36

Мразя русия

преди 10 години

ЕК има нужда от страстен русофоб за водач, за се ограничи влиянието на путин в Европа. Възниква нуждата от финансиране и организиране на бунтове срещу путин в самата русия с цел да се отслаби централната власт и да се отцепят нови територии от руския бардак. Германия трябва да си върне населения с етнически немци Кьонигсберг, който съветска *** заграби.

35

Анонимен

преди 10 години

Интересно е кого иска Камерън да види начело на Еврокомисията. Може би един бивш премиер на България, който говори за него като за Дейвид...

34

Анонимен

преди 10 години

До НЕДкъде това ? :D

33

Десен

преди 10 години

Хората сме странно нещо никога не оценяваме това което имаме, а започваме дза го ценим като го загубим. Англия и като цяло ЕС дължат високия си стандарт именно на това обединение но алчността и простотията ни започва да ни кара да си мислим че видите ли другите се възползват от нас и ако им набием шута да ни ги храним сами ще сми си по добре е това е голямата измама която може да ни струва много скъпо. Засега обаче все си мисля че разумът ще надделее

32

Анонимен

преди 10 години

Юнкер не послушко на Америка и евреите,затова не го искат

31

do 15 Ivo

преди 10 години

Е ако 2 млн,. се върнат ще трябва да се пренастроят и поработят нещо, на което вероятно не са свикнали. Но сами, а не да чакат заплата, че има голляма опашка. Ако им се работи ще оцелеят НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. Ако само само мрънкат че са прекалено квалифицирани и никой не им предлага адекватна работа и заплащане, ще трябва пак да хващат пътя. Работлив човек и в джунгла ще оцелее.

30

Мари Льопем

преди 10 години

Да заместим Великобритания с Русия в ЕС - и всичко ще си дойде на мястото!!!

29

изследовател

преди 10 години

Защо да ги чакаме да си мислят!ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ЕС ОЩЕ СЕГА !

28

тома неверни

преди 10 години

Новина от последният час-има вероятностЕС да се разпадне,ако Боко,не стане отново,мин. председател,заявиха от пресцентъра на ГЕРБ(поне за 1 година,че се е охарчил с протестърите,които бяха спонтанни)

27

Анонимен

преди 10 години

А бе, *** 28! Хем си "Сърп И Чук" (Сър Пичук - с разместени букви), хем ругаеш Русия и Путин, като пишеш имената им с малка буква - така, както пише името на родината си онзи, дето се представя за нашенски мюсюлманин от по-***, миещ чинии в Германия. Нали левите са русофили?Или събирате информация за настроенията на ползвателите на сайтовете, но онзи, който разработва тролската ви стратегия, си е свършил работата не много добре?

26

бай Будал

преди 10 години

Англия вижда ,че корабът ЕС потъва и първа иска да напусне този съюз

25

ODESSA

преди 10 години

То ако във България се върнат 2 000 000 българи ще се върна и аз. Българин съм със немски аусвайс.

24

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Да живееят Англия и Дейвид Камерън, е долу русия и путин. Да живеят ЕС и САЩ!!!Долу евразийската *** на путин!!!

23

Десен

преди 10 години

Камерън блъфира, Англия ако излезе от ЕС ще се срине за няколко години и това много добре го знаят. Фараш и той ще омекне помнете ми думата.

22

az

преди 10 години

Еми хайде де, островитяни, колко още ще ви гледаме тъпите номера, разкарайте се от ЕС най-накрая, на всички дотегнахте.

21

Тодор

преди 10 години

Прав ви път, генетични!!!

20

!

преди 10 години

Германия си присвои Европа, и сега Англия и Франция немгат да си намерят място, както е трагнало скоро ще има голям комфликт в Европа!

19

Анонимен

преди 10 години

Британците са по-големи хиени дори от хамериканците и евреите!

18

Бай Иван

преди 10 години

Типично по имперски, направо се заповядва. Тези хора не са пораснали, може и да са прави, но не по такъв начин се правят нещата.

17

bg

преди 10 години

Putin ne o4akva angli4anite,Putin o4akva shotlandcite.Zatova podlite varvari se penjavat I sa nastruhnali.