27

Колю Змеят

преди 10 години

Цитирам една умна жена: "Умен и глупав ще се разберат, двама глупави-не". Дано надделяват умните навсякъде.

26

Анонимен

преди 10 години

"САЩ с предупреждение и към Китай"Хамериканските *** защо направо не обявят, че започват Третата Световна Война, ами си играят на дребно? Тук "миротворци", там "миротворци" - важното за САЩ е да се вдига курса на долара им. Който е "за" - съюзник, останалите - враг на демокрацията в страната на неограничените възможности и световния мир.

25

Анонимен

преди 10 години

Браво на обамата, браво, няма да се очудя ако и тази година му присъда Нобелова награда за мир.... тези от белия дом се самозабравиха

24

Huko5

преди 10 години

Знак на американска немощ и безсилие - САЩ да се заяжда със всеки!

23

БГ на три планети

преди 10 години

Америка е едва третата икономика в света, а претендират за световен лидер. Вече не са. Да свикват, че се трета икономика. На първо място е ЕС, Китай и чак тогава САЩ. Силна армия се прави с пари. Скоро ЕС ще има собствена обединена армия. Скоро армията на Китай в технологично отношение ще мине армията на САЩ. Третият си е трети, колкото и да му се иска е е първи и той да командва света.Новият световен ред вече дойде.

22

Анонимен

преди 10 години

Americancite ne spirat da provokirat y nakraia shte si nameriat kakvoto tursiat. Triabva da priznaia che Obama e mnogo velik, za tolkova kratko vreme uspia da ubedini tolkova mnogo durjavi sreshte sebe si, da mu e chestito. Americancite stanaha mnogo obichani ot vsichki arabski durjavi, Rusia, Kitai, India, a da ne govorim sa LatinoAmericanskite durjavi nachelo s Venezuela. Mnogo mogat da misliat za Venezuela, kadeto imat nai modernoto voenno oborudvane.

21

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Ama mnogo sa nagli ...! Kakvo neshto e alchnostta ?! Zatunali sa v *** do shia i pak drpat da hapiat . Neoficialno ,Kitai veche e purvata ikonomika v Sveta !!! Prosto na obamovcite ne im vurvi naposleduk ....

20

Анонимен

преди 10 години

До стоян петровааххаахха ***.Жадната ти за власт империйка ще се свива пред очите ти с всеки изминал ден, нека ти е гадно.

19

стоян петров

преди 10 години

Несретниците в България ще продължавате да си мечтаете за смъртта на САЩ. Ще трябва да уведомя всички нещастници, че слуховете за смъртта на една от малкото демокрации в света са силно преувеличени. Но лично аз не очаквам нищо друго от гнусната работническа класа.

18

Анонимен

преди 10 години

САЩ ще продължат сближаването и с Китай въпреки различията им.--------------------------------------------------------------Т.е. - макар че те ненавиждам, аз все пак имам нужда от твоята помощ!

17

!

преди 10 години

Тези продължават да си режат клона на който седят. Не вярвах да са толкова глупави, но простотията не ходи по животните

16

Dsx

преди 10 години

Да ме предупредят и мен, че си бъркам в носа с лявата ръка :)САЩ потъват и се чудят къде да започнат нова война за да не им умре икономиката. След новата комбина (виж сделката за руски газ между Китай и Русия) не само САЩ, но и ЕС са силно разтревожени - влиянието на САЩ и ЕС в Азия все повече намалява. Китай продължава да увеличава цените на продуктите си за износ. САЩ и ЕС са притиснати до стената, защото си изнесоха производствата в Китай, а да отвориш фабрика не е шега работа..

15

TerminatorOfTrolls

преди 10 години

До Жуков 14Да не се изказвам нецензурно но ....съм ти новия световен ред! Крим че е бил Руски бил е, то много места преди са били на един сега са на друг и какво? Ти изобщо замисляш ли се за какво говориш?

14

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е да се закрие държавата САЩ

13

Жуков

преди 10 години

Ще ви кажа мойто мнение!!! Според мен САЩ ги е страх от Русия и Китай.... Опитват се да плашат но от страх.... Ако Стане война САЩ няма да съществува.... Гледайте Нешънал Джеографик(не знам как се пише честно) да видите как американците строят контейнери и землянки под земята.... Апокалипсис се казваше предаването....... Колеге нищо не е случайно просто така ни е удобно да казваме!!!!

12

Анонимен

преди 10 години

"Призовавайки страните да работят за решаване на споровете си, Хейгъл каза, че САЩ ще продължат сближаването и с Китай въпреки различията им."Краварите се правят на лоши, размахват пръст на китайците и накрая завършват с целуване на китайския ***, жалка работа.

11

Анонимен

преди 10 години

9, те не само ги заобикалят с бази, ами и суперкораба им "Кук" със суперсистемата "Иджис" отидоха до бреговете им, ама американските *** се вадраха от страх и 27 от тях пожелаха да напуснат служба. Тез от *** със един стар Су 24 ги облетяхя 12 пъти и "Иджлиса" им онемя, приличаше на аналогов телевизор, който не лови сигнал. Та так стоят работите с *** и базите.

10

Анонимен

преди 10 години

Тия наглеци от САЩ упорито си търсят боя. Ще бъде жалко, защото там живеят доста готини хора, имат страхотни рокаджии и порнозвезди, но ако продължават така ще настроят доста силни държави срещу себе си и накрая ще бъдат изолирани и смачкани.

9

Жуков

преди 10 години

Путин направо ме вкара в джаза... Толкова умен и хитър политик че нямам думи... Крим беше Руски и беше подарен от Хрушчов всеки го знае.... Света върви към нов световен ред..... Учете Руски и Китайски език ще се окаже животоспасяващо!!!!

8

До 9

преди 10 години

Хаха, и както се гавриха изведнъж Крим стана руски, а цяла Източна Украйна отхвърли властта на Киев. В Сирия също не станаха нещата, последните операции на ЦРУ са пълен провал, като в Залива на прасетата:)