Иво Инджев,Илиян Василев,Красен Станчев,ОгнянМинчев,Стефан Гамизов,Мария Капон,Соломон Паси,Антоний Гълъбов,Евгений Дайнов,Иван Костов и всички останали знайни и незнайни *** от Отворено Общество,ИПИ,Прозрачност без граници и останалите сороски кочини.

67

Цитат на деня

преди 10 години

Адам Михник: Чух, че Западът е влюбен в Русия. Трябва да внимава, за да не забременее !