73

Чичото с Ладата

преди 10 години

Не карате състезателни коли бе, комплексарчета. Нито имате уменията на Шумахер. Щом сте много отворени идете на едно истинско състезание и ще се наакате от страх. А немският кашон със задно предаване наречен БМВ не е състезателна кола. Добави комплексарщината и чалгата и после ви събираме разфасовани по канавките. Мозъкът му в дървото, кракът му на 50 метра от колата. Иначе по форумите сте големи отворковци.

72

Анонимен

преди 10 години

След популисткото решение на Боко за увеличението,сега ново популистко решение този път за намаляване,ама от другарите...Работят здраво нашите политци.Нас ни работят.

71

180

преди 10 години

За мен един от основните проблеми е, че в България никой не прави разлика между понятията 'максимална разрешена скорост' и 'задължителна скорост'

70

не син

преди 10 години

По магистралите се кара с 200 и повече км/ч според колата, но ТТ малоумно твърдят,че 140 км/ч са причината ! *** !

69

Прав е 67

преди 10 години

Офчев, махнете дърветата покрай пътищата и тъпоглавото каране на фарове!Ама за това се иска мозък, нали!

68

God

преди 10 години

Явно ако навлезеш в мъглата със 130 км/ч е далеч по-безопасно отколкото със 140 км/ч.... КАТ-аджия му кажи и не го обиждай повече.

67

До 67

преди 10 години

"Махнете дърветата покрай пътищата бе. Каква е тая поредна българска простотия. Всяка трета катастрофа е от забил се в дърво!"Чак пък всеки трети. И освен това ако караш с нормално скорост, не е нормално да излетиш от пътя.

66

:-)

преди 10 години

До до 60Ти говориш глупости! Ако караш с едни постоянни 110 км/ч. за около 2 часа си в Пловдив. 30 мин. повече или 30 мин. по - малко - какво значение има? Ще тръгнеш 30 мин . по - рано и пак ще стигнеш навреме дори и със 100; но ще си жив и здрав, ще караш по икономично (с мисъл за природата) и няма да си опасен за околните - това толкова ли е лошо?

65

Анонимен

преди 10 години

ОТ 30 ГОДИНИ СЪМ ШОФЬОР. ПОВЕЧЕ ОТ 90 КМ НЕ ВДИГАМ. ХЕМ БЕЗОПАСНО ЗА МЕН И ВОЗЕЩИТЕ СЕ С МЕН ХЕМ НЕ МИ БЪРКА В ДЖОБА. НО ТАКИВА КАТО МЕН СЕ БРОЯТ НА ЕДНАТА МИ РЪКА. ВСИЧКИ ОСТАНА ЛИ СЕ ПРАВЯТ НА ТАРИКАТ СЕЛЯНЧЕТА И СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА БЕЗСМЪРТНИ. НЯМА БЕЗСМЪРТНИ. ИМА ГУШНАЛИ БУКЕТО. РИТНАЛИ ПОПО И ИЗГНИЛИ В ГРОБИЩАТА.

64

Мутроландия

преди 10 години

Мутрата Борисов това направи - вдигна скоростта и всички да шофират като мутри с пуснати фарове! Само че мутрите вече шофират на дълги.

63

optimist

преди 10 години

В момента по-голямата част от шофьорите карат със средна скорост 160 км/ч по магистралите.

62

не син

преди 10 години

Тройните травестити/ТТ за по- кратко/ в безизходица рушат всичко направено при управлението на Борисов ! Жалки и озлобени използват всяка минута от гротеското си "управление" да си отмъстят и после ще умрат удовлетворени !

61

Анонимен

преди 10 години

Мислят че с тези пируети ние няма да мислим за тях и майките им комунистически.

60

Анонимен

преди 10 години

Независимо какви са ограниченията, най-важното е те са се спазват. Особено пък в града, където понякога и 50км/ч е безумно висока скорост.

59

ГАЙ ЮЛИЙ

преди 10 години

ДА И НЕ 130 ВЕЧЕ МАГИСТРАЛИТЕ СА ЗА 120 ТЕ СА ОТВРАТ ЗА ПЪТУВА НЕ ПЪЛНИ С ДУПКИ И НЕРАВНОСТИ И НОВИТЕ НА ОНИЯ *** СЕЛЯНИН ДЕТО СЕ НАПЪВА И ТЕ НЕ СТАВАТ ДА ГО ОСЪДЯТ ДА СИ ДОУПРАВИ БЪРКОЧА ДЕТО ГО Е ЗАХВАНАЛ ,И ВЪОБЩЕ НЕЗНАМ ЗА КАКВО НИ ДАВА ПАРИ ЕВРОПА ДА ПОТЪВАТ НА БОЙКО ЗА ПЪТИЩА ТОЯ *** ДА ЗАЩО СЕ ИЗБИРАТ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ЕДНИ И СЪЩИ ФИРМИ ДА ГИ СТРОЯТ И КОЙ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОВАЛА НА ОБЕКТИТЕ

58

Бантустана

преди 10 години

Махнете дърветата покрай пътищата бе. Каква е тая поредна българска простотия. Всяка трета катастрофа е от забил се в дърво!

57

ДА!

преди 10 години

До ПопаЕто това е един от проблемите! Понеже тука са все "разбирачи", всеки разбира от футбол, всеки знае как България може да стане Швейцария на Балканите и всички са поне Шумахер, макар и с автомобил на 20 години! А то не става само с чалга и американски филми, то иска акъл! Иска практика! И внимание, да пазим другите на пътя! По - малко егоизъм и да се мислим за господ! И те нещата ще потръгнат! Ще има по - малко трупове по пътя!

56

до 60

преди 10 години

Глупости, с тая скорост ще стигнеш Пловдив за 12 часа от София, хаха! Да се оправят пътищата, да се вдигнат доходите, да се повиши грамотността! Това е решението, твойто е връщане в средновековието

55

!!!

преди 10 години

Да се поставят камери навсякъде по магистралите и пътищата и да се съкратят корумпираните полицаи.

54

i'm

преди 10 години

Това е абсолютен популизъм. Намаляване на скоростта от 140 на 130 няма да повиши шанса за оцеляване! Ако трябваше да се определи максимално допустимата скорост с оглед многократно увеличаване шанса за оцеляване при ПТП и многократно намаляване риска от ПТП, то максималната скорост по магистралите не трябва да превишава 60км/ч! Всичко останало са глупости.