Нострадамус е бил известен докато е бил жив със своите грешни и изсмукани от пръстите предсказания. С една сума, съвременниците му го считали за колега на онези наши съвременни ТВ гледачки. Той дори не бил професионалист, а аматьор. Все едно зидаромазач да се обяви за архитект. Неговите предсказания са неопределени, нещо като: "Някога някъде някой ще убие някого и нещо ще се случи. Убиецът е висок с брада, а убитият е богат". Ако сте разбрали нещо от това измислено от мен предсказание...

26

Анонимен

преди 10 години

Ай, стига писахте глупости - паралелни вселени, вибрации и дрън-дрън. Наистина броят на населението расте, но интелектът остава константа.

25

май

преди 10 години

и ко ша прайм ся ката не пазнал за еуроизборите???плач!!!смех!!!сълзи за неграмотните джурналя дет си го измислят!!!

24

azi

преди 10 години

ако четете трудовете на Тодор Живков ще намерите повече предсказания отколкото нострадамос...

23

Верно е

преди 10 години

Нострадаму е голям...много голям, веднъж е пречукал котката си от бой, защото след 10 минути е щяла да се изпикае не където трябва.

22

шопето

преди 10 години

Ние вярваме в Бог и здравия разум, пък Нострадам и разни звездите им ги говорят винаги е имало и вероятно ще има.

21

ТИКВУНА

преди 10 години

ПИЧОВЕ,КОЙ Е ТОЯ НАСТРАДАМУС,ЦВЕТАНОВ ПОДСЛУШВАЛ ЛИ ГО Е ,100% Е ОТ ДС

20

Бай ви

преди 10 години

Нострадамус за министър председател на България, само той ще оправи *** .Той пък умрял...............отървал се е гада .

19

Анонимен

преди 10 години

Има документален филм за това колко са верни предсказанията на Нострадамус, и колко са всъщност негови. Гледайте го, ще останете много изненадани :)

18

Анонимен

преди 10 години

А КАЗАЛ ЛИ Е ЧЕ БОЙКО ЩЕ ТОЧИ ЗДРАВНАТА КАСА СЪС 1 600 000 000 ЛВ ОТ КОИТО ПОЛОВИНАТА ЩЕ ГИ ОТКРАДНЕ А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ЩЕ ДАДЕ ЗА МАГИСТРАЛИ И ТАКА ЩЕ ПРИДИЗВИКА СМЪРТТА НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ НЕДОСТИК НА ЛЕКАРСТВА

17

Анонимен

преди 10 години

Ето и един виц за Нострадамус:Прибира се малкия Нострадамус в къщи и пита майка си:-Каквоима за вечеря? А тя му казва:-Ти ли не знаеш бе гад ***?! :))

16

Анонимен

преди 10 години

А дали е предсказал за хамериканския терор

15

баби Вангела

преди 10 години

Ке падне Тиквата,много краде.ГЕРБ Тока краде,ЕНЕРГО-НЕК,стари крадци!!!!ЕНЕРГО нищо не прави, ток дига с мрежа от мое дърто време???ВИК -наводнения крадът и те!!!Вода Канал .а Лъжци!!!

14

Анонимен

преди 10 години

ТЕ ТВА Е СТАТИЯ,КОГАТО НЯМА ТУРСКИ СЕРИАЛ ОТ ДНЕС.БГ ВЕДНАГА РЕАГИРАТ И НЕ ОСТАВАТ МОЗЪКЪТ НА БЪЛГАРИНА БЕЗ ПРОМИВКА.АКО НЕ БТВ ,НОВА,ТВ7 ЩЕ Е ДНЕС.БГ

13

Анонимен

преди 10 години

Нострадамус беше комунист Давай Бойко мачкай комунистите!

12

Дедо му

преди 10 години

От Нострадамус:"Дебел министър председател, ще има България , ПОСЛЕДЕН .Наричат го с много имена : математика, тиквата, футболиста ."Да ни е честито братя българи .

11

Анонимен

преди 10 години

"и братята роми - тъмнокожите рицари с железа по себе си, ще ядат кебапи и ще пируват на този който им даде повече пари за едната пита хляб, но те незнаят че велик владетел ще се "измие" с тях до 3 години от последния кебап с конско месо което са изяли!"

10

Анонимен

преди 10 години

много убаво обаче всички предсказания са разтълкувани след като са се случили

9

дядо

преди 10 години

явно джумериканските собственици(евреи) добре следват "предсказанията" на нострадамус(евреин) и не пропускат нещо заповядано от него да не се случи!!!

8

Ивайло Димов

преди 10 години

Чел съм ги . Едно от предсказанията е объркано. Пише, че ще стана милионер, пък не съм .Ето гледам си за пореден път тъпия фиш и..........в грешка съм аз..........